xsebi Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Am mai spus-o odata, cautati si xiaomi yi are un pret foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Multam de sugestie, am gasit ceva dash-cam, sa vad acum daca imi tre musai action-camera sau e de ajuns un dash-cam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Asta am luat+o eu pentru mașină, sunt la a doua chinezeasca prima era slabă tot ceva noname dar asta filmează foarte foarte bine și ziua și noaptea. Chipset novatek. http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=310752336819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Astazi i-am facut proba pe mobra, am atasat-o de parbriz cu ajutorul accesoriilor de masina. Pana pe la 60km/h binisor dar mai sus stabilizarea face ca toata imaginea sa fie unduita. Data viitoare incerc montajul pe ghidon si 720p-ul.Bateria cred ca tine cel putin 90mjn, 80 am inregistrat acum ramanand o treime de "zeama". Pentru 80min mi-a papat 10,9Gb din cei 29(card de 32). Cel mai usor este sa va arat niste stop-cadruri luate in majoritate din imagini in miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Poate ai si un video sa vedem cum se comporta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Imaginile sunt frame-uri din video, sunt luate mai toate din miscare, nu am cont pe youtube si nici nu vreau sa-mi fac.Sunetul e destul de naspa pe motor, in masina a fost ok, maine o s-o incerc cu carcasa ca sa vad cum se aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Are cineva un "flat surface mount" pentru Contour Roam? Sau eventual doar adezivul. http://www.efeel.co/mini/w-960-720/data/product/Contour-Flat-Surface-Mount.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 » Post actualizat in 22 Apr 2015 11:48 http://www.aliexpress.com/item/Mild-steel-adjustable-motorcycle-gas-tank-mount-camera-GPS-cell-phones-MP3-players-EZ-pass-bracket/1607884509.html Na ca te-am salvat inca o data . Comand-o si ai livrate moca la tine la usa. Nu e asa ca merit o bere? » Post actualizat in 22 Apr 2015 11:50 Si inca unu,cu suruburi incluse in set: http://www.aliexpress.com/item/Mild-steel-adjustable-motorcycle-gas-tank-mount-camera-GPS-cell-phones-MP3-players-EZ-pass-bracket/1680204899.html Deja am 2 cuti de bere Daca ne vom vedea desigur ca dau bere, din pacate am testat si nu pot sa o pun pe rezervor geamul e prea fumuriu si nu se vede mai nimic,prinderea e misto dar va trebuii sa o pun iara pe casca, nu prea vreau dar alt loc nu i-am gasit, nici macar pe ghidon nu pot sa o pun.Asta e .Mersi inca o data de searchuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 dash-cam... Dash-cam a ramas. Cand voi avea nevoie de un action camera voi lua unul mai ok, deocamdata nu am vrut sa cheltui f mult. Deci, prestigio roadrunner 545. Multumit de achizitie. La 323 ron, cred ca e singurul cu 60fps. Culorile ok, unghiul mare 170 grade se lauda ei, se pune si se da jos usor, cablul destul de lung cat sa il ascunzi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Esti sigur ca-ti trage 1080p la 60fps? M-am uitat si eu sa vad despre ce e vorba si are configuratia lui SJ4000, adica cuplul NTK96650 si AR033. La SJ4000 60fps trage in 720p dar e fake pentru ca de fapt dubleaza cate un frame. Nuanta este spre albastru exact ca si la SJ4000. In pretul asta este inclus si cardul? S-o stapanesti sanatos. Editat Aprilie 29, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 E vorba de 720p intradevar. Cardul il aveam, un samsung 32gb clasa 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 V-a zburat la careva camera de pe casca ? Eu tot am o retinire cu banda aia adeziva cel putin la viteze mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Exista metoda asta de securizare. Personal am folosit guta de pescuit, pusa in doua. La un capat e prinsa de carcasa camerei, la celalat in interiorul castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Mersi cozmino.am gasit ceva asemanator.guta nu stiu ce este .cu pescuitul sunt pe langa am prins si eu odata o broasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Si vant (de la natura) si vant (de la manson ), dar adezivul de la Drift rezista...am curatat casca de grasime si alte impuritati (inainte de a pune banda respectiva) si vad ca nu sunt probleme (pt cei 2500 km)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Ce program pt editare video folositi? Sunt incepator in ale editatului si vreau ceva usor de folosit. Multumesc Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Mersi cozmino.am gasit ceva asemanator.guta nu stiu ce este .cu pescuitul sunt pe langa am prins si eu odata o broasca. Guta/struna/fir etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Guta/struna/fir etc. » Post actualizat in 01 May 2015 11:35 Ce program pt editare video folositi? Sunt incepator in ale editatului si vreau ceva usor de folosit. Multumesc Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia a lu youtube, ca nu am nervi, daca nu virtual dub mai folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Cum ma sa prinzi Sony cu suporti de GoPro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 (editat) Suportul il aveam deja pe casca Plus, suportul de la Sony nu pot sa-l pun sus, pe casca. LE: acum am vazut sidemountul de la Sony.. Hmm, daca-l gasesc ieftinache poate-l dau pe asta jos. Editat Mai 5, 2015 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Salutare!Am nevoie de un sfat. Pt o camera Drift 170 HD ce recomandati 720p si 60 frame ,sau 1080p si 30 frame? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 1080p 60 frames . 720p se interpoleaza nasol, majoritatea view-erilor au display-uri 1080p. Filmezi pentru ei, nu pentru tine. 30 fps e bun pentru filme, nu pentru chestii dinamice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Dejavantajul la camera pe care o am e ca 1080p merge doar 30 frames si unghiul de 130 parca,fata de 60 frames si unghi de 170 la 720p De aici si dilema mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 @cozmino - prețul p-afară pare a fi în uk vreo 19 lire... ne adunăm la o comandă? la noi încă nu a apărut prin liste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Exact la ce m-am asteptat adezivul de pe casca s-a dezlipit (3m) camera a zburat, a fost ocolita de un autobuz si un tir dar a scapat multumita unui biker care a luat-o si caruia ii multumesc inca o data.Prinderea a tinut vreo luna, viteza nu a fost, banuiesc ca de la caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate