Vizitator _Leon Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 33 minutes ago, borsulica said: Am avut GS, stiu ce inseamna costuri in service. Nu am fost suficient de clar legat de ceea ce voiam sa punctez… Exista o diferenta mare intre preturile practicate in Bucuresti si cele de prin alte orase. Anul asta sunt la a treia revizie… este normal sa vreau un cost mai mic! Am inteles. Cam nasol, dar daca esti agatat de ei, #whattodo. Alternative ai pe unde? Constanta Est Bike, MotoBoom Sebes si parca mai era ceva la Iasi, nu? Chiar asa, recunosc ca imi este lene sa ma bag prin hard sa caut tabelul ala cu bulinele de la 20k, ce iti schimba si verifica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 (editat) Eram doar curios, totuși confirm că prețurile sunt mai mari la voi în zonă (probabil aliniate cu salariile). Noi să fim sănătoși! Cu Iași stați cuminți, îmi vin băieți de acolo nemulțumiți de serviciile "oficiale". Editat Octombrie 22, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Leon Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 (editat) 6 minutes ago, borsulica said: Ulei, filtre ulei, doua filtre de aer… E mult de lucru la filtrele de aer si de acolo si manopera. Inteleg asta, dar nu inteleg (nu vreau sa inteleg) diferenta de pret de aproape 200 de euro intre Bucuresti si alte orase. Ma gandesc ca la DCT ai doua filtre (100 lei filtre Honda), 5L de ulei (400 lei, ulei Honda) + ca si mie, 1 ora de manopera cu demontat, verificat, gresat (ma rog, in teorie). Deci 900 de lei numai de aici. Eu am dat 400 lei pe ora de manopera si nu era Bucuresti. Nu stiu daca 200 eu/ 1000 lei diferenta, dar, da, inteleg ce spui acum. Editat Octombrie 22, 2022 de _Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 Și eu care credeam că fac combinație cu Honda că scap mai ieftin ca la BMW. Pai la aceeași bani customer service la Bavaria este muuult superior fata de Honda Nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 Acum 55 minute, Escanor a spus: customer service la Bavaria Au flufferițe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Au flufferițe? Ai un al 6-lea simt? Da au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 2000 de lei e exagerat, dar se știe că la service-urile de reprezentanță se umflă prețul la manoperă și consumabilele costă chiar și de două-trei ori mai mult decât dacă ți le-ai procura singur de pe piață. Dacă modelul nu are probleme deosebite care să poată fi rezolvate în perioada de garanție, nu văd de ce ar trebui să mergeți la service-ul autorizat Honda. Pe mine m-a costat ultima revizie în jur de 800 de lei, inclusiv consumabilele, și a presupus: - schimbul de ulei (plus filtru) - schimbul de antigel și lichid de frână - uns și gresat cablurile de accelerație și de ambreiaj - curățat, uns și reglat lanțul - verificat tensiune baterie - verificat plăcuțe frână Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Unde l-ai facut Eu am sunat la Honda Nord pentru revizie, au zis ca ma suna inapoi cu programarea ca nu au nu stiu ce filtru. I-am intrebat cam cat dureaza sa il faca rost, au zis doua zile acum 3 saptamani. Inca astept sa ma sune .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Am programare la Estbike, la Constanta. Marti, pe 1 nov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 La 19.10.2022 la 8:43, Adrian M. a spus: Le am amestecat. PE africana mi se pare super aiurea ,cand stai pe ea, cum se vede rezervorul-lateralele. nu imi place neam, prea bulboasa, si nici plasticele nu imi par deloc ok. Bine, poate or fi de alea sa tina la trante mai bine, si de aia imi par cam meh.... Poate si factul ca era modelul ala mat, gri negru ce o fi el. Ca de la distanta, imi placea designul pe varianta alb rosu. Dar de aproape, not so much. La nt nu mai zic, de plasticul gri/negru din zona bordului, imbinarea lui cu carenele albe, suruburi la vedere aiurea intre cele 2 carene...bleeeacs. Zici ca e facuta in China, se vede ca au bagat la economie major. Pai un vfr de acum 10 ani are carenele mult mai misto inchegate, si muult mai ok imbinari etc. Dadui comanda de NT ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut26 Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 La 24.10.2022 la 10:42, Doctor X a spus: 2000 de lei e exagerat, dar se știe că la service-urile de reprezentanță se umflă prețul la manoperă și consumabilele costă chiar și de două-trei ori mai mult decât dacă ți le-ai procura singur de pe piață. Dacă modelul nu are probleme deosebite care să poată fi rezolvate în perioada de garanție, nu văd de ce ar trebui să mergeți la service-ul autorizat Honda. Pe mine m-a costat ultima revizie în jur de 800 de lei, inclusiv consumabilele, și a presupus: - schimbul de ulei (plus filtru) - schimbul de antigel și lichid de frână - uns și gresat cablurile de accelerație și de ambreiaj - curățat, uns și reglat lanțul - verificat tensiune baterie - verificat plăcuțe frână 2000 ron nu-i exagerat, daca revizia presupune tot ce ai enumerat mai sus. Depinde desigur de numarul de km si vechimea ei. Plus ca orice revizie presupune verificarea motocicletei cap-coada. Ca idee atasez revizia de 10000 km facuta acum doua saptamani la Triumph. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Acum 43 minute, Ionut26 a spus: 2000 ron nu-i exagerat, daca revizia presupune tot ce ai enumerat mai sus. Depinde desigur de numarul de km si vechimea ei. Plus ca orice revizie presupune verificarea motocicletei cap-coada. Ca idee atasez revizia de 10000 km facuta acum doua saptamani la Triumph. La 10 mii, am platit pana in 900 de lei. Inca o data, stiu ca Honda (si alti producatori) au facut in asa fel incat sa depindem mai mult de service… Consider insa, ca este o diferenta mare intre costul reviziilor in Bucuresti si costul reviziilor oriunde altundeva. Acum voi merge la Constanta, dar la 30 de mii voi incerca Brasovul, sa vedem ce si cum… PS: cum dracului nu este exagerat 2000 de lei?? La masina dau 1200 ( tot garantie, mai multi km la bord). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Acum 50 minute, Ionut26 a spus: 2000 ron nu-i exagerat, daca revizia presupune tot ce ai enumerat mai sus. Depinde desigur de numarul de km si vechimea ei. Plus ca orice revizie presupune verificarea motocicletei cap-coada. Ca idee atasez revizia de 10000 km facuta acum doua saptamani la Triumph. Ți-a dat înapoi spray-ul ăla de frână? Că a consumat din el maxim 50 ml. N-am încredere în nimeni, dacă nu asist la lucrare. Ok, există trei persoane in lumea asta, dar mă întâlnesc rar cu ele (Fabio și doi mecanici auto, unul din CT, altul din BC). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Acum 43 minute, Lucian_M a spus: Ți-a dat înapoi spray-ul ăla de frână? Că a consumat din el maxim 50 ml. Îți dai seama pe câte facturi se încasează câte 25 lei pe un spray care costă real, cu un adaos decent cu tot, 12-15 lei, până se consumă cu adevărat 1 tub de 500ml? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Da' ai impresia că nu știu de șmecheriile astea, de japca din reprezentanțe și de calitatea manoperei? Ai idee cum am stat 5 ore și m-am uitat pe geam cum se scarpină mecanicii lucrând la mașina mea? Și să tot fi fost vreo 15 metri, deci mare lucru n-am văzut. Noroc de rechemare, altfel nu mergeam. Și nici nu mă mai duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Stai că ne esplică acu' Cavaleru că la bavaria nu e așa! Suntem pricinoși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Poa' să iesplice, am trecut până acum pe la Dacia, Daewoo, Opel/Chevrolet, Cybernet și Ford. Nu stau să spun totul despre fiecare, că aveți și voi o viață, puteți fi doborâți de plictiseală. Repet: nu văd ce faci, nu-ți las din prima mașina. Abia după ce mă convingi că te ții de treabă ți-o las și plec. Nici dracu' nu bifează faptic tot ce-i scris în caietele de revizie, dar îți trec niște costuri de riști starea de leșin. Cât despre consumabile, cu un spray fac 4-5 revizii, dar trec unul full la fiecare deviz. Și ăsta e doar un exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Acum 14 ore, Escanor a spus: De ce? Ca motor de Africa Twin, DCT, confort, cruise control, Android Auto, etc. Si ca de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Acum 2 ore, TheHuskyCrobats a spus: Ca motor de Africa Twin, DCT, confort, cruise control, Android Auto, etc. Si ca de ce nu? Dar de ce nu direct Africa Twin? Că are toate cele și mai mult. Doar șaua e groaznică dar se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 (editat) In primul rand AT-ul nu e pentru mine, e prea inalta. Apoi pentru ca nu m-am dus si nici nu planuiesc sa ma duc niciodata pe coclauri. NT-ul e cam ce mi-am dorit, pacat ca nu au gasit o modalitate de a implementa frunkul de la NC. Fata de AT, NT-ul ofera o protectie mult mai buna la vand si la ploaie. Editat Octombrie 29, 2022 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 31, 2022 Share Postat Octombrie 31, 2022 La 28.10.2022 la 18:05, TheHuskyCrobats a spus: Dadui comanda de NT ... Important e sa iti placa tie. Ai facut un test cu el inainte? iti place motorul? Ca ala mi se pare love or hate, asa, din exterior. Despre moto , am spus deja. Cert e ca daca vrei o moto noua, pana in 16k, pentru strada, touring,comoda, buna pt rider si pasager, cu pozitie mai dreapta-stil adventure, nu ai cine stie ce variante. Mai era o varianta sa te uiti la versys 1000-sincer, mi se parea o alegere mai buna-fit and finish, dar nu are DCT. castigai in schimb la motorul inline 4-daca iti place, evident. SI la fel de comoda. La 28.10.2022 la 21:18, borsulica a spus: La 10 mii, am platit pana in 900 de lei. Inca o data, stiu ca Honda (si alti producatori) au facut in asa fel incat sa depindem mai mult de service… Consider insa, ca este o diferenta mare intre costul reviziilor in Bucuresti si costul reviziilor oriunde altundeva. Acum voi merge la Constanta, dar la 30 de mii voi incerca Brasovul, sa vedem ce si cum… PS: cum dracului nu este exagerat 2000 de lei?? La masina dau 1200 ( tot garantie, mai multi km la bord). Ca tot vorbim de preturi: Revizie de 10k la tracer 9 , facuta la IMPORTATOR- Motodynamics, 490 lei. Verificare overall, ulei, fitru ulei, suflat filtrul de aer. Lant. REvizie de 1 an la Honda rebel 500(este fix la fel ca la tracer, moto noua, dar nu a facut km-a facut anul si trebuia facuta-garantie bla bla)- 900 lei, la importator honda-HONDA nord pipera. La fel, verificare overall, ulei, filtru ulei, suflat filtrul de aer. Lant AMbele facute luna asta. Concluziile le trageti voi :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 31, 2022 Share Postat Octombrie 31, 2022 Honda Nord nu e importator, sunt dealer. 1 oră în urmă, Escanor a spus: Honda Nord nu e importator, sunt dealer. Honda Nord nu sunt importatori, sunt dealeri. Sau Honda Nord nu este importator, este dealer. Am corectat că după aia rămâneam corigent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 31, 2022 Share Postat Octombrie 31, 2022 Acum 4 ore, Escanor a spus: Honda Nord nu e importator, sunt dealer. Honda Nord nu sunt importatori, sunt dealeri. Sau Honda Nord nu este importator, este dealer. Am corectat că după aia rămâneam corigent Pai si cine e importatorul honda in RO? eu asa credeam, ca ei le aduc, motorteam e dealer. O fi invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 31, 2022 Share Postat Octombrie 31, 2022 Nup, și MotorTeam și Honda Nord sunt dealeri. Honda Trading este importatul parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate