gabyshor Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 @vik55 uite linku cu tankbagu http://www.touratech.com/shops/001/product...0a59e67beb3d07e cred ca poti comanda direct de la ei sau gasesti pe cineva care aduce de la touratech. sau stai cu ochii pe ebay sa vezi de unu second. Mesaj completat @vik55 uite linku cu tankbagu http://www.touratech.com/shops/001/product...0a59e67beb3d07e cred ca poti comanda direct de la ei sau gasesti pe cineva care aduce de la touratech. sau stai cu ochii pe ebay sa vezi de unu second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Ala de pe GS nu se potrive pe RT. Au sistemele de prindere diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 @vik55 uite linku cu tankbagu http://www.touratech.com/shops/001/product...0a59e67beb3d07e cred ca poti comanda direct de la ei sau gasesti pe cineva care aduce de la touratech. sau stai cu ochii pe ebay sa vezi de unu second. @dan _cata muuult mai ieftin touratechu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 BMW R 80/100/850/1100/1150 GS and for AT RD07, VARADERO, Tiger955i, V-Strom, Caponord Nu e pentru RT. La GS din cate imi aduc aminte se prin de de rezervor. La RT ai 2 agatatori in partea din fata a rezervorului, prinse de rezervor si in spate ai velcro de care se prinde o bucata de tankbag si fermoar. Daca vrei se poate improviza sa iti pui si motodetail pe RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Mai greu cu permisu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Cui nu i-ar place asa ceva pentru iesit iarna, gen Bikes on Ice? http://www.picturetrail.com/sfx/album/slideshow/23567905 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Gata domnilor...astazi la ora 12 va veni si iubita mea...a intrat in tara azi noapte. O sa va comunic deseara primele impresii.. Este vorba de k1200rs anul 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Sa-l stapinesti sanatos, fara incidente neplacute, muuuulti kilometri...si sa-l uzi ca sa tina mult, fara reparatii! Bun venit in grupul "alb-albastru" si te-astept sa vii sa-l vad si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Sa-l stapinesti sanatos, fara incidente neplacute, muuuulti kilometri...si sa-l uzi ca sa tina mult, fara reparatii! Bun venit in grupul "alb-albastru" si te-astept sa vii sa-l vad si io! Merci nene ivane...dam o tura pana vine zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Frumos! Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Gata baieti ...am calarit-o.Putin ce-i drept. Primele impresii despre grasana...: RAU -parbrizul joaca in suport; -alarma nu merge; -nu are manerele incalzite BUN restul Fug sa fac programarea la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Gata baieti... am calarit-o. Fug sa fac programarea la RAR Inainte de a-ti ura sa-l stapanesti sanatos si traditionalul meu "La multi kilometri frumosi!" nu pot sa nu remarc cat de norocos esti sa-l ai prin zona pe unul dintre cei mai vechi "incalecatori de BMW" din Romania si sa-ti faci o idee, prin comparatie, si cu alti bavarezi disponibili... http://www.moto.it/moto-usate/bmw/k-1200-r...tml?msg=2827105 Parerea mea, ca amator, ca pentru cine isi doreste un KRS, merita sa ne gandim serios la asta: http://www.moto.it/moto-usate/bmw/k-1200-r...tml?msg=2814144 Sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Da da pai si provenienta la a mea tot aia este.Numai ca din toate care mi-au placut numai concesionarul asta a binevoit sa-mi raspunda la mail si telefon.Ceilalti...nu.Oricum parerea de inceput ...este super.Alarma este in curs de reparare , sper sa reusesc. Multumesc de urari .Sa ne vedem cu bine. Editat Noiembrie 13, 2010 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Unii oameni vor, cu parerea lor de "amatori"(la mishto pus si inclinat ), sa se bage in seama prin niste remarci aiurea... ce legatura mai au "disponibilele" cu faptul ca acest motociclist tocmai si-a achizionat o mobra...., s-a dat cu ea, a remarcat cateva mici probleme, dar in REST TOTUL BINE si frumos ?! S-o stapanesti sanatos, la cati mai multi km cu ea si sa te poarte fericit pe orice asfalt, numai curat sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Oricum nu mai am ochi decat pentru grasana mea si cred ca o sa ii fiu credincios mult timp de acum incolo.Multumesc frumos de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Multumesc de urari. Sa ne vedem cu bine. Spre deosebire de majoritatea userilor care, imediat dupa ce pun mana pe un BMW instantaneu devin si experti in domeniu, un motociclist cu patru decenii de experienta se bucura pentru tine, iti ofera ocazia de a face comparatii, de a vedea cu obiectivitate de unde ai plecat si de a trage concluzii obiective pentru viitor. Dupa cele marturisite in mesajul-personal ai debutat cu dreptul in cavaleria bavareza ! La multi kilometri frumosi ! In 35 de ani de echitatie cu armasarii BMW am avut in dotare si un mare K1200RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Sau poti sa mergi la popa sa-ti dea binecuvantarea pentru a pasi cu dreptul in natiunea bavareza Patriarhul nu se opune. De fapt, a grait. Fii binecuvantat. PS: s-o stapanesti sanatos. Editat Noiembrie 15, 2010 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Domnilor ma flatati.Ca si grasana.Astazi am facut prima suta de km.NU se compara cu nimic ce am calarit pana acum.Japonezele sunt niste tantari , pe cand bmw-il este un fluturas (nu se aude-doar merge ).Da ce merge. Este de-a dreptul bestiala. Cand te sui pe ea treci deja in alta lume (o lume tare frumoasa). @dan nastase mobrele noastre semanau foarte mult Mesaj completat Erea sa uit:alarma rezolvata (firul de la pompa de benzina se topise in mufa) parbrizul rezolvat (niste saibe lipsa).Macaronarii nu prea stiu cu surubelnita Editat Noiembrie 15, 2010 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) ... Editat Noiembrie 15, 2010 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Salutare, Scurt si la obiect... Unde pot gasi genti laterale pentru K1200R ? Are careva montate? Se poate niste poze, impresii ? Saru-mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2010 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2010 http://cgi.ebay.de/BMW-Koffersatz-Bagset-K...=item35adeacdac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Mersi! Exact ce cautam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Salutare,Scurt si la obiect... Unde pot gasi genti laterale pentru K1200R ? Are careva montate? Se poate niste poze, impresii ? Saru-mana! La BMW noi noute si cu cheie facuta dupa cea de contact costa 490 EUR (fara suporti care costa 149 EUR). Fiind de plastic ciudat, nu prea mi-as lua SH. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Deci... Admisie stanga Admisie dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Bai! Ne rasfeti cu poze si instructiuni de calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate