frigider Postat Iulie 31, 2021 Share Postat Iulie 31, 2021 Acum 2 ore, florinelu07 a spus: Ce te nemultumeste la el? Eu am luat Cambridge Audio DACMagic 100 si il aveam si pe Fiio pe lista scurta... Am ales brandul (mai aveam CA si sunt multumit) Pai vreau GoPro Are parca un fâșâit când se schimba melodia din buton, nu știu dacă se aude și când îl lași să sară singur de la una la alta. Cei din magazin au zis că așa fac toate, că e normal așa că nu l-am trimis la garanție. Acum 1 oră, Kristian K a spus: Mno,ca sa ma laud si io cu achizitia facuta ieri,Panasonic RQ-337,an fabricatie 1982,aproape nou: Player ai, casete? Acum 4 minute, l.u.v a spus: Interesant. Mai folosește cineva player în ziua de azi? Haha, pai se aude mai bine decât tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 31, 2021 Share Postat Iulie 31, 2021 Acum 29 minute, Kristian K a spus: Inca vreo 350. No shit. Pt casete sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Acum 11 ore, Kristian K a spus: Aa,nu,am vreo 350 de casete audio din anii '80 incoace. Ce vremuri frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Acum 17 ore, Kristian K a spus: 200 lei. Totul este functional,la anii lui.Din categoria build for last... Ieftin. Am mai vazut la colectionari, dar ceva mai multe sute. Acum 2 ore, Kristian K a spus: Da,si inca merg nesperat de bine pentru vechimea lor. Oricum mai am un deck Yamaha KX-W232 RS si doua Panasonic RX-ED 50. Eu deck-ul l-am parcat pe dulap. Greu de casit ceva albume faine care sa nu fie "trase" de pe CD, caz in care prefer CD sau digital. @frigider nu lau gp3 sau 4. este modica diferenta la 5 sau 6 si diferentele sunt notabile. Ps. Mi-a crapat din senin Gp4 silverul si am facut upgrade recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Acum 14 minute, Kristian K a spus: Florine,asa cu vinilul are farmecul lui la auditie,asa e si cu casetele audio,love it or hate it. Si pe acesta cerea omul 280 de lei,acum cateva luni.L-am negociat la 200 de lei cu transportul prin Posta inclus. Caseta/banda are potential sa bata vinilul la calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Am luat si eu unul acuma 5 ani, un Renkforce. Plasticarie multa la mecanisme. Asa ca am ramas la Sharp-ul meu din 1982 Cum se comporta acestTascam? Ca avand in vedere pretul ar trebui sa fie ceva mai bun .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Acum 3 ore, Kristian K a spus: Am fost surprins sa vad ca se mai fabrica deck-uri si-n anii nostri.Am cumparat zilele trecute un Tascam CS-A580,fabricatie 2020,absolut sigilat la cutie,redus cu 180 de euro fata de pretul de catalog. Specificatii: https://tascam.com/int/product/cd-a580/spec Cea mai tare chestiune este ca pot "inregistra" de pe caseta audio pe stick de memorie in format mp3. Tascam este divizia Teac professional. Este aproape identic si pe Teac acest model cu mici diferente estetice si ceva mai putine otiuni: https://allhifi.ro/cd-player-si-deck-teac-ad-850.html Cand ai scos de pe caseta in digital, ai impuscat calitatea. O caseta buna/originala suna "altfel". Meanwhile: VID-20211002-WA0011.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 41 minute, VyXxer a spus: Un pick up bun? Pe unde buget? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 1 oră, VyXxer a spus: Aia e. M-ai lovit aici? Bun adica decent, nu fidelitate ultra si portofel gol. Unul de bagat in priza si ascultat. Nu ma pricep, dar am citit ca is unele la care trebuie si accesorii. Audiotehnica ar fi best value for money (nou): https://www.avstore.ro/pick-up/audio-technica/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 Acum 5 ore, Kristian K a spus: Vezi si aici: https://allhifi.ro/catalog/category/view/s/pick-up/id/11/?product_list_order=price Sunt si Clujenii de la Powerzone cu second-uri ok, dar modelel de referinta dispar rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 1 oră în urmă, VyXxer a spus: Imi dau seama ca nu pot sa ascult ceva bun la o boxa incorporata. Dar asa, pt memoriz, merge. Daca nu scumpeau astia gazul cu 50% la mine in sat, plus curentul, si dieselul n-ajungea la 6 lei; poate ma bagam la ceva serios, ca vorba aia: is cam sarac ca sa ma imbrac ieftin. Oricum, chestiunea e in studiu, mersi pt ponturi. SH gasesc si fara sa imi aduca GLS pachetul, dar inca n-am luat varianta asta in calcul, prefer nou. atunci asta este the best deal --> https://www.avstore.ro/pick-up/audio-technica-at-lp120x-usb/ au "copiat" cu succes Technics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 Acum 2 ore, florinelu07 a spus: atunci asta este the best deal --> https://www.avstore.ro/pick-up/audio-technica-at-lp120x-usb/ au "copiat" cu succes Technics. Pe mine m-au certat niste profesionisti pe un grup de FB ca am pickup cu iesire USB (era vorba de un Akai TTA 05USB cu doza Audio-Technica). Cica adevaratii audiofili merg 100% pe analog, fara artificii din-astea moderne, gen USB. Chestia e ca n-am folosit niciodata iesirea USB, dar mno, am fost certat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 (editat) Acum 13 minute, Kristian K a spus: Si d-aia nu mai poti tu? Se poate si fara parerea lor. Parerea mea. Iti dai seama ca nu am luat in calcul, dar ziceam asa, de placerea unora de a se da destepti. Eu imi vad de treaba si cumpar viniluri de fiecare data cand am ocazia. Am un mini sistem Technics made in Japan din anii '90 (deck, CD player, tuner si amp 2x25W) in care bag semnalul din pickup si se aude bestial pentru o sufragerie de bloc. Editat Octombrie 12, 2021 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 Nice find! Kristi, cu ce si de unde iei semnal cand transferi pe banda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 Acum 5 ore, dionysos a spus: Pe mine m-au certat niste profesionisti pe un grup de FB ca am pickup cu iesire USB (era vorba de un Akai TTA 05USB cu doza Audio-Technica). Cica adevaratii audiofili merg 100% pe analog, fara artificii din-astea moderne, gen USB. Chestia e ca n-am folosit niciodata iesirea USB, dar mno, am fost certat. Problema cu asta nu e doar ca are usb, poti trece peste asta. Daca nu o folosesti nu te incurca prea tare. Marea problema este ca Akai nu mare are nici o legatura cu ce stii ca inseamna Akai in anii 80 si 90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 13, 2021 Share Postat Octombrie 13, 2021 (editat) Acum 19 ore, dionysos a spus: Pe mine m-au certat niste profesionisti pe un grup de FB ca am pickup cu iesire USB (era vorba de un Akai TTA 05USB cu doza Audio-Technica). Cica adevaratii audiofili merg 100% pe analog, fara artificii din-astea moderne, gen USB. Chestia e ca n-am folosit niciodata iesirea USB, dar mno, am fost certat. eu am recomandat pe baza nevoilor colegului, care recunoaste ca nevoile nu sunt deosebite. cat despre "audiofilie", cele mai mari salturi de performanta le obti cu primii 2-300eur cheltuiti. cand ajungi la sume mai mari, orgoliul are cel mai mare "salt". si sa o dam pe aia dreapta, nu faci audiofilie cu vinyl luat din mall, pe ce player si sistem vrei tu... sau MP3/CD si mai ales in bloc... Acum 18 ore, Kristian K a spus: De obicei desteptii de genu' vorbesc tare,scriu mult si spun nimic.Ignora-i,vei trai mai bine si mai mult. La fel si eu,cum am ocazia sa achizitionez ceva de genul,o fac.Tocmai am achizitionat un lot de 50 de casete audio TDK normal si ferric.La 4(!) lei caseta,inregistrate doar o singura data de noi. Leonard Cohen.... sweet... Acum 14 ore, gast a spus: Problema cu asta nu e doar ca are usb, poti trece peste asta. Daca nu o folosesti nu te incurca prea tare. Marea problema este ca Akai nu mare are nici o legatura cu ce stii ca inseamna Akai in anii 80 si 90. eu folosesc uzual pentru vinyl: deck Lenco (uzual L75) custom (plinta 20kg) cu bratul standard doza Ortofon Red cabluri si mufe RCA uzuale (dar nu d'alea cu 5 lei) preamplificare Cambridge Audio alte cabluri si mufe RCA amplificator (dupa optiunea zilei - Pioneer, Yamaha, Saba, Siemens) boxe Wharfedale si/sau Sony si/sau Technics si/sau JBL vinyl "blue note" sau ceva din anii 60/70 suna foarte placut fata de vinyl productie recenta (artist si presare). nu trebuie decat doua urechi si acuitate normala si faci diferenta daca ai ocazia sa testezi. covarsitor este sa pui pe acelasi sistem (via DAC) aceiasi piesa din Spotify/Tidal si o sa iti dai seama cat de mare este diferenta (dar portabilitatea are un pret). Editat Octombrie 13, 2021 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 1, 2021 Share Postat Noiembrie 1, 2021 Meanwhile... SONY STR7055 (1973) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 1, 2021 Share Postat Noiembrie 1, 2021 Salutare, Este un topic pe care l-am urmarit cu mult interes, dar nu am scris niciodata. Sunt in cautare de un set de boxe Yamaha NS1000/NS1000M sau NS500/NS500M Daca are cineva de vanzare, sau puteti sa imi recomandati site-uri, sunt interesat. Va doresc o seara faina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Noiembrie 2, 2021 Share Postat Noiembrie 2, 2021 https://www.hifishark.com/search?q=yamaha+ns1000 https://www.hifishark.com/search?q=yamaha+ns1000m https://www.hifishark.com/search?q=yamaha+ns500 https://www.hifishark.com/search?q=yamaha+ns500m Fa-ti un cont pe hifishark, salveaza cautarile pe care le vrei si cand apare ceva te notifica. Poti sa incerci eu audiomart sau ukaudiomart. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 (editat) Am, probabil, toată linia istorică de la Technics. Încă îmi place. Cu 1W pe canal se aude impecabil. M-a mâncat... și după ce am dat-o la maxim vreo jumătate de oră, boxa din dreapta care avea o ușoară slăbiciune în precizie pe medii, a început să facă grav gen: hârca-hârca... Idei? Editat Noiembrie 3, 2021 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 Are covid! Vaccin..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 9 minute, September a spus: Am, probabil, toată linia istorică de la Technics. Încă îmi place. Cu 1W pe canal se aude impecabil. M-a mâncat... și după ce am dat-o la maxim vreo jumătate de oră, boxa din dreapta care avea o ușoară slăbiciune în precizie pe medii, a început să facă grav gen: hârca-hârca... Idei? Acuma muuuulti ani, vreo 35 am patiti cu o boxa ceva asemanator si la unul din difuzoare se desprinsese bobina difuzorului, de pe cilindrul care intra in magnet. Banuiesc ca totusi este o chestie extrema. Nici nu mai tin minte cum am desprins membrana de pe cadrul difuzorului. Cred ca se desprindea usor fiind un difuzor foarte vechi. Ca sa il pun la loc a fost footaiul de pe lume, mai precis ca sa centrez cilindrul cu bobina inapoi in magnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 (editat) Ce anume a cedat? Bobina sau conul? Nu este imposibil de remediat, dar ca originalul nu mai iese. Ce necaz ai avut de acultata asa tare la un trabuc si un pahar? PS: ceva dezmembrari pe ebay? Editat Noiembrie 3, 2021 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 Faina colectia! Vezi pe elforum la servicii, poate gasesti pe cineva in Ro sa repare. Daca nu, intreaba undeva pe forumul diyaudio, sigur se gaseste un difuzor nou replacement cumva.. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 Cel mai bun reparator de difuzoare ar fi Nea Mihai de la Radioprogres de pe calea VacarestI. Eu am mai facut restaurari de boxe vechi, el facea bobinari si schimbari de suspensii la difuzoare. Ieseau foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate