Roberte Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 cunosti sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 dorsoduro 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 cunosti sau nu? Aici aproape, nu. Dar e un nene tare de tot in UK si inca niste domni in Sweden. Lexy si-a rezolvat niste probleme apeland la tipul din UK. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 exact ce nu doream sa aud merci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Si mai e un nene in Italia, Gabro, care se lauda acum ceva vreme ca a reusit sa hackuiasca ECU de RSV (nu stiu daca e valabil si la alte modele) si ca poate sa urce pe el orice harta vrea. Practic nu iti mai pui Power commander aditional, scrii direct pe ECU hartile ce ar fi trebuit urcate pe Power Commander. Cauta-l pe facebook: Gabro Racing Team. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 lol, crezi ca fug aia din suedia cu marea ta raritate de ecu? )) esti cam funny... Si mai e un nene in Italia, Gabro, care se lauda acum ceva vreme ca a reusit sa hackuiasca ECU de RSV (nu stiu daca e valabil si la alte modele) si ca poate sa urce pe el orice harta vrea. Practic nu iti mai pui Power commander aditional, scrii direct pe ECU hartile ce ar fi trebuit urcate pe Power Commander. Cauta-l pe facebook: Gabro Racing Team. merci pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Cand pun motoreta la iernat planuiesc sa iau si eu legatura cu el sa ii trimit ecu. Te rog, anunta-ma daca rezolvi ceva, sa stiu la ce ma astept. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 pai nu inteleg care e problema daca il trimiti la o firma specializata! ai af1, gabro, SpoonValley racing (astia-s din suedia)... gabro e specializat in principal pe prima versiune de rsv, mille, dar face si pt. altele! In ideea ca omul se astepta sa rezolve ceva pe plan "local", probabil in Bucuresti, dar normal ca tu nu stii decat sa arunci cu rahat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Cand pun motoreta la iernat planuiesc sa iau si eu legatura cu el sa ii trimit ecu. Te rog, anunta-ma daca rezolvi ceva, sa stiu la ce ma astept. Mersi! dau un semn daca ma hotarasc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 lol, crezi ca fug aia din suedia cu marea ta raritate de ecu? )) nu cred ca tre sa le trimita ECU ul, ci doar un EPROM care este pe ECU (sau cel putin asa e la Mille, mira-m-as sa fie altfel la Dorsoduro) » Post actualizat in 12 Oct 2016 16:20 Si mai e un nene in Italia, Gabro, care se lauda acum ceva vreme ca a reusit sa hackuiasca ECU de RSV (nu stiu daca e valabil si la alte modele) si ca poate sa urce pe el orice harta vrea. Practic nu iti mai pui Power commander aditional, scrii direct pe ECU hartile ce ar fi trebuit urcate pe Power Commander. Cauta-l pe facebook: Gabro Racing Team. am scris anterior pe topicul asta treaba cu Gabro, dar vad ca voi citit printre randuri, sunteti atotstiutori... Nu a 'hackuit' nimic frate, si nu se 'lauda'. Omul iti scrie o harta pe un EPROM (pe o memorie), iar tu inlocuiesti EPROM ul (memoria) existenta de pe ECU ul tau, cu acel EPROM de la Gabro. Multi faceti confuzia intre termeni (ECU, EPROM, "chip tuning" etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 am scris anterior pe topicul asta treaba cu Gabro, dar vad ca voi citit printre randuri, sunteti atotstiutori... Nu a 'hackuit' nimic frate, si nu se 'lauda'. Omul iti scrie o harta pe un EPROM (pe o memorie), iar tu inlocuiesti EPROM ul (memoria) existenta de pe ECU ul tau, cu acel EPROM de la Gabro. Multi faceti confuzia intre termeni (ECU, EPROM, "chip tuning" etc) Stiu ce ai scris. Tu vorbesti de mille. Eu vorbeam despre ecul de gen2, la care nu merge treaba cu epromul. Cineva, am impresia ca Gabro, o sa caut topicul respectiv, era entuziasmat ca dupa ani de incercari a reusit in sfarsit sa scrie ce harta vrea pe ecu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Stiu ce ai scris. Tu vorbesti de mille. Eu vorbeam despre ecul de gen2, la care nu merge treaba cu epromul. Cineva, am impresia ca Gabro, o sa caut topicul respectiv, era entuziasmat ca dupa ani de incercari a reusit in sfarsit sa scrie ce harta vrea pe ecu. Ai scris RSV, nu gen 2 La gen2 nu e cu eprom? nu poti detasa epromu de ECU? (ce calculator are, Siemens, Sagem, Bosch?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Ecu e Siemens VDO si din cate stiu nu se schimba cipul ala. Nu se poate desface carcasa, o fi cipul lipit de placa... nu stiu de ce, dar trebuie legat ecu cu totul la calculator. Editat Octombrie 12, 2016 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Ecu e Siemens VDO si din cate stiu nu se schimba cipul ala. Nu se poate desface carcasa, o fi cipul lipit de placa... nu stiu de ce, dar trebuie legat ecu cu totul la calculator. naspa atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Salutari! Cam pana la ce inaltime e ok pe un rsv4? Vreau sa cumpar asa ceva dar n am vazut nici una live. Ms. e o moto mai compacta, daca nu esti foarte mare, te coafeaza ok, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 1.80 maxim! si 90 de kile... cam p'acolo estimez si eu statura maxima care poate fi acomodata cat de cat ok de un RSV4. Daca ai peste, poti avea in vedere si alternativa - Tuono V4R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 taci, esti degeaba! argumenteaza, ca sa nu incep si eu cu 'epitete' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Salutari! Cam pana la ce inaltime e ok pe un rsv4? Vreau sa cumpar asa ceva dar n am vazut nici una live. Ms. Găsește un R6 2006+ și vezi cum îți vine. RSV4 este foarte similar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 ia incepe tu, ca un motociclist adevarat! de fapt ca un "cunoscator", un adevarat campion al cazaturilor... schimba placa, deja e obositoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 184/77 kg. M Eu zic ca esti cam inalt ptr ea, e o moto destul de scurta si o sa stai inghesuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Va multumesc pt sfaturi. Am sa tin cont de ele, dar sa incerc sa vad cum stau pe un r6 cum a spus colegul mai sus.ms de ce nu cauti un coleg cu RSV4 sa urci pe ea un pic? face mai mult decat toate parerile de aici la un loc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Poate greșesc dar cred că sunt doar câteva în țară. Oricum, dacă e dispus să vină din TM până la capital', îl las eu să se suie pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Au ieșit Apriliile la joaca! Editat Noiembrie 6, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Ce frumos stau ele aliniate cu Ohlinsurile la vedere Asa multe sunt in Ct? A mea a intrat la caldurica si ne asteapta o iarna lunga: A primit manete goldeanu si crash paduri la roata. I-am refacut cu Helicoil filetul la unul din cele 2 suruburi ce tin rezervorul. Trebuie sa fac acelasi lucru si la 2 din 4 suruburi de la aripa spate. Mai am pe raft si un indicator de treapta de viteza ce asteapta sa fie montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 De ce Doamne iarta-ma sa pui chinezariile alea sinistre de manete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate