Dan Nastase Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Deci... MESERIE Felicitari internationale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Deci domnilor...sa pun duralube la motor si la cutie sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 De ce sa nu puna? Daca e pentru curatat injectoarele inainte de iernat e chiar o idee buna. Am bagat io juma de bidon in mobra,jumate in masina. Vine iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Duralube nu e tratament pentru injectoare si conducte, e pentru lubrifiere in uleiu din motor si cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Au si pentru injectoare dar eu va intrebam de motor si cutie .Am aflat si raspunsul "nu" , desi preferam niste explicatii. Daca nu-nu.Raman mai multi bani de "udatura". Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 N-are sens man sa bagi altceva decat ce trebuie in cutie/motor. GL5/20w50 API SG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 N-are sens man sa bagi altceva decat ce trebuie in cutie/motor. GL5/20w50 API SG. Multumesc pentru confirmare Dane.Toata lumea zicea ca-s nebun cu 20W50 MINERAL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Duralube nu e tratament pentru injectoare si conducte, e pentru lubrifiere in uleiu din motor si cutie. Meri un pic mai incolo. Mai iesi din tara. Life's great. Mesaj completat Multumesc pentru confirmare Dane.Toata lumea zicea ca-s nebun cu 20W50 MINERAL... Ce zice carticica mobrei? Aia e cel mai important si apoi buletinele periodice scoase de BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 am comandat si primit pivotul pt bmw-ul meu de la bavaria Bucuresti pret 390lei. - calitate excelenta @Dan: da vad ca iti merg mainilea alea... mai eu cred ca sunt facute special pt BMW ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Meri un pic mai incolo. Mai iesi din tara. Life's great.Mesaj completat Ce zice carticica mobrei? Aia e cel mai important si apoi buletinele periodice scoase de BMW. Nu am decat manualul de reparatii(acolo nu scrie),dar...http://www.ascycles.com/BMW-k1200rs-parts-accessories.aspx?&KeyWords=kwK1200RS%20kwAllBikes&Any=True Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Incearca sa faci rost de owner manual pentru K1200RS. Sunt informatii in el pe care nu le afli din manualul de repair (codul abs de exemplu). Nu cred ca ar costa mult pe ebay.Bine,daca poti face rost gratis (PDF) atunci si mai bine. Eu l-am cautat acum dar nu am gasit nimic. Editat Noiembrie 18, 2010 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Chiar asa...era cineva un manual format pdf de R1100RT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Incearca sa faci rost de owner manual pentru K1200RS. Sunt informatii in el pe care nu le afli din manualul de repair (codul abs de exemplu). Nu cred ca ar costa mult pe ebay.Bine,daca poti face rost gratis (PDF) atunci si mai bine. Eu l-am cautat acum dar nu am gasit nimic. L-am comandat trebuie sa-mi vina zilele astea... si Owner si Clymer Cat despte ulei bag mana in foc... Editat Noiembrie 18, 2010 de oyabun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 20W50 este o alegere OK pentru un schimb de ulei. Adica in sensul ca nu stii exact ce recomanda fabricantul (BMW) bagi 20W50. Ai aflat ca e 20W50 foarte bine.Nu e? Nice problema , bagi 15W. Sau mai stiu io ce recomanda BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Chiar asa...era cineva un manual format pdf de R1100RT ? http://www.freepdfmanual.com/2008/11/14/bm...r-repair-manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Meri un pic mai incolo. Mai iesi din tara. Life's great. Nu stiam ca fac si pt gaz Dar am mai invatat ceva de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu stiam ca fac si pt gaz Dar am mai invatat ceva de la tine Este ca sunt bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Chiar asa...era cineva un manual format pdf de R1100RT ? http://www.ibmwr.org/r-tech/oilheads/R11Ma...nce_2-25-02.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 owner's manual de k1200rs din 2000 am eu numai ca e in italiana ...daca sunt doritori il scanez si vi-l dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) http://www.ibmwr.org/r-tech/oilheads/R11Ma...nce_2-25-02.pdf + asta ca nu il gaseam http://www.rbracing-rsr.com/downloads/BMW_...pair_Manual.pdf salut si sper sa te ajute ... Editat Noiembrie 19, 2010 de Crio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 http://www.ibmwr.org/r-tech/oilheads/R11Ma...nce_2-25-02.pdf tx ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oyabun Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 owner's manual de k1200rs din 2000 am eu numai ca e in italiana ...daca sunt doritori il scanez si vi-l dau pai dorim,cum sa nu dorim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Aici provincia! Si-a schimbat resedinta inca un bavarez la aer mai ozonat, pe meleaguri bucovinene. Vreau sa aud numai lucruri bune despre el. Cred ca il cunosc bucuresteniiBMW. Eu ca nou venit in lumea BMW, parca simt mai putina adrenalina fata de Yamaha TDM. In schimb mai protejat de intemperii. Am citit ultimile 50pagini, ce ma interesa mai mult parca ma bucura: faptul că nu este prea mult electronizat. Am inteles bine? HAI NOROK, si sa ne intalnim cu bine! Mesaj completat Si pozuca de identificare, care sper sa intre ca are doar 160kb acum: De ce intra asa de greu oare? E mare da... Ursul mai, nu va ganditi la prostii fetelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2010 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa-l stapanesti sanatos.. Ce far este ala? Daca poti face o poza mai din fata, sa ne dam seama.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate