florinelu07 Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 apropos de difuzoare, recomandari tratamente membrane (pro/con)? Meanwhile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 Am luat codul difuzorului și i-am găsit pe ăștia: https://precisionlogicinc.net/parts/eas14pl339a6 Apoi un prieten îi știa pe băieții de la Dynacord. Cu 180 de lei l-au rebobinat și centrat. Pare nou. Da, au reapărut detaliile și precizia sunetului. Mulțumesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Stie cineva daca exista vreun adaptor pentru niste boxe cu tipul asta de iesire? Sunt boxe de la Tesla B115 si stau degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Nu vreau sa le tai Fiindca si device-ul e functional Vad…mama, ies cu 2 fire din ea…si? Aaaa, caut o mufa chioara uzuala si ma lipesc in ea Ma gandeam ca poate exista ceva plug&play la ceva uzual Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 10 minutes ago, Tzitzicat said: Ma gandeam ca poate exista ceva plug&play la ceva uzual Merci Exista ce vrei tu ...cauta prin magazinele de profil sau la nevoie prin targuri daca vrei neaparat sa fie ''ca de fabrica '' Insa , daca vrei , fara sa alterezi absolut nimic , poti pune orice mufa doresti , care se pupa cu ce mai ai tu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Exista cam la orice magazin de componente electronice. Ce model de boxe sunt? S-ar putea sa coste mai mult mufele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Acum 7 minute, florinelu07 a spus: Exista cam la orice magazin de componente electronice. Ce model de boxe sunt? S-ar putea sa coste mai mult mufele... Nu ma pricep Arata asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Nu prea exista adaptoare pentru mufele alea. Am cautat si eu la un moment dat. Daca vrei sa folosesti boxele pe alta scula, care are altfel de iesiri, legi pur si simplu doua fire pe cracii de la fiecare mufa si izolezi bine, mai ales un crac de altul. In capatul celalalt pui mufa care-ti trebuie si gata. Am ascultat asa ani de zile cu niste boxe Belcanto scoase dintr-o statie Akai. LE Boxe clasice comuniste, de-aia au mufele alea. Daca magul este functional si vrei sa-l vinzi, da-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Pastrez toate vechiturile in forma initiala Credeam ca exista vreun adaptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Pai in varianta pe care ti-am dat-o eu nu strici nimic, nu tai nimic, nu modifici nimic. Oricand vrei desfaci izolirul, scoti firele de pe picioarele mufelor si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 Am vazut Merci Daca nu gasesc ceva dedicat….bag fire Sau folosesc adaptorul mama pus de amicul de mai sus + fire + mufa de generatie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 9, 2021 Share Postat Decembrie 9, 2021 1 oră în urmă, Tzitzicat a spus: Nu ma pricep Arata asa vezi pe ce le pui... la 4ohmi s-ar putea sa ramai rapid fara amplificator, iar daca amplificatorul duce, risti sa scoti fum din ele. nu sunt boxe proaste, dar nu ajuta prea mult. 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Nu prea exista adaptoare pentru mufele alea. Am cautat si eu la un moment dat. Daca vrei sa folosesti boxele pe alta scula, care are altfel de iesiri, legi pur si simplu doua fire pe cracii de la fiecare mufa si izolezi bine, mai ales un crac de altul. In capatul celalalt pui mufa care-ti trebuie si gata. Am ascultat asa ani de zile cu niste boxe Belcanto scoase dintr-o statie Akai. LE Boxe clasice comuniste, de-aia au mufele alea. Daca magul este functional si vrei sa-l vinzi, da-mi un semn. exista... https://www.emag.ro/mufa-boxe-2-pini-2din-mama-vintage-lumberg-2pin2dinmama/pd/D9MRQDMBM/?cmpid=86939&gclid=CjwKCAiA78aNBhAlEiwA7B76p4et7VVEnK0OmdulnXyqjpCe1nzJjvenTlsZo2iWBzo15CDfoQaL5RoCJucQAvD_BwE sau asa (ideal) https://componenteonline.ro/conector-boxe-2-pini-pe-cablu-conector-boxa-terminal-boxe-mufa-difuzor-123625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 10, 2021 Share Postat Decembrie 10, 2021 Acum 7 ore, florinelu07 a spus: vezi pe ce le pui... la 4ohmi s-ar putea sa ramai rapid fara amplificator, iar daca amplificatorul duce, risti sa scoti fum din ele. nu sunt boxe proaste, dar nu ajuta prea mult. Pot pastra magnetofonul ca amplificator Are niste mufe care cred ca sunt IN Ar merge un cablu de tipul asta? Acum 7 ore, florinelu07 a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 10, 2021 Share Postat Decembrie 10, 2021 Magul sigur are intrari, aia phono epentrupickup, in general. Acum 9 ore, florinelu07 a spus: vezi pe ce le pui... la 4ohmi s-ar putea sa ramai rapid fara amplificator, iar daca amplificatorul duce, risti sa scoti fum din ele. nu sunt boxe proaste, dar nu ajuta prea mult. exista... https://www.emag.ro/mufa-boxe-2-pini-2din-mama-vintage-lumberg-2pin2dinmama/pd/D9MRQDMBM/?cmpid=86939&gclid=CjwKCAiA78aNBhAlEiwA7B76p4et7VVEnK0OmdulnXyqjpCe1nzJjvenTlsZo2iWBzo15CDfoQaL5RoCJucQAvD_BwE sau asa (ideal) https://componenteonline.ro/conector-boxe-2-pini-pe-cablu-conector-boxa-terminal-boxe-mufa-difuzor-123625 Eu ma refeream la transformator ca alea din jack mic in mare sau invers. Altfel se pot face orice transformari pe o bucata de fir scurt, atata timp cat ai mama si tata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Decembrie 10, 2021 Share Postat Decembrie 10, 2021 2 hours ago, Tzitzicat said: Pot pastra magnetofonul ca amplificator Are niste mufe care cred ca sunt IN Ar merge un cablu de tipul asta? CAuta : mufe DIN 5 pini . Pt boxe ai ceva de gen : http://muzicamagazin.ro/produs/cp-20-monacor-mufa-difuzor-vechi-pereche-rn/ Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 10, 2021 Share Postat Decembrie 10, 2021 Acum 3 ore, Tzitzicat a spus: Pot pastra magnetofonul ca amplificator Are niste mufe care cred ca sunt IN Ar merge un cablu de tipul asta? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 10, 2021 Share Postat Decembrie 10, 2021 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 ce mai "face" fetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Salutare! Puteti sa imi recomandati si mie niste boxe cu impedanta 6-8 Ohm cu difuzoare de bass de 30 cm care sa se auda foarte bine. Visez la Yamaha NS-1000M dar nu am buget momentan... Vreau sa le utilizez cu un receiver Yamaha RN-303D. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 24, 2022 Share Postat August 24, 2022 Nu este cea mai fericita combinatie ce iti doresti tu - receiverul este sub performanta boxelor. Ar fi o chestie sa le potrivesti cu un AS701 si pe acolo se vede calitatea. Partea buna cu Yamaha este ca pot duce boxe destul de dificile asa ca te poti orienta spre destule variante accesibile, dar nu cu bass de asemenea dimensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 22, 2022 Share Postat Septembrie 22, 2022 Aloha domnilor, o intrebare presupun ca este pt audiofili, ce player audio.mi recomandati pe telefon care sa faca un random EFICIENT in playlist, adica sa ia piesa 1, apoi 5, 9, 2001, 145, intelegeti ce vreau sa spun, pentru ca palyerul de la Samsung si am mai incercat 1-3 playere , care repeta ff multe piese ff des, adica ruleaza o melodie (1unu sa zicem\) si peste 3-4 melodii ma pomenesc iar cu piesa numarul 1 si tot asa. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 22, 2022 Share Postat Septembrie 22, 2022 VLC media player. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 22, 2022 Share Postat Septembrie 22, 2022 On 8/23/2022 at 10:37 PM, Papa_Bear said: Puteti sa imi recomandati si mie niste boxe cu impedanta 6-8 Ohm tocmai imi spunea un prieten ca o sa isi dea boxele PSB , de 100W parca,3 cai si cite 4 dif pe boxa,tip turn sunt absolut excelente pt audiofili (am si eu unele de vreo 75 W PSB),daca vrei iti dau pm cu nr lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 La 09.12.2021 la 20:17, Tzitzicat a spus: Nu ma pricep Arata asa Au sunet precis si fara round in camera. Sunt boxe ce folosesc sistemul de compresie, foarte rezistente pentru cei 10w Le-am avut ani de zile pe un amplificator Delia si pot spune ca sunt ca si calitate peste multe aflate la vanzare acum. Inlocuirea condensatorului montat pe tweeter le-ar prinde super bine. Round de bass plus claritate. La 09.12.2021 la 21:36, florinelu07 a spus: vezi pe ce le pui... clar! de preferat Heavy metal La 23.08.2022 la 22:37, Papa_Bear a spus: Salutare! Puteti sa imi recomandati si mie niste boxe cu impedanta 6-8 Ohm cu difuzoare de bass de 30 cm care sa se auda foarte bine. Visez la Yamaha NS-1000M dar nu am buget momentan... Vreau sa le utilizez cu un receiver Yamaha RN-303D. Multumesc! Arunca un ochi dupa modelul Ergo de la Canton, sunt cele mai apropiate de seas la medii si dynaudio la inalte Acum depinde si incaperea unde le pui si ce gen de muzica asculti. Daca se aud bine pe heavy metal si sunt echilibrate, se preteaza pe multe amplificatoare, mai ales ca yamaha are niste medii accentuate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Un Kenny Burrell la ceas de seara... Thorens TD 280 cu doza Grado Gold via Phono pe Pioneer SX828 si iesire pe Technics SB F3 (boxe din aluminiu si pe compresie) Acum 16 minute, ZaiR a spus: clar! de preferat Heavy metal Rockul pre 90 merge foarte ok pe vinyl si echipamente pre '90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate