IceLord Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Ahoi! Sanatate maxima voua si la motoare ca restul se rezolva @Cretzu_Dej si @thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Kawasaki VN 800 A Vulcan; Nume: Naoko; Momentan nici o modificare (urmeaza in iarna); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris_Savage Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Primul meu calutz...prezentat in 2 variante: Chopper & Touring Is curios sa vad pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 kawasaki vulcan clasic 1600 ha ha HRUBI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Primul meu calutz...prezentat in 2 variante: Chopper & Touring Is curios sa vad pareri... Sa fiti amandoi sanatosi si sa faceti multi km impreuna cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocco23 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 motoreta mea suzuki intruder 800, de doi ani e la mine, 20000 km fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris_Savage Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Eu am dat mult pe ea, dar de atunci or scazut mult preturile. Se comporta foarte bine si-n oras si la drumuri lungi doar ca tre' sa-mi schimb ghidonul cu unul ceva mai scurt k asta vibreaza k dracu pe autostrada dela 110 km/h in sus si daca mai e si vant..stai ca o panza in aer. Unul dintre atuuri e faptul ca motocicleta e foarte usoara (vreo 160 kg) si datorita acestui fapt e foarte manevrabila, foarte sprintena, se comporta excelent in oras... Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 nu-i chiar chopper dar asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolea29 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 nu-i chiar chopper dar asta e! Sa vina din nou vara si concediile si vreau si eu sa fac o poza in locul in care ai facut si tu................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Si loiala mea motocicleta care nici macar nu a incercat ,sa ma lase la nevoie. O apreciez din toata inima tinand cont de anul in care s-a nascut 1989. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 SIMSON AWO T 425modificari roata fata 21 roata spate 150/80/15 cerc de ww broasca pus pe spite cadru latit in spate lungit inclinat jugul din fata si inaltat cadrul in fata sub jug furca springer facuta personal comezi de frina si ambreaj de ij festival prinderi ghidon facute la strung ghidon facut far de tractor cromat filtru de aer minsk carburator MZ ts piston scoda comenzi modificate in fata cadan lungit cromatul este facut la ELBA timisoara in fata linga jug cutie de scule originala simson awo t 425 cromata totul este creatie proprie salutare stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar asta e ... As vrea sa imicromez si eu cate ceva la motor, si vroiam sa te intreb cate ceva, de exemplu: se mai ocupa cu cromare, care este procedura (mai ales daca se poate vorbi cu cineva din interior ca sa fie mai ieftin), cam care ar fi preturile, etc mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Hai ca vine iarna, nimeni nu se lauda cu nimic? Eu laud motorul lui @Sobolanu o adevarata frumusete, Sambata 10. 11. am avut ocazia sa o admir, si o mai laud pe a lui @Zoliart Editat Noiembrie 15, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 nu e a mea, dar am avut ocazia sa o calaresc vreo 400km acum o sapt pe un drum intre munti si oceanul indian. acum m-am imbolnavit. vreau una la fel: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Hai să o fac de rusine si pe Bombita mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Pai nu o faci de rusine, e o jucarie faina, mai ales daca ai muncit la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Drifterul subsemnatului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Sa-mi laud si eu ursu - Editat Noiembrie 16, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Pai nu o faci de rusine, e o jucarie faina, mai ales daca ai muncit la ea. E nipru, se subantelege ca muncesc la ea . Inafara de aripa fata care e facuta de Mas Oyama, e adusa in halul asta de mine. Merci de aprecieri. Drifterul subsemnatului: Una dintre fiarele mele preferate. Sa o calaresti sanatos! Editat Noiembrie 17, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 ...si eu cu al meu Red Panzer....abia asteapta noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Salutare...si EU ' cu al meu motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Drifterul subsemnatului: Superb.... una dintre preferatele mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Superb.... una dintre preferatele mele... Idem.Desi ar trebui sã mã potolesc (am primit cadou un GS 850 g modificat cruiser),si la anu' cumpãr si Virogutza pe care-o folosesc acuma,n-am renuntzat la visul de-a avea un Drifter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Ahoi! Driferul e o motocicleta cu un farmec aparte, am avut ocazia sa calatoresc cu unu de 800cc si pot sa confirm ca e o adevarata limuzina pe 2 roti, efectiv plutesti pe drum cu ea si te cucereste. Aviz celor care cauta senzatii tari, nu le gasiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) iacata-l si pe al meu...inca mai am de munca la el, da deja linia generala este aproape gata ce modificare majora urmeaza este un alt rezervor, care a aproape gata, mai tre sa-i fac full/fuck si sa-i prind robinetul si evacuarea este inca un semn de intrebare cam asta-i pozitia mea pe el (mult mai comoda in realitate dacat pare in poza). Editat Noiembrie 20, 2012 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate