Disturber Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Am vazut acum 5 minute la stirile Pro TV cum ca ar fi murit un motociclist pe Pipera. Ar fi zburat 50 de metri in aer. Din ce-am vazut in reportaj, era o Honda. Daca stiti mai multe... Am gasit si un link... http://www.mediasinfo.ro/accident-de-motocicleta-in-bucuresti-pe-soseaua-pipera-un-barbat-a-murit/2012/09/23/#.UF6ZJa4kFvw Editat Septembrie 23, 2012 de stely_yoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Septembrie 23, 2012 Autor Share Postat Septembrie 23, 2012 Ar fi planat 50 de metri, s-a tarat putin, dupa care si-a pierdut constiinta. Din pacate cei de la SMURD nu au mai putut face nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) eu nu gasesc nicaieri o stire mai buna despre accident. poate sa imi dea si mie cineva stirea de la pro tv ca eu nu o gasesc... sau macar mai multe detalii...despre ce motoreta ar fi vorba, despre ce culoare, etc... Editat Septembrie 23, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Nu e postata stirea inca. Se pare ca a cazut si apoi s-a lovit de un bmw. Moto honda alba, casca shark neagra parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Pe mine m-a sunat un prieten si mi-a zis de acident.cica era incepator si ar fi iesit cu baietii de baieti la o tura,fiind incepator cred ca nu a tinut pasu cu eil si ia cam alergat... Bai nene daca esti incepator evita frate anturajele de genu asta Pare rau de el,nu a apucat sa se bucure de aceasta pasiune indeajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Dumnezeu sa il ierte. http://www.adevarul.ro/life/viata/Viteza_face_din_nou_victime-_Un_motociclist_a_murit_azi-noapte_in_Bucuresti_0_779322077.html Foto arhiva. Cam ciudat cum s-a izbit de masina condusa de o femeie... Saraca, speriata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Buna dimineata! Din pacate asa este, azi noapte tributul pentru pasiunea noastra si a lui a fost platit cu pretul suprem- viata lui. Era o Honda Hornet de 600cmc, alba din 2000. Motociclistul era incepator(max 3 luni in sa). Nu stim exact motivele pentru care a franat asa de brusc (se pare ca s-a speriat de ceva) si a fost aruncat de pe motor...(si s-a lovit de masina care venea din spate...care, cu toate ca l-a vazut, a franat ba chiar a dat in marcharier....tot nu l-a putut evita). Acum sincer cred ca nici nu mai conteaza motivele, ci faptul ca el nu mai este cu noi. Am o mare rugaminte la voi, sa respectam durerea imensa a familiei si a nostra, a prietenilor apropiati si sa nu incepem cu speculatiile, cu jignirile si cu certurile inevitabile la astfel de postari. Am sa incerc pe cat posibil sa va dau mai multe detalii despre cele intamplate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sa ai grija de noi de acolo de Sus. RIP prietene drag :(: :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 ...max 3 luni in sa.....Am o mare rugaminte la voi, sa respectam durerea imensa a familiei si a nostra, a prietenilor apropiati... 3 luni in sa... motor de 105 cai! 32 de ani, sa nu te duca capul? ...ce poti sa mai zici? Respect pentru durerea familiei, a prietenilor... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Ca nu l-a dus capul nici pe el nici pe "prieteni". Cu prieteni ca aia, care l-au invatat sa se dea asa, n-ai nevoie de dusmani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 pacat. dumnezeu sal odihneasca in pace, coondoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Trista stire ... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Comentariile sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_smg Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobsacamano Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasaris3 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Buna dimineata! ?? (si s-a lovit de masina care venea din spate...care, cu toate ca l-a vazut, a franat ba chiar a dat in marcharier....tot nu l-a putut evita). ??? motor de 105 cai! 32 de ani 96 CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foca90 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 R.I.P. si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 RIP pt baiat dar nu am inteles faza cu a franat brusc si a zburat de pe motocicleta in masina care venea din spate si care a dat si in marsarier...nasol pt baiat si mai nasol pt familie...iar hornetul nu este vreo motocicleta naravasa... ceasul rau pisica neagra, cam asta pot zice... si CONDOLEANTE FAMILIEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) RIP pt baiat dar nu am inteles faza cu a franat brusc si a zburat de pe motocicleta in masina care venea din spate si care a dat si in marsarier... Imi cer scuze...am gresit cand am scris,( va rog sa ma intelegeti, am pierdut un prieten extrem de drag si de apropiat:( )...masina venea din fata de pe contrasens....dna cu BMW-ul l-a vazut cum a cazut si cu toate ca a incercat, nu l-a mai putut evita..... Pentru cei ce l-au cunoscut pe Sorin Apostoloiu si vor sa ii aduca un ultim omagiu, va anunt ca el va fi depus maine, dupa orele 12.00 la Casa de Cultura a Studentilor de pe Calea Plevnei nr 45, iar marti dupa orele 11.00 va fi depus la Capela Cimitirului Belu, inmormantarea fiind in acelasi loc. Dumnezeu sa te odihneasca bunul si dragul meu prieten. O sa-mi lipsesti enorm:( :rose: Editat Septembrie 23, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 OFFTOPIC: Azi dimineata, unchi-miu a sunat-o pe maica-mea precum ca un moto albastru a avut accident cu RiP in zona otopeni (credea ca sunt eu), o fi o confuzie, chiar nu stiu. Daca stie cineva de accidentul asta, rog sa postati. Am dat azi o tura la pranz bucuresti - giurgiu in 3, m-am saturat sa ofteze mama la fiecare plecare de acasa. ON: Condoleante familiei indurerate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate