scabron Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Undeva in jurul orei 18. Le splai. Intre metrou si intrarea in poli. Vitezana vs conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Am trecut mai inainte pe acolo. Nu m-au lasat sa opresc la poze, dar din ce am prins de la un licurici care era la traffic control: moto venea dinspre Ciurel spre Grozavesti (locatia exacta este: aleea care da in liceul X - nu stiu cum ii zice anume). Numar moto B 999 XTR. Baiatul era constient cand a venit salvarea (echipament full), a dat datele de identificare, am inteles ca si sunase pe cineva; este la Spitalul Universitar. Moto era cu fata sifonata, jug superior dus, una din furci rupta (iesea arcul); masina nu era foarte sifonata (porfiera stanga fata infundata, sarise airbag-ul). Sanatate la rider Editat Noiembrie 10, 2011 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foxxy Lady Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Am vazut si eu "codarla" de masini, dar nu am stiut ce s-a intaplat. Si de la camine se vedea o masina gri metalizat pe mijlocul drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 un motor de viteza rosu, nu am reusit sa vad marca sau nr pentru ca eram in coloana de masini. Erau politisti care masurau locul, pe la 18.20. Cum s-a scris si mai sus, o masina gri, vw polo parca. Sper ca omul cu motorul sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ludo3005 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 salut , masina era un renault megan gri si moto parea afi un cbr600 rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2011 scuze pt dublarea topicului si redactarea lapidara. e prima data cand incerc asa ceva de pe mobil. rog un moderator sa uneasca topicurile. ma bucur sa aud ca mobristu era constient dupa accident. multa sanatate si ochi in 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vania Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Multa sanatate motociclistului....la volan era o soferita, cel putin asa se vedea din camin. Beliti ochii bine in trafic. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 E clar,RAM puțin Âşi ocupat cu vorbitul la telefon. Mă bucur pentru airbag,e cam ca o lovitură puternică de pumn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Am trecut si eu pe acolo pe la ora 18:05; motorul pare sa fie intradevar un CBR F4, motociclistul era deja luat si masina parea sa fi iesit de pe aleea ce duce spre Piranha daca am retinut bine. Din pacate nu am putut opri, trebuia sa ajung neaparat undeva. Masina era un Peugeot 607 sau un renault megane model nou. Locul e binecunoscut oricum, era sa o comit si eu acum 1 an si ceva in acelasi loc, cand un taximetrist s-a gandit ca ar fi o idee buna sa iasa de pe acea straduta direct in splai fara nici o urma de asigurare. Sper ca motociclistul sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Ingrediente: soferita, peugeot, se adauga asfalt super rece si.. iaca accidentul Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Salut. Eu sunt cel in cazua. In primul rand multumesc tuturor pentru urari. Filmul accidentului e simplu. Eram pe banda 2 de mers dinspre Virtutii spre Podul Basarab, Avem aproximat 50 la ora, cand din incinta liceului Mircea Eliade (parca asa se cheama), o soferita a iesit sa faca stanga. Nu s-a uitat neam in stanga. A iesit si bineinteles ca s-a oprit pe banda mea cand m-a vazut. Nu am putut evita, nu am putut face mai nimic, a fost prea din scurt rau. Daunele la motor sunt cele enumerate mai sus. Motorul era un 2009 CBR 1000RR. Eu in mare sunt ok, multumita echipamentului. Putin julit la ghenunchiul stang. Politistii deja mi-au dat devizul de reparatii. Femeia are casco la tiriac .. deci spre sa nu am probleme. Mersi din nou pentru urarile de bine. Revin cu alte informatii cand imi mai revin ! Sa ne vedem cu bine la anul, ca pentru mine s-a incheiat sezonul PS: Si as mai dori sa multumesc celor ca au venit la spital si au stat cu mine si la politie pana am terminat cu declaratiile. Se stiu ei Editat Noiembrie 10, 2011 de Xeqtor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Femeia are casco la tiriac .. deci spre sa nu am probleme. Vezi ca pe tine te intereseaza unde are RCA. Sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Nu conteaza casco al ei RCA pt tine trebuie sa fie o firma buna de plata . Altfel te vei certa cu cei de la RCA ca nu da banii pt tine [reparatie moto] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 sau te intereseaza daca ai tu casco. ca iti faci motorul cu regres pe rca-ul ei si nu te mai doare capul. sanatate maxima - totusi ai avut curaj sa iesi ieri. eu miercuri seara daca bagam mana in gaz mai tare patina spatele ca toti dracii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Deci .. deja am primit de la Politia polita ei de asigurare si e la Tiriac. Am hartia in mana, plus ca ei i s-a intocmit dosar penal. Au incercat aseara sa o dea la "pace" .. dar nu ma intereseaza pacea in cazul asta. Cat despre iesit, nu a avut nici o treaba vremea, nu am pierdut controlul, nu am derapat, pur si simplu s-a oprit pe banda mea si atat. Puteau sa fie si 40 de grade la sol, tot acelasi era rezultatul. A blocat toata banda si nu am mai avut pe unde sa evit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 tiriac e bine. si cand te gandesti ca tot deranjul e pentru ca nu a vrut muschiul ei sa se asigure din toate directiile. adica sa dea din cap intr-o parte si in alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Dacă e cu dosar penal e bine,o ajută să țină minte că trebuie să se asigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Pfff... Ma bucur ca esti tu ok, imi pare rau de moto dar ala se poate schimba. Pielea ta nu. Daca ai nevoie de ceva let me know! Succes la solutionarea cu RCA, Ionut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Am o nelamurire legala: de ce i s-a intocmit dosar penal pentru o julitura la genunchi? Asta se intocmeste automat daca esti transportat la spital, si, in functie de numarul de zile, se da sau nu cu NUP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 e accident cu vatamare, nu conteaza ca e julitura sau fractura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Back from IML .. mi-au dat doar 4 zile .. na .. cica nu am cazut destul de rau )) ... anyway ... vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 In acest caz soferita nu va pati nimic, decat daca o dai tu ulterior in judecata, pe banii tai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berserk Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 In acest caz soferita nu va pati nimic, decat daca o dai tu ulterior in judecata, pe banii tai mai mult ca sigur asta se va si intampla, pana va plati cu varf si indesat prostia care a facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) In acest caz soferita nu va pati nimic, decat daca o dai tu ulterior in judecata, pe banii tai lovirea sau alte violente - pana la 20 zile de ingrijiri medicale - inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda penala. AFTER : Editat Noiembrie 11, 2011 de Xeqtor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_balea84 Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 In august am comis-o eu (l-am pupat pe unu' in poponeata cu motorul) din motive putine si simple (prostie si neatentie). Am capatat o fractura de clavicula si 2 coaste fisurate si ca urmare a chemarii ambulantei un dosar penal pentru accident cu victima(eu). Pana in ziua de azi dosarul nu a trecut pe la procuror pentru NUP. Ce vreau sa zic este ca nu e neaparat necesar sa o dai in judecata ca sa tina minte, din ce am inteles se poate ajunge pana la 1 an cu solutionarea unui dosar banal ca al meu, deci daca tu mai tergiversezi un pic procedura o s-o pui pe drumuri pentru dovada de permis mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate