omu79 Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Eu am un Exo 500 si un 1200 Air. Primul e mult mai OK din toate punctele de vedere, daca e sa le compar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_qveta Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 Salut, A încercat cineva pana acum EXO 1400 AIR CARBON? Vreau sa fac un upgrade și îmi face cu ochiul modelul asta care e nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theoss Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Exista vreo diferenta intre 510 Air Solid si 510 Air Sync in afara de pret si design? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Nu, diferența de preț o face grafica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theoss Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Cam mare diferenta, pentru cateva dungi in plus . In fine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Si eu am citit ca 1200 e destul de zgomotoasa, mai zgomotoasa ca 710 si se pare ca am dreptate.Astept sa-mi ajunga 710-le e in depozit la Cargus, marti il iau teoretic Dupa un sezon ma vad nevoit sa revin cu un review. Ce mi-a placut: -Casca este destul de ok ca si silentiozitate, nu vajaie foarte rau, pot auzi intercom-ul pana la 160km/h, ceea ce e ok. -materialele din interior sunt de calitate -sistemul double-D pare sigur, mi-a luat ceva pana m-am obijnuit la inceput, dar acum o prind repede -pinlock-ul isi face treaba Ce nu mi-a placut: -vopseaua, e GROAZNICA., aplicata intr-un strat subtire rau, ma trezesc zilnic cu zgarieturi pe ea si nu stiu de unde apar, acelasi problema o are si 510-le, deci reducere de costuri aici. -si am ajuns la cea mai mare problema, curentul, am iesit duminica o fuga pana la Bucuresti si a cam fost racoare, am simtit tot curentul in frunte m-a terminat tot drumul era atat de deranjant incat imi vedea sa merg cu viziera ridicata, m-a durut capul 2 zile si mi-e frica sa mai merg cu ea pe vreme rece sa nu o dau in sinuzita.Am verificat etanseitatea cu o coala de hartie si parca nu etanseaza cum trebuie, cand inchid viziera trebuie sa mai trag eu cu mana de ea sa se inchida mai bine, aceeasi problema e si la 510.Aveti idee daca se poate regla, cei care aveto modelul asta ati intampinat astfel de probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Am eu 510 si nu am avut probleme de genul acesta, mi se pare ca etanseaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Scorpion EXO 3000 are cineva? Intreb pentru un prieten Editat Noiembrie 23, 2018 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Nu, exo 3000, flip-up. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-Exo-3000-Air-Serenity-Flip-Up-Helmet/SubProducts/Scorpion-Exo-3000-Air-Serenity-Flip-Up-Helmet-0001 Editat Noiembrie 23, 2018 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 Ma gandeam sa cumpar un Scorpion exo 2000 dar am vazut discutii cum ca difera marimile la Scorpion fata de alti producatori. Eu am 57cm la cap, echivalentul marimii M. Ce marime mi-ar trebui la Scorpion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 La 03.10.2018 la 16:22, Minu a spus: -si am ajuns la cea mai mare problema, curentul, am iesit duminica o fuga pana la Bucuresti si a cam fost racoare, am simtit tot curentul in frunte m-a terminat tot drumul era atat de deranjant incat imi vedea sa merg cu viziera ridicata, m-a durut capul 2 zile si mi-e frica sa mai merg cu ea pe vreme rece sa nu o dau in sinuzita.Am verificat etanseitatea cu o coala de hartie si parca nu etanseaza cum trebuie, cand inchid viziera trebuie sa mai trag eu cu mana de ea sa se inchida mai bine, aceeasi problema e si la 510.Aveti idee daca se poate regla, cei care aveto modelul asta ati intampinat astfel de probleme? Salut, Vizierele alea se inchid bine si dupa 20 de ani Ideea e ca se mai deregleaza. Folosesti suruburile prinderilor de viziera pentru a regla inchiderea, sunt cate doua pe fiecare parte. Reglezi si e ca noua. Acum 5 ore, Radovan_eu a spus: Ma gandeam sa cumpar un Scorpion exo 2000 dar am vazut discutii cum ca difera marimile la Scorpion fata de alti producatori. Eu am 57cm la cap, echivalentul marimii M. Ce marime mi-ar trebui la Scorpion? Salut, Exo 2000 are interior Kickwick II, la care de obicei ai nevoie de o masura mai mare decat porti la alt fabricant. Daca in mod normal porti M (57), cel mai probabil ai nevoie de un L. Daca interiorul era Kickwick III, acolo s-ar fi pastrat masura M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 Multumesc ptr informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus05 Postat Martie 29, 2019 Share Postat Martie 29, 2019 Salutare tuturor. De curând am achiziționat un scorpion exo 510 si dupa mici km am sesizat un minus la această casca. La viteze de 70-80 un vajait groaznic in zona urechilor pe la exterior . Se poate regla de la mecanismele ce tine viziera ? Sunteti care aveti aceeași problemă cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 La 29.03.2019 la 21:28, Remus05 a spus: Salutare tuturor. De curând am achiziționat un scorpion exo 510 si dupa mici km am sesizat un minus la această casca. La viteze de 70-80 un vajait groaznic in zona urechilor pe la exterior . Se poate regla de la mecanismele ce tine viziera ? Sunteti care aveti aceeași problemă cu ele? Salut, Folosesc aceeasi casca si este exclus sa aiba aceasta problema fara sa fie dereglat mecanismul de inchidere. Un simplu reglaj ar trebui sa fie suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus05 Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Sincer am vânduto ca nu am mai avut nervi cu ea. Sper ca pe viitor sa nu ma mai întorc la scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latenightevents Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 salut, pareri despre asta? https://www.motoemotion.ro/Echipamente-moto-in-lichidare-de-stoc/casca-integrala-scorpion-exo-390-patriot.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kady Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Salutare tuturor, vreau si eu niste opinii/sfaturi daca a avut/are cineva asa ceva... ms anticipat nu pot sa aleg intre : https://www.motoemotion.ro/Echipamente-moto-in-lichidare-de-stoc/casca-integrala-scorpion-exo-390-solid.html si https://www.motoemotion.ro/Echipamente-moto-in-lichidare-de-stoc/casca-integrala-scorpion-exo-490-solid.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilogy Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Eu am de 3 ani exo 490 air vision, motor Sv650,, dupa ce ies din oras simt nevoia sa pun dopurile in urechi, vajaie rau, în unele circumstante pacane viziera in partea dreapta, viziera care a si crapat putin in jurul suportului de pinlock-ului. Materialul din interior nu s-a lasat, iar ochelarii de soare chiar i-am folosit desi n-a fost un criteriu de alegere a castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kady Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Ms trilogy, ochelarii de soare nu sunt nici pt mine un criteriu de alegere insa nu zic ca e ceva rau (momentan am un AGV GP Pro tot fara ochelari). M-ar interesa mai ales confortul si siguranta a castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Va salut. Am un scorpion adx-1. Nu pot sa mai cobor ochelarii. Butonul merge in gol. Stiti cum se poate desface? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 La 23.11.2018 la 19:43, TETEA. a spus: Nu, exo 3000, flip-up. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scorpion-Exo-3000-Air-Serenity-Flip-Up-Helmet/SubProducts/Scorpion-Exo-3000-Air-Serenity-Flip-Up-Helmet-0001 Pana la urma a testat cineva aceasta casca? In trecut am avut un shoei neotec, a fost o casca f buna. Anul trecut am luat un nolan n104 (limitat de buget), nu mi-a placut pea mult..nu as mai cumpara.. Vad o reducere buna la acel scorpion (nou) as fi interesat cum se comporta, nu as cheltui mai mult de 1300-1500 pe o casca, iar neotec numai sh as putea gasi, si aceea cu greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Din experiența proprie zic că după Shoei n-o să te mulțumească nici o cască, sau cel puțin nu una mai buget friendly. Scorpion nu am deținut pt că nu mi se potrivește bine pe cap, am probat în magazin dar nu, are în schimb pasagera, tot după un Shoei din care a început să curgă buretele, și e de aceeași părere. Pe mine mă enervează groaznic S-ul din frunte, f greu de curățat insectele pe lângă el, mereu se agață cârpa și mă mir că nu s-a rupt încă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Daca tot e discutia referitoare la Scorpion si Shoei am si eu o intrebare (putin pe langa dar relevanta): nu am reusit sa fac pairing intre un Sena SRL 2 pe Shoei si Scorpion Exo Intercom, are cineva idee de ce? Nu ar trebui sa mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Da faci pairing din aplicație nu din combinația lor de taste. Eu am făcut între SRL 2 și Sena-ul pentru HJC. Din taste nu a mers , in schimb din aplicație a fost instanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Multumesc ENEOS, mai ramane sa probez zilele astea un HJC RPHA 90. Daca nu vad nimic la ea, ramane sa astept pentru una Neotec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate