Shobolanu' Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Faina Salbatica! Vine vara... ce-tzi pasa tzie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 (editat) EHEI!!! CLAR CA VINE VARA!! si cu pretena... n-am scapat pana nu m-a urechiat un pic!! Editat Aprilie 4, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Eu am mai postat odata aici, dar nu era cam dupa ploaie motoru atunci si nu arata prea bine. Il rog pe moderator sa scoata pozele alea (daca nu a facut-o pana acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Va mai pun poze cu Vulkanul si cu lupul dupa ce il spal(vulcanul adica, nu lupul), ca mie rusine ca nu straluce cromul. Fain V-Bar, Hombre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Cica ar fi extreme-bar---asa era denumit de HighwayHawk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 iata si modificarile: si iar modificari, astept o sea belea in curand si ma gandesc cum draq sa-i pun o roata lata pe spate. daca cineva stie pls contact me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 nu ti-a aratat simson poze cu furca spate? daca nu lasa ca o sa incerc sa fac eu ceva poze la motorul lui mai detaliate la furca ca sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Gliga Laurentiu din Targu Mures si American Shadow Clasic Edition - ul meu de 1.100 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Undeva pe drumurile Cisnadioarei, pacat ca aveam cagula... Animalu' e un Intruder Volusia de 800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Pacat ca am descoperit topicul asta dupa ce l-am vandut pe bathor,dar asta e pana va veni shadowu pun si eu niste poze cu fostul meu moto (cea mai tare planeta de pe planeta -prietenii stiu de ce ) Acum e pe undeva pe langa Ploiesti Editat Octombrie 16, 2006 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 hai ca dau shi io cu subsemnatu Pisoiu negru e motoru meu: desen cu un dracones facut de fosta prietena pe rezervor, ghidon Tbar facut de nevoie ca nu am avut cum sa indoi tzava cum vroiam io. furca indreptata cu ranga dupa o mica tavaleala. tobe din care am scos amortizoarele. Urmeaza sa desenez cu alb marginile la cauciucuri shi sa izolez rezervoru la interior ca sa nu mai curga benzina din el. poza e cu mine shi motoru printr-o balta(nu-l mai spalasem de mult) casca nu am pe cap pentru ca nu eram pe drum public shi nu am nici bun-simtz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 cautam prin poze si uite ce am gasit: Poze facute in primavara anului asta elemente principale :Vulcanul lui Geo(AWD) si al meu elemente secundare: AWD si Morpheus io faceam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 cautam prin poze si uite ce am gasit: Poze facute in primavara anului asta elemente principale :Vulcanul lui Geo(AWD) si al meu elemente secundare: AWD si Morpheus io faceam pozele Prea bine pozele astea. Chiar ma intrebam de ele mai acu vreo 2 luni. He he! Rodajul pentru motorul tau. Ce vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 clasice,clasice,da vaz ca nu-s la fel... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 clasice,clasice,da vaz ca nu-s la fel... B. Chiar nu sunt. Eu am VN800 classic fabricat in Japonia si cel Rosu din pozele de mai sus al lui Rhadoo e fabricat in USA si am simtit diferenta dintre ele. Pana si pozitia in Âşa este alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Eu cu un amic pe Intruder si Cotizo pe Volusia.Is 2 cadre din filmuletul facut la intoarcerea in Sibiu dinspre Cisnadioara. Si o poza cu motorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Eu cu un amic pe Intruder si Cotizo pe Volusia.Is 2 cadre din filmuletul facut la intoarcerea in Sibiu dinspre Cisnadioara. Si o poza cu motorul meu. super frumos intruderul..inspirata schimbarea ta bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Uite si Vulcanetele meu de 400....iarna asta sper sa-i creasca niste cilindri de 800.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Intruder de 800 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 O poza cu mine si un coleg de servici si cealalta cu motoru si unu care cauta ceva in portbagaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Intruder de 800 cmc. nu e acelasi cu volusia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Salut! Am aparut si eu pe aici. Am un Kawa VN 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu e acelasi cu volusia? dacă e "M" nu e urmaÂşul lui Marauder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 M800 e ok. Volusia--hmmm, nu ma omor dupa ea. Induerul ala vechi de 800-legenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Asa arata Volusia mea din 2003. E, sa zicem, Road King-ul sau Electra Glide-ul cruiserelor de la Suzuki. Editat Octombrie 30, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate