Trotinel Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 http://www.telegrafonline.ro/1325196000/articol/184474/agentul_cristian_dobrila_petrece_sarbatorile_in_clinica_din_israel.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 (editat) Un an nou fericit domnului politist, insanatosire grabnica si totala! Iti doresc sa te intorci cat mai repede pe motor si sa te fereasca soarta de accidente! Editat Decembrie 31, 2011 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Doamne-ajuta sa-l vedem calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Doamne-ajuta sa-l vedem calare! Sa imi aduci aminte te rog de topic, il stiu pe om. Editat Ianuarie 10, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kws600 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) Un reportaj al Antenei 3 despre accidentul motopolitistului! A fost operat in Israel pe banii familiei si a donatiilor. Statul roman nu s-a implicat in nici un fel si din cate am inteles medicii de la Spitalul Floreasca i-au si pus bete in roate inainte de plecarea spre Israel refuzand sa-i semneze actele pentru a putea beneficia de asigurare. A revenit acasa si in urmatoarele zile voi trece pe la el. Ii voi adresa rugamintea sa povesteasca si pe acest forum despre intamplarea nefericita prin care a trecut. http://inregistrari.antena3.ro/view-Exces_de_putere-51.html Editat Martie 11, 2012 de kws600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Un reportaj al Antenei 3 despre accidentul motopolitistului! A fost operat in Israel pe banii familiei si a donatiilor. Statul roman nu s-a implicat in nici un fel si din cate am inteles medicii de la Spitalul Floreasca i-au si pus bete in roate inainte de plecarea spre Israel refuzand sa-i semneze actele pentru a putea beneficia de asigurare. A revenit acasa si in urmatoarele zile voi trece pe la el. Ii voi adresa rugamintea sa povesteasca si pe acest forum despre intamplarea nefericita prin care a trecut. http://inregistrari.antena3.ro/view-Exces_de_putere-51.html Multa sanatete ii doresc,recuperare rapida, as vrea sa-l vad din nou pe motor. Bravo celor de la antena3,ar tr sa se ocupe mai mult de astfel de cazuri decat sa promoveze toti idioti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 http://www.jurnalul.ro/reportaje/politist-paralizat-constanta-george-dobrila-tragedie-606648.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 http://www.jurnalul.ro/reportaje/politist-paralizat-constanta-george-dobrila-tragedie-606648.htm Foarte tare. Suntem mandri de tine domnule politist. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Ramane cum am stabilit. Adica trebuie sa dam mai multi bani in contul din titlu. Nu mai stiu cum stam azi, dar la un moment dat cel mai mare cotizant era sindicatul politistilor, dupa care membrii de pe acest forum si dupa aia MAI. Sa le fie rusine celor de la MAI, adica omul avea nevoie de 30k Eu si ei au pus din fondul special ceva de genul 5k Eu... Si insanatosire grabnica Georgian si sa iesi repede la dat amezi la maimute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ramane cum am stabilit. Adica trebuie sa dam mai multi bani in contul din titlu. Nu mai stiu cum stam azi, dar la un moment dat cel mai mare cotizant era sindicatul politistilor, dupa care membrii de pe acest forum si dupa aia MAI. Sa le fie rusine celor de la MAI, adica omul avea nevoie de 30k Eu si ei au pus din fondul special ceva de genul 5k Eu... Si insanatosire grabnica Georgian si sa iesi repede la dat amezi la maimute... module ! eo cred ca motociclistului i ar prinde bine o vizita pe 2 roti. ce spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 eu cred ca ma doare capul! dupa ce ca accidentul a fost facut din vina lui voi il mai si pupati in dos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 planeta moldova, du-te si dormi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 fesu ia-ti tratamentul la timp,poate mai ai o sansa sa scapi...nu refuza internarea,fa un bine comunitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 eu cred ca ma doare capul! dupa ce ca accidentul a fost facut din vina lui voi il mai si pupati in dos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 eu cred ca ma doare capul! dupa ce ca accidentul a fost facut din vina lui voi il mai si pupati in dos... Sigur, cum sa nu ? A fost din vina lui ... dar ca sa-ti fie tie bine in trafic, carnatule ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Updateuri (stirile protv - nu sariti cu gura): - masina pe care o urmarea era un Mercedes cu numere de Satu Mare; - nu va fi nici un dosar penal deschis decat pe numele celui care a fugit de politie poate, atat; - motopolitistul este, din pacate, in stare grava (hemoragii interne, coaste + oase rupte, problema cu coloana despre care n-au facut specifici) si medicii inca incearca sa-l stabilizeze Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca si sa revina in sea ! Mare pacat. Si de unde sti tu ca era un mercedes cu numere de Satu Mare ? Ca la stiri nu au zis , o zis ceva politistu dupa ? P.S. Nu sti si numaru ? sau culoarea masinii si nr partial Eu is de aici si m-ash uita dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Si de unde sti tu ca era un mercedes cu numere de Satu Mare ? Ca la stiri nu au zis , o zis ceva politistu dupa ? P.S. Nu sti si numaru ? sau culoarea masinii si nr partial Eu is de aici si m-ash uita dupa el Era cu un mertz atunci, da' poti sa i-o zgarii cu cheia pe asta. Cred ca se supara mai mult. Ai grija sa scrii corect "poola" sau ce-oi vrea sa faci sa nu faci comunitatea motosiclii de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Era cu un mertz atunci, da' poti sa i-o zgarii cu cheia pe asta. Cred ca se supara mai mult. Ai grija sa scrii corect "poola" sau ce-oi vrea sa faci sa nu faci comunitatea motosiclii de ras. Parca stiu Bentley-u da din cate stiu era GT in orice caz o sa ma uit .Ar fi interesant sa aflu si de mertan ca la cate ML betley Q7 etc sunt paici greu de gasit fara nr complet sau partial si o culoare/model a masinii .Eu n-am zis ca fac nimic doar ziceam ca ma uit dupa el , ar fi ciudat sa sti ca masina sta o provocat aproape moartea unui motopolitist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Toti facem greseli .Mai mult sau mai putin grele.Multa sanatate Daca scapa intreg nu cred ca va mai merge cu motorul eu asa as face . Ai uitat de evreu, care profita de toti ceilalti unshpe.... --- meseriasa faza cu evreul in probe, ca da cu freza de pamant, si-i zboara blestemata aia de sepcuta---... hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 re all!am avut bucuria enorma sa l intalnesc pe georgica in noaptea asta la un peco,aflandu-se in drum spre bucuresti in vederea efectuarii unor noi investigatii...se lucreaza la recuperarea membrelor inferioare,asa cum stiti din canalele media..era optimist,increzator in Dumnezeu,care nu l-a lasat in momentele grele si cu dorinta de a reveni pe strada,la locul de munca...a multumit din suflet tuturor celor care s-au mobilizat pentru el si a tinut sa-si aminteasca de cea mai mare pasiune a lui:MOTOCICLISMUL..Iti multumim si noi, georgica ,pentru modul exemplar in care ti-ai facut datoria si iti dorim din inima o recuperare usoara,incununata de succes!Dumnezeu sa te ajute si sa vegheze la sanatatea ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 In Suedia un politist de la rutiera a fost amendat cu 2000E si lasat fara servici pt ca a urmarit un motociclist si la o manevra l-a baga intr-un gard. Motoristu si-a rupt un picior, politistu a ramas fara servici si a platit toate costurile spitalizarii. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 fesu ia-ti tratamentul la timp,poate mai ai o sansa sa scapi...nu refuza internarea,fa un bine comunitatii :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 In Suedia un politist de la rutiera a fost amendat cu 2000E si lasat fara servici pt ca a urmarit un motociclist si la o manevra l-a baga intr-un gard. Motoristu si-a rupt un picior, politistu a ramas fara servici si a platit toate costurile spitalizarii. Deci? Urmarirea trebuie efectuata asa, mai lejereanu, ca cel urmarit sa nu se simta atat de presat incat sa faca accident (punandu-si viata lui sau a altora in pericol), mai devreme sau mai tarziu va ramane fara benzina ș.a. Asa am inteles eu din diverse emisiuni politienesti pe la (cred) Discovery sau Zone Reality. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Urmarirea trebuie efectuata asa, mai lejereanu, ca cel urmarit sa nu se simta atat de presat incat sa faca accident (punandu-si viata lui sau a altora in pericol), mai devreme sau mai tarziu va ramane fara benzina ș.a. Asa am inteles eu din diverse emisiuni politienesti pe la (cred) Discovery sau Zone Reality. Bine, dar aici nu e vorba de faptul ca asta a facut asa treaba lejer, ci mai degraba ca a actionat instinctiv pentru ca jmecherul cu mertzan scump mergea in deraderea legii, si el s-a crezut un fel de super-man si nu i-a iesit ca-n filmele alea. Oricum eu in continuare sunt cu politistul. Am fost acolo la demonstratie in cea mai tampita excursie a mea moto, a trebuit sa merg pe autostrada cu praf de la agricultura si dupa ai pe un drum care a fost jumatate din el praf, si daca trebuie sa merg maine iar nu am nici o problema: cel mai tampit traseu moto din Romania probabil ca e Bucuresti - Braila: nu ai peisaj, nu ai viraje, nu ai nimic decat sate in care sa mergi cu maximum 58km/h asa la limita. Dar daca e nevoie vin din nou si pe 42 de grade. Aici eu tin clar cu ursul (daca sunteti rauvoitori cu militia). Tin clar cu ei, sau mai precis cu el, cu Gabrian ala. Si sa fie clar, dupa ce a avut acidentul eu mergeam cu poza lui in geam si am facut o prostie (neacordare de prioritate) si am ramas fara permis in Sacele. Mi-am ratat concediul de anul trecut din acest motiv, era evident ca politistul care m-a ras era deosebit de jenat ca face ce face dat fiind ca eu aveam in parbriz poza lui Gabrian si contul si etc., dar asta este, evident am calcat pe bec, am inghitit in sec si am stat acasa... Pe scurt eu cred ca trebuie sa militam si daca e cazul sa iesim in strada ca politia si procuratura si justitia sa-si faca treaba. Sunt in stare sa-mi ratez din nou concediul pentru o cauza atat de nobila. Apropos, bagam un miting pro politie si pro procuratura si pro judecatori si pro CCR? Macar de plictiseala asa, dimineata inainte sa plecam la treburile noastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Gabrian ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate