vis-a-vis Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 http://www.gadgetreport.ro/gadget/yamaha-ttx-adventure-primul-scuter-road-din-lume-video/attachment/032812-off-road-yamaha-ttx-adventure-scooter-10-488x500/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 este genial. vreau si eu unu! ce motorizare are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 este genial. vreau si eu unu! ce motorizare are? 110cmc sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Bah ce caterinca CAmuflajul 8-biti face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Au.. auuuuu auuu auuu ce bine e pus scheletul ala fix intre picioare, ca sa ramai fara copii daca-ti scapi picioarele peste vreun sant ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 vrajeala ejti doar gelos ca nu ai motor asa kizdos + ca are niste suruburi amarate cadru ala, daca nu vrei prostia aia o dai jos si la cum merge pretul benzinei cam cu ala o sa avem bani sa ne plimbam in cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) T-oftici c-arata ca un pocketbike pe tine. Si nu prea o sa-l vezi pe la noi, tiganii munceste. Editat Aprilie 3, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Au inventat o noua categorie. Poate prinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Nu cred ca o sa vedem asa ceva in showroom-uri in Europa... la fel cum nu vedem atatea modele dualsport disponibile prin alte parti ale lumii Oricum mi se pare foarte tare conceptul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 În curând vor avea mijloace moderne Âşi econome ciobanii pentru a mâna mioarele. Personal nu mi-ar plăcea să văd aÂşa ceva intrând în fabricație, prefer o renaÂştere a Africa Twin cu un look cât mai aproape de original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate