_Tex_ Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Vulcanii noroiosi, Provita, Valeni-Cislau,sint o multime, numai sa vrei! Vad ca e 10,15 si nu se anunta prea multi amatori (nici profesionisti). M-am uitat pe harta si am vazut ca drumul Campina-Provita ajunge tot in Bezdead-Breaza. Acum vreo 10 ani, am mers de la Bezdead la Breaza si mai mult de jumatate a fost drum de pamant. S-a asfaltat acum, a mers cineva, e in regula? Pe mine tura asta m-ar atrage : Bucuresti-Ploiesti-Campina-Provita-Adunati-Bezdead-Targoviste. Conditia e asfalt bun, mai bun decat joi, daca se poate. Sa vedem ce mai zic si ceilalti, daca nu iese, merg la Calarasi, cu ghidonul blocat pe pozitia drept inainte. Vad ca e 10,15 si nu se anunta prea multi amatori (nici profesionisti). M-am uitat pe harta si am vazut ca drumul Campina-Provita ajunge tot in Bezdead-Breaza. Acum vreo 10 ani, am mers de la Bezdead la Breaza si mai mult de jumatate a fost drum de pamant. S-a asfaltat acum, a mers cineva, e in regula? Pe mine tura asta m-ar atrage : Bucuresti-Ploiesti-Campina-Provita-Adunati-Bezdead-Targoviste. Conditia e asfalt bun, mai bun decat joi, daca se poate. Sa vedem ce mai zic si ceilalti, daca nu iese, merg la Calarasi, cu ghidonul blocat pe pozitia drept inainte. M-am uitat pe openmap.ro/moto: intre Breaza si Pucioasa este o zona rosie (ca acum 10 ani), iar intre Pucioasa si Targoviste e galben, deci nu e de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2011 Autor Admin Share Postat Decembrie 3, 2011 Nu pot merge, imi pare rau.. Ramane pe alta data.. Care puteti plecati, vremea este super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) @ textex: Ai putea incerca varianta Bucuresti-Ploiesti-Paulesti-Cocarastii Mislii-Bordeni-Scorteni-Mislea-Telega-Campina-Provita-Valea Lunga-Moreni-Targoviste. Asfalt bun, peisaj frumos. Editat Decembrie 3, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Vad ca e 10,15 si nu se anunta prea multi amatori (nici profesionisti). M-am uitat pe harta si am vazut ca drumul Campina-Provita ajunge tot in Bezdead-Breaza. Acum vreo 10 ani, am mers de la Bezdead la Breaza si mai mult de jumatate a fost drum de pamant. S-a asfaltat acum, a mers cineva, e in regula? Pe mine tura asta m-ar atrage : Bucuresti-Ploiesti-Campina-Provita-Adunati-Bezdead-Targoviste. Conditia e asfalt bun, mai bun decat joi, daca se poate. Sa vedem ce mai zic si ceilalti, daca nu iese, merg la Calarasi, cu ghidonul blocat pe pozitia drept inainte. M-am uitat pe openmap.ro/moto: intre Breaza si Pucioasa este o zona rosie (ca acum 10 ani), iar intre Pucioasa si Targoviste e galben, deci nu e de mine. Toate drurile sint turnate ca cele de joi, am fost in octombrie, dar pe Provita-Valea Lunga-Moreni, super, a fost si Luigi de curind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 eu cu doru o sa tragem maine dimineata o tura spre giurgiu-oltenita-calarasi-bucuresti. daca mai sunt doritori postati aici. loc de intalnire benzinaria OMV de langa City mall zona eroii revolutiei sura mare. ora de plecare:10 Vin si eu cu voi. Ne vedem la 10 la benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 eu cu doru o sa tragem maine dimineata o tura spre giurgiu-oltenita-calarasi-bucuresti. daca mai sunt doritori postati aici. loc de intalnire benzinaria OMV de langa City mall zona eroii revolutiei sura mare. ora de plecare:10 merg si eu , 9.45 OMV City Mall ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 ok m-am sculat la 5 ca aveam ceva de lucru, e caldicel. ne vedem acolo. Vin si eu cu voi. Ne vedem la 10 la benzinarie. vino la 9:45 te rog sa plecam la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Salutare. As veni si eu. Pe la ce ora preconizati sa va intoarceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 am rezolvat-o. mi-a expirat rca-ul acum 5 zile si nu am stiut. hai ca vin cu voi dar cu masina, la 9:45 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 lasa-l nenea Doru pe RCA uitat si hai cu motoru` , il facem apoi dac-o fi nevoie , e prea soare afara si 6 grade deja ! si eu la fel ! Salutare. As veni si eu. Pe la ce ora preconizati sa va intoarceti? pai e tura scurta , 3-4 PM acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 ma m-am uitat cica 1000-2000 ron amenda + talon si numere luate. n-am chef de asa ceva. stai sa caut rca duminica pe net, poate e pe undeva. am facut online, e valabila de maine. hai ca vin cu masina poate merg cu voi in vreo directie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Buna, inteleg care este treaba voastra pe acest post, nu a-ti fost cu noi, nu ne-am programat sa isim inpreuna, cu toate asta va doresc drum bun, dar va recomand sa nu va mai bagati in seama pe postul altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Dorule, la valoarea ta, mai merge un scuter. Nu m-am putut abtine astazi, pe asa vreme.Pana la Snagov, abia mi-am recapatat reflexele dupa pauza de 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 A fost o zi deosebita pentru prima tura pe prima mobra. Multumesc baietilor pentru companie .... Sper ca nu v-am incetinit prea mult dar portocala mea nu cred ca este facuta pentru touring... Sau nu sunt eu obisnuit sa iau vintul in piept.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Buna, inteleg care este treaba voastra pe acest post, nu a-ti fost cu noi, nu ne-am programat sa isim inpreuna, cu toate asta va doresc drum bun, dar va recomand sa nu va mai bagati in seama pe postul altora! ne cerem scuze respectuos si eu si dl profesor constantin ca ne-am bagat in seama pe topicul altora. dl. profesor, sunt ca si copii astia, fara rca, numai ca mie nu imi place riscul. sanatate maxma va doresc si prudenta. nu vreau sa va sperii, stiti asta, oasele nu se mai lipesc usor dupa o varsta, luati eventual calciu, vorbiti cu medicul. nu o mai cautati cu lumanarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Am facut azi Sinaia-Campina-Telega-Bustenari-Cosmina de Jos-Valcanesti-Dumbravesti-Plopeni-Paulesti-Ploiesti-Buc. Drumul este asfaltat, iar peisajele...convingeti-va si singuri! Iar ieri am zis sa verific pensiunea Atra de la coada lacului Paltinu. Editat Decembrie 4, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 f frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 @foxdesert : baga si tu o poza doua sa ma creada nevasta ca azi n-am fost la curve ci cu motoru` ! multumim anticipat fratilor , parca vine primavara , in ritmul asta plecam sa culegem ghiocei insa eu vreau zapada , mi-au ruginit schiurile sub scara ! Kawa Orange stai linistit , e bun motorul tau de plimbari , sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 1323013726[/url]' post='3009438']@foxdesert : baga si tu o poza doua sa ma creada nevasta ca azi n-am fost la curve ci cu motoru` ! multumim anticipat fratilor , parca vine primavara , in ritmul asta plecam sa culegem ghiocei insa eu vreau zapada , mi-au ruginit schiurile sub scara ! Kawa Orange stai linistit , e bun motorul tau de plimbari , sa-l stapanesti sanatos ! Multam fain Vittore.... Este super pentru plimbari, dar daca vorbim de ture mai lungi si viteze mai mari ..... Hmmm... Ar trebuii ceva mai carenat cu un ecran mai generos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Bogdan, poze de revista, nu alta. Daca ma uit inca de cateva ori la ele, renunt sa mai vand motorul. Trimite-mi-le, te rog, pe vlad.iliescu@orangemail.ro Multumesc Editat Decembrie 4, 2011 de textex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Bogdan, poze de revista, nu alta. Daca ma uit inca de cateva ori la ele, renunt sa mai vand motorul. Trimite-mi-le, te rog, pe vlad.iliescu@orangemail.ro Multumesc Pai sa renunti, asemenea piesa rara este pacat sa o instrainezi. Pozele le trimit cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Vad ca pe drumurile prahovene, traficul moto a fost intens. Fuseram si noi pe Paulesti-Campina, dar nu pe Telega, pentru ca am ratat comunalul si am nimerit la Urleta. Apoi am luat-o usurel pe malul drept al Prahovei spre Filipestii de Padure si apoi pe Moreni-Valea Lunga-Pucioasa. Fain drum, cu exceptia limitatoarelor de viteza. Multam tuturor pentru sugestiile de traseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Pentru cei care vor sa iasa simbata sau duminica la o plimbare usoara, le propun un traseu prin Urlati-Lapos-Manastirea Ciolanu-Berca-Vulcanii Noroiosi si retur prin Cislau-Valeni sau Carbunesti, daca nu va place faceti propuneri. Dupa cum arata prognoza duminica vor fi 13 grade. http://vremea.kappa.ro/prahova/ploiesti.html Drumurile sint foarte bune, zone pitoresti, astept doritori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 sambata. si poate facem un topic separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Daca e duminica s-ar putea sa ma bag si eu. Sambata am treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate