G B V Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Are cineva nevoie de niste cerneala pentru incarcat cartuse pentru imprimanta epson? 4 bucati aproape pline(negru,roz,galben si albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Multumesc domnului Gabi din Dristor cu honda shadow neagra, am primit de la dinsu o baterie, gestu a contat enorm intr-o lume in care nimic nu e gratis.mai sint si oameni cu suflet mare. asfalt curat si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Salutare ! Am nevoie de un cauciuc auto pe care sa il pun pe roata de rezerva. Vine acum sezonul si multi isi vor cumpara altele noi. Sa fie pe 185/65 14, nu mai vechi de 2008 si sa mai aiba un minim de profil. Multumesc ! » Post actualizat in 08 Nov 2015 18:15nu conteaza ca e vara mixt sau iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Donez geaca moto AXO SPORT marimea M cu protectii soft la umeri. Telefon 0723672854 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Daca ma poate ajuta cineva cu un rezervor de la ceva vechi comunista chopper ! Ideea este ca fac un Chopper pentru a il agata de perete intr-un garaj moto si trebuie sa fac doar "carcasa"... daca aveti vre-un rezervor vechi ruginit gaurit e ok astept mesaj pe pm daca observa cineva pentru ca sincer nu prea urmaresc sectiunea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Donez o geaca din material textil, marimea S. S-a exfoliat materialul reflectorizant, in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Donez o geaca din material textil, marimea S. S-a exfoliat materialul reflectorizant, in rest e ok. Salut! Am tot cautat sa iau de la colegii mai veterani o geaca de genul, numai ca nu prea gaseam S-uri. Daca: - mai este valabil anuntul; - nu s-a aratat nimeni interesat de ea - nu-i suparare sa achit o suma modica de bani - imi vine bine ca masura (sa nu o iau in detrimentul altei persoane) as fi interesat Seara buna! A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 donez o pereche de manusi de dama, marimea 5, retro. nu au mai fost folosite cativa ani. doar in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Salut,Donez cizme Alpinestars SMX 5 WP (waterproof) Numar 45 Stare - de la talpa in sus: excelent - talpa: jalnic - aderenta 2/10.. In cel mai bun caz daca cunosti un cizmar care stie meserie sunt sanse bune sa le "revigoreze". Personal cizmarul la care apelam la chestii care erau ca bune de aruncat si facea aproape ca nou este la Timisoara si imi este peste mana..Atentie! Numarul lor este 45, dar la bocanci Garmont, ghete Caterpillar, cizme moto RST etc. port 44 Va rog folositi doar PM! Nu fac misto ca dau niste cizme care sunt uzate, dar mai ok astea in picoare fata de niste gumari, na. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef11 Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 salutari! mai exista in dotarea personala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Donez pantaloni IXS din piele marimea 50. Sunt model mai vechi , se prezinta in stare 7/10. Predare personala in Bucuresti, zona Cora Pantelimon, nu ma deplasez. Tel: 072.072.19.69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Donez doua anvelope Michelin Sirac 90/90-21 ( mai merge vreo 4000 km cred ) si 120/90-17 ( din cate retin nu mai are multa carne ) si un kit de lant 15 - 38 ( sau 16-38) provenit de pe un transalp xl600, kitul de lant e in stare buna, daca nu e ruginit mers in jur de 5000 k cu el, il schimb pentru ca nu stiu cine a crezut ca-i o idee buna sa puna o foaie asa mica pe spate. Valabil cam intr-o saptamana, doua. Contact pe pm Prioritate are cineva din Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Pantalonii s-au dat catre userul "Inarziatu' ". Sa ii porti cu placere nene !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Donez role mărimea 43 Predare personala in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.dan Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Salut,. Donez o baterie sorgeti ebz10-bs.. Inca mai e buna anul asta. a fost montata pe o honda cbr600 f4i. predare personala bucuresti. 0722459219. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Salut,. Donez o baterie sorgeti ebz10-bs.. Inca mai e buna anul asta. a fost montata pe o honda cbr600 f4i. predare personala bucuresti. 0722459219. din ce an este bateria? cand ai cumparat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Donez doua anvelope Michelin Sirac 90/90-21 ( mai merge vreo 4000 km cred ) si 120/90-17 ( din cate retin nu mai are multa carne ) si un kit de lant 15 - 38 ( sau 16-38) provenit de pe un transalp xl600, kitul de lant e in stare buna, daca nu e ruginit mers in jur de 5000 k cu el, il schimb pentru ca nu stiu cine a crezut ca-i o idee buna sa puna o foaie asa mica pe spate. Valabil cam intr-o saptamana, doua. Contact pe pm Prioritate are cineva din Iasi. Mai este kitul de lanț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate