RobertAmbrozie Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Multumesc pentru explicatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataalin Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 (editat) Prima filmare cu Eken, din masina... youtube a scazut calitatea filmarii. ''This video îs not avaible'' Mie nu imi merge. Editat Februarie 22, 2016 de Cataalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 (editat) Edit: post gresit! Editat Februarie 22, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 ''This video îs not avaible'' Mie nu imi merge. Ciudat... e public, merge, are si cateva vizualizari deci s-au uitat si altii la el... Asta iti merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataalin Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Am reusit, merg ambele. Ma tot uit dupa o camera acceptabila si se pare ca dintre Sj, Xiaomi si Eken, Eken-ul mi se pare cel mai ok (sau la asta imi plac mie culorile) . Ai ceva probleme pana acum cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Am folosit-o doar de vreo 3 ori, in masina, fara probleme. Singura chestie care ma deranjeaza oarecum, e faptul ca imparte filmarea in bucati de cate 10 minute. Deci daca filmezi 60 min continuu, o sa fie 6 filmulete de 10 min. Nu am umblat prea mult prin setari, poate e ceva setare de-a camerei. Pe un card de 32gb, la 1080 si 60fps, inregistreaza 3 ore. Bateria tine cam 2-2,5 ore, dar am luat pachetul cu inca o baterie de rezerva + ca se incarca si de la bateria externa, deci o pot duce o zi intreaga fara probleme. Noaptea filmeaza asa si asa... daca e bezna, nu se vede mai nimic. Daca prinde putina lumina, e acceptabila filmarea. Per total, sunt multumit de ea, pt o camera de sub 100$ e f buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataalin Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Multumesc de informatii. Zilele astea cred ca comand si eu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Eu am luat-o de pe aliexpress, cea mai ieftina varianta in pachetul asta. Card de 32gb, 2 baterii, un incaracator separat si camera in sine, cu diverse tipuri de prindere, 82$ + 90 lei la posta romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataalin Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 De acolo vreau să o iau și eu. Nu am știut ca se plătește și la poștă, interesant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 De acolo vreau să o iau și eu. Nu am știut ca se plătește și la poștă, interesant.. Depinde ce scrie pe colet si cum ai noroc, eu nu am platit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Cred ca depinde de cheful vamesilor... pe colet scria "gift", cand m-am dus sa-l ridic m-a pus sa-i arat cat am dat pe ea, altfel imi treceau o valoare "rotunda" (mai mare decat trebuia). Stiau ca e camera video, deci ori era scanat, ori il desfacusera... mai curand scanat, ca desfacut nu parea. Am primit de curand o bricheta Zippo de ~50$, nu am platit nimic la vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Am primit de curand o bricheta Zippo de ~50$, nu am platit nimic la vama. Probabil se asteptau sa fie mai ieftina. La posta din Ploiesti sunt numai jigodii, nu prea scapi fara sa platesti. Ca sa nu mai spun ca de multe ori iti aduc avizul dupa 2 luni si te pun tot pe tine sa platesti taxa de depozitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Nu vreau sa lipesc camera de casca, as vrea sa o pun altfel pe ea. Exista vreo soluție? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Nu vreau sa lipesc camera de casca, as vrea sa o pun altfel pe ea. Exista vreo soluție? ti-e frica sa nu se dezlipeasca? In rest... singura solutie care-mi vine in cap in momentul asta, e ceva gen prindere din aia de bluettoth pt casca, de vine ca o menghina si o prinzi cu suruburi. Dar e cam greu s-o adaptezi la montura de gopro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Nu imi este frica sa nu se dezlipească, imi este teama sa nu se ia vopseaua de pe casca daca vreau sa scot banda 3m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Fara grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Mulțumesc pentru răspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Geo_ZGA, ai gasit vreo setare ca sa nu mai imparta filmarea? Mai sus se vorbea si despre Firefly 6S. Nu sunt expert si nici nu am avut prea multa tangenta cu asta, asa ca va intreb si pe voi: face diferenta functia Gyro Image Stabilization, adica fimeaza mai bine Firely fata de Eken si Xiaomi? Din ce am vazut in review-uri, clipuri, comparatii etc., mie mi se pare ca Firefly filmeaza mai bine fara de Eken si Xiaomi datorita acestei functii si merita cei 100 $, sau poate doar mi se pare mie... Cum am spus, nu sunt "tatic" in asta, vreau doar si alte pareri mai avizate inainte sa cumpar una din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Cum e formatat SD_ul si ce lungime au filele? SD_ul meu e exFAT iar filele au 4G, cam 30min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Vlad, n-am formatat in nici un fel cardul, l-am folosit asa cum a venit. Conteaza la dimensiunea fisierelor? iulianserban, nu, nu are nici o setare pt asta. Am butonat-o acum vreo saptamana si n-am gasit nimic, are un meniu simplist. Fara "night mode", fara lungimi de inregistrare... doar rezolutii, time lapse pt poze (sa faca poze automat la o anumita perioada de timp) si alte 2 prostioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Am găsit ceva pe net, Looping video și din descriere asta ar fi, dar spune ca e cu 3 min. Este posibil sa fie pe un firmware mai nou a ta și sa fi scos chinezii opțiunea...ai asa ceva în settings? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Am, dar e doar on si off. Fara durata. Mai am Time Lapse care nu face nimic si Continuous Lapse care are doar on si off. Nu ma pricep prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Pentru Time și Continuous Lapse trebuie sa pui pozele într-un program sa faci Time Lapse-ul, Continuous Lapse trebuie sa fie On. Nu face video, trebuie combinate, mare prostie.... E cam aiurea și cu fișierele video sa stai sa le combini dacă vrei sa faci un clip mai lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Cand am timp si chef, o sa fac proba cu Looping Video pe ON si pe OFF, sa vad care-i diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate