Kosh Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Contati si pe mine, daca e nevoie de donat sange!Nu-l cunosc, da' nu conteaza acest aspect! Oricine dintre noi putea fi in locul lui! Stau cu ochii pe topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Si din Arad ne vorbim de tine Radule. Iti suntem alaturi, nu te lasa baiete! Editat Iunie 27, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Lupta Radule,lupta pt tine,pt familie,pt cei ce te cunosc si cei ce nu te cunosc dar sunt alaturi de tine!Dumnezeu trebuie sa faca o minune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Nu exista cuvinte care sa poată cuprindă sprijinul pe care doresc sa l acord omului pe care l am avut de atâtea ori lângă mine. Pe motor, la petreceri, la necaz, la bucurie. Sunt departe, sunt darmat, sunt trist, sunt optimist si ii transmit tot binele din lume. Țin mult la acest om! Sa ne rugam pentru el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 ma intreb daca stimabila doamna care l-a accidentat doarme bine la ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 vesti proaspete de la spital : este nevoie de sange, cine poate sa doneze sa mearga pe strada doctor felix langa piata victoriei sa doneze sange indiferent de grupa sanguina pe numele Vutescu Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 acum?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 acum?! Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti Str. C.CaracaÂş nr.2-8, sector 1 Tel.: 0314251230, 0314251231, 0314251232, 0314251233 TOATE CENTRELE DE DONARE AU PROGRAMUL 7:30-13.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 acum?! Acum! Motociclistii care se strâng in Pta Victoriei, poate merge cineva acolo sa i roage sa ajute cumva. Mâine e posibil sa fie prea târziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 eu ma imbrac si am plecat , sper sa fie cineva acolo si sa pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) raducu este un om exceptional, nu am cuvinte suficiente sa il descriu.. e primul intotdeauna la orice actiune sau petrecere. merita orice ajutor, si imi pare atat de rau ca sunt asa departe si nu am cum sa fiu langa familie, langa Claudia! radule TREBUIE sa te faci bine. e OBLIGATORIU!! Editat Iunie 27, 2011 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Acum! Motociclistii care se strâng in Pta Victoriei, poate merge cineva acolo sa i roage sa ajute cumva. Mâine e posibil sa fie prea târziu. eu ma imbrac si am plecat , sper sa fie cineva acolo si sa pot ajuta. Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti Str. C.CaracaÂş nr.2-8, sector 1 Tel.: 0314251230, 0314251231, 0314251232, 0314251233 TOATE CENTRELE DE DONARE AU PROGRAMUL 7:30-13.30 Mai bine respectati ce scrie in linkurile de mai sus, odihniti-va bine si duceti-va maine la prima ora, ca acum nu cred ca e cineva acolo. Eu din pacate am avut hepatita A cand eram mic, si de la mine nu primesc sange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 vesti proaspete de la spital : este nevoie de sange, cine poate sa doneze sa mearga pe strada doctor felix langa piata victoriei sa doneze sange indiferent de grupa sanguina pe numele Vutescu Radu. daca mai aflii vreo informatie,da de stire.numele lui intreg e Vutescu Radu Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Citesc topicul de cand a fost postat... Numai v@ci in trafic In fine, eu nu pot sa ajut cu sange dar am dat de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Este o urgență. Ajutati acum, mâine poate sa fie prea târziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 il iubesc pe Radu ca pe fratele meu iar ultima convorbire telefonica a fost la 3,50 azi,cand ii spusesem ca-l astept! M-au sunat prietenii sa-mi spuna vestea neplacuta! nu mai ajungea la mine.... Raducule fii tare tata asa cum te stiu de incapatanat si biruieste si de data asta!!! TE ROGGG!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HWI Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 O întrebare: în seara asta am consumat 3/4 doză de bere și niște fripturi de porc. Pot dona mâine în prima parte a zilei sau trebuie să mai aștept să iasă diversele chestii din mine până să dau sânge pentru Radu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Mergeți, care sunteți prin zona, si ajutati. Daca e nevoie de sânge, ce i care vor si care pot, sa meargă sa doneze acum. Nu mâine! Nu in alta zi. Raducu are nevoie de noi acum. Hai sa fim alături de el si fizic, cei care pot. Mulumesc tuturor celor care vor ajuta si multumesc tuturor care acum se roaga pentru el. Editat Iunie 27, 2011 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (cuvant urat), la amiaza am vb si l-am provocat la un Amc. Pana luna viitoare cand vin se face bine, stiu asta! Sus din pat Radu, avem treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ska Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mergeți, care sunteți prin zona, si ajutati. Daca e nevoie de sânge, ce i care vor si care pot, sa meargă sa doneze acum. Nu mâine! Nu in alta zi. Raducu are nevoie de noi acum. Hai sa fim alături de el si fizic, cei care pot. Mulumesc tuturor celor care vor ajuta si multumesc tuturor care acum se roaga pentru el. am fost pana acolo, din pacate donarile de sange se fac intre 7 jumatate si 11 la centrul din strada dr. felix. dimineata suntem acolo pt Raducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) PENTRU A DONA SANGE S-A SCRIS PROGRAMUL IN CATEVA POSTURI! Nu aveti cum sa donati in aceasta seara!!!! Din pacate nu sunt vesti noi de la spital! Stephon here! Editat Iunie 27, 2011 de eu-zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 am fost eu acum acolo , programul pt noii donatori e de la 7:30 la 11:30 iar pt cei vechi de la 7:30 la 12:30. nu va duceti acum ca mergeti degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 O întrebare: în seara asta am consumat 3/4 doză de bere și niște fripturi de porc. Pot dona mâine în prima parte a zilei sau trebuie să mai aștept să iasă diversele chestii din mine până să dau sânge pentru Radu? Si eu sunt donator de putina vreme (in Italia ... in Romania nu am cum) si stiu ca trebuie sa nu mananci sau sa bei nimic cu cel putin 8 ore inainte de a dona, dar nu mai mult de 12 ore (altfel devii prea slabit dupa donare - asa ne-au zis la AVIS). In teorie esti apt pentru donare maine ... dar vorbeste cu asistentele inainte de a dona, just in case ... @ motociclistului accidentat : Bafta multa omule si sa te faci bine. Noapte buna tuturor (asta pentru cine poate sa doarma ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HWI Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Si eu sunt donator de putina vreme (in Italia ... in Romania nu am cum) si stiu ca trebuie sa nu mananci sau sa bei nimic cu cel putin 8 ore inainte de a dona, dar nu mai mult de 12 ore (altfel devii prea slabit dupa donare - asa ne-au zis la AVIS). In teorie esti apt pentru donare maine ... dar vorbeste cu asistentele inainte de a dona, just in case ... @ motociclistului accidentat : Bafta multa omule si sa te faci bine. Noapte buna tuturor (asta pentru cine poate sa doarma ... )e Mulțumesc, Mario. Dar ești sigur că nu trebuie să mănânc NIMIC cu cel puțin 8 ore înainte de a dona? Întreb oricum și mâine la asistente, doar să nu mă duc degeaba. Încă ceva, se recomandă repaus ceva după donare? După am un antrenament destul de solicitant, să știu dacă îl amân. Mă rog, o să văd și cum mă simt după donare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mulțumesc, Mario. Dar ești sigur că nu trebuie să mănânc NIMIC cu cel puțin 8 ore înainte de a dona? Întreb oricum și mâine la asistente, doar să nu mă duc degeaba. Încă ceva, se recomandă repaus ceva după donare? După am un antrenament destul de solicitant, să știu dacă îl amân. Mă rog, o să văd și cum mă simt după donare. Frate, baga-te la somn, maine cand te trezesti nu mananci nimic, nu fumezi si te duci si donezi. Dupa donare nu e cazul sa faci nimic solicitant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate