ianachim Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 dupa cum arata meteo s.ar parea ca vremea tine cu noi asta la o prima vedere deci......pe unde asa scurt de la 10 la 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Propun traseu scurt: casa presei-p-ta victoriei- casa poporului traseu lung pentru temerari casa presei- bikers otopeni viteza de croaziera 20-30 km/h, mers in picioare pe mobra cu costum de blana daca ne ramane timp facem ambele trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Propun traseu scurt: casa presei-p-ta victoriei- casa poporului traseu lung pentru temerari casa presei- bikers otopeni viteza de croaziera 20-30 km/h, mers in picioare pe mobra cu costum de blana daca ne ramane timp facem ambele trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Propun traseu scurt: casa presei-p-ta victoriei- casa poporului traseu lung pentru temerari casa presei- bikers otopeni viteza de croaziera 20-30 km/h, mers in picioare pe mobra cu costum de blana daca ne ramane timp facem ambele trasee plescoi mama traseul e super dar vezi ca ne intersectam cu JOIA MOTO si nu stiu oamenii cum sa ne depaseasca mai am ceva "carne" pe mijlocul anvelopelor si nu vreau sa o las pentru la anul ca.mi expira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 mai am ceva "carne" pe mijlocul anvelopelor si nu vreau sa o las pentru la anul ca.mi expira burnout! sau vezi ca se dau unii in vant dupa cauciucuri rodate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 burnout! sau vezi ca se dau unii in vant dupa cauciucuri rodate sunt novice nu ma pricep sa.l tocessc pe loc doar in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 sunt novice nu ma pricep sa.l tocessc pe loc Pai decupleaza ASC-ul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) ot, ce semnatura aiurea, ce-ai, bre, cu ktm-ul ca aia nu-s oameni certareti! ce ti-au facut? ot2... semnatura asta e epidemica... oameni bolnavi... Editat Noiembrie 17, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 ot, ce semnatura aiurea, ce-ai, bre, cu ktm-ul ca aia nu-s oameni certareti! ce ti-au facut? ot2... semnatura asta e epidemica... oameni bolnavi... p..ps..psi...psiho...psihop...psihopa.....psihopatiiii RAU astia domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Primu BMW e super ! R 80 GS , ehe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 plescoi mama traseul e super dar vezi ca ne intersectam cu JOIA MOTO si nu stiu oamenii cum sa ne depaseasca mai am ceva "carne" pe mijlocul anvelopelor si nu vreau sa o las pentru la anul ca.mi expira Bai tu ma pui la grea incercare, bine, le facem pe amandoua ca sa tocesti tu carnea, da vezi ca eu ma dau, nu stau dupa tine!~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Un traseu superb, asa, cam la 3/4 ore lalaite ar fi Bucuresti-Targoviste-Pucioasa. Cind ajungeti in Pucioasa faceti la dreapta, spre Moreni(prin Valea Lunga). Sunt indicatoare rutiere, dar opriti si intrebati, toata lumea va indruma. Drumul din Pucioasa spre Moreni este de vis, printre dealuri, proaspat asfaltat de vreo trei luni(facut cu fonduri europene ), iar peisajul in perioada asta este idilic. Ca sa nu mai spun ca miroase a frunze arse.. , o nebunie! Din Moreni aveti doua posibilitati, spre DN1 si apoi Campina, spre Valea Doftanei(daca aveti timp), daca nu inapoi spre Targoviste si retur inspre Bucuresti! O sa va placa traseul asta garantat! Dati si voi de stire cine mai merge, sa vad, poate imi pacalesc nevasta si copilul, sa o tai si eu cu voi. Numa sa va rog sa nu mergeti tare, ca nu am mobra sa se tina dupa voi Editat Noiembrie 18, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Ca sa nu mai spun ca miroase a frunze arse.. , o nebunie! Tare tigara, mosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Un traseu superb, asa, cam la 3/4 ore lalaite ar fi Bucuresti-Targoviste-Pucioasa. Cind ajungeti in Pucioasa faceti la dreapta, spre Moreni(prin Valea Lunga). Sunt indicatoare rutiere, dar opriti si intrebati, toata lumea va indruma. Drumul din Pucioasa spre Moreni este de vis, printre dealuri, proaspat asfaltat de vreo trei luni(facut cu fonduri europene ), iar peisajul in perioada asta este idilic. Ca sa nu mai spun ca miroase a frunze arse.. , o nebunie! Din Moreni aveti doua posibilitati, spre DN1 si apoi Campina, spre Valea Doftanei(daca aveti timp), daca nu inapoi spre Targoviste si retur inspre Bucuresti! O sa va placa traseul asta garantat! Dati si voi de stire cine mai merge, sa vad, poate imi pacalesc nevasta si copilul, sa o tai si eu cu voi. Numa sa va rog sa nu mergeti tare, ca nu am mobra sa se tina dupa voi Multam pentru ideea de traseu! Pucioasa-Moreni chiar imi lipsea din lista de ture de o zi, pentru ca nu cunosteam starea drumului. Stii cumva si cum e drumul prin Pucioasa-Bezdead-Breaza/Poiana Campina? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2011 Tare tigara, mosule! Carnacior, te bagi, sau stai si-o freci? Stii cumva si cum e drumul prin Pucioasa-Bezdead-Breaza/Poiana Campina? Multam! Nu stiu, imi pare rau, insa ce am recomandat mai sus este super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2011 La misto, iti dai seama, a aruncat-o si acum s-a dat la fund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 nu as pleca sub 10.30 si as evita zonele de sosea impadurite mai ales in zona de munte mazga frunze ude si un posibil inchet.... as alege zonele rulate unde asfaltul rulat luv man daca ce am zis mai sus e ok pe unde vrei tu sa ne bagi ii dam gaz.. sper sa prindem un pic de soare ok baietii???? care suntem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Ca sa nu mai spun ca miroase a frunze arse.. , o nebunie! Din Moreni aveti doua posibilitati, spre DN1 si apoi Campina, spre Valea Doftanei(daca aveti timp), daca nu inapoi spre Targoviste si retur inspre Bucuresti! Moreni-Targoviste este foarte foarte rupt. N-o luati pe acolo ca va faceti un car de draci. Moreni-Floresti-DN1 este proaspat asfaltat. Mai exista Moreni-Caragiale-Darmanesti-Ploiesti dar si ala este foarte rupt pana la Caragiale (vreo 10 km). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) eu ma bag la enduro, se stie! e prea frig pt asfalt si tot n-am rca ianachime...avem un loc liber pe platforma si daca te pui bine cu cine trebuie si un 400 ...ktm pana la urma te corupi tu luv@ pace man dar suna asa bine..."miros de frunze arse" ca am si vazut un bong bine burdusit cu ce trebe...m-am gandit ca trageai ceva si te inspira Editat Noiembrie 18, 2011 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 V-ati tras pe c.u.r! Mi-ati dat idei! Eu ma duc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) luv man daca ce am zis mai sus e ok pe unde vrei tu sa ne bagi ii dam gaz.. sper sa prindem un pic de soare Drumul nu trece prin padure si daca o face este ceva scurt. Sunt numai dealuri, zona este ca la Breaza, dar drumul face toti banii.. Moreni-Targoviste este foarte foarte rupt. N-o luati pe acolo ca va faceti un car de draci. Nu mi s-a parut chiar rupt, dar denivelat da. De evitat. luv@ pace man dar suna asa bine..."miros de frunze arse" ca am si vazut un bong bine burdusit cu ce trebe...m-am gandit ca trageai ceva si te inspira Hahaha, abia acum mi-a picat fisa Ce-ti merge imaginatia.. Te pup.. PS Bogdane, ne auzim la telefon.. Drum bun maine.. Editat Noiembrie 18, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Bogdane, ne auzim la telefon..Drum bun maine.. Multam Luigi, maine Sinaia, poimaine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Daca plecati maine undeva, scrieti acilisea unde si cand va intalniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1002ro Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Moreni-Targoviste este foarte foarte rupt. N-o luati pe acolo ca va faceti un car de draci. Moreni-Floresti-DN1 este proaspat asfaltat. Mai exista Moreni-Caragiale-Darmanesti-Ploiesti dar si ala este foarte rupt pana la Caragiale (vreo 10 km). Sustin chestia... eu la tara merg la Valea Lunga, intradevar drumul (cel putin pana acolo) e f. bun. Nu incercati altceva in afara de BUC-Ploiesti-DN1-Floresti-Moreni-Valea Lunga (sau invers, cum vreti) In Moreni este cam dubios drumul, dar daca veniti din BUC, faceti prima la dreapta, pe langa stadion, tot inainte la prima intersectie iar la urmatoarea, cea cu indicator de prioritate pe drumul vostru... il urmati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Mai am o varianta, mai lunga dar foarte cool, pe DN1 Buc-Ploiesti-Targoviste-Pucioasa-Valea Lunga-Moreni-Floresti-DN1 stanga spre Baicoi-Plopeni, apoi intoarcerea prin Paulesti, centura Ploiesti.De aici doua variante, Ploiesti-TArgoviste-Buc sau direct pe DN1. Personal prefer Ploiesti-Targoviste, drum cu multe viraje. Cel mai lung traseu ar insuma 340 km. Totul asfalt ca-n palma.. Temperatura se anunta caniculara, cam 11 grade.. Pareri? Editat Noiembrie 18, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate