textoru Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Cunosc zona foarte bine, am batut drumurile din zona cam pe toate partile. La pensiunea de pe Valea Stanciului (asa se numeste locul) poti sa mergi cu orice fel de motor. Eu am mers pe acolo si vara si iarna. Chiar iarna trecuta, pe drum cu zapada, am mers la cascada Valul Miresei (de mai sus de rerspectiva pensiune) cu VW Passat. In zona vin foarte multi turisti unguri in perioada de vara cu tot felul de masini, deci in principiu pe doua roti chiar si cu super-sport nu e problema. In afara de cazarea la pensiunea de acolo de pe vale, mai exista posibilitati de cazare la pensiuni in zona, in localitatile de dinainte de drumul forestier: Scrind-Frasinet, Rachitzele. (Vezi Pensiunea Maria, Pensiunea Daria, etc. ) Distanta e mica , cca 5 km. Si apropos, anul trecut cei de la Transalp au tinut o intrunire acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Domnilor cu permisiunea dv postez aici pe topicul dedicat BMW-urilor un anunt, poate ajuta pe cineva dintre dv sa procure piese second-hand la un pret onorabil. Se dezmembreaza motociclete BMW R850RT S ,care au fost in dotarea politiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 La respectiva pensiune se poate merge cu orice fel de motor. Eu am fost si cu masina, Saab, care nu e cea mai inalta masina si am fost si cu CS-ul. In concluzie: doar sa vrei sa mergi. De XT nici nu are sens sa vorbim... De indata ce imi repar CD Rom'ul, am sa va si arat ceva poze din arhiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Asa este, ideal ar fi sa vezi si altceva. Oricum, pe mine personal nu ma inacinta deloc sa merg cu ditai vaca de 500 kile 5 kilometri pe drum forestier.. Hai ca nu o cari tu in spate, nu te mai speria, daca nu ploua se poate merge din ce am vazut in poze. In principiu eu vreau sa merg dar nu pot sa garantez, mai este mult pina la eveniment si daca ajung voi cauta cazare la o cabana, sper sa mergem amindoi. Am fost la ambele intilniri, la cea de la Cheia am mers cu K1100lt pe un forestier de groaza peste 10 km si am trecut cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Asa este, ideal ar fi sa vezi si altceva. Oricum, pe mine personal nu ma inacinta deloc sa merg cu ditai vaca de 500 kile 5 kilometri pe drum forestier.. Din acest motiv nu am sa parasesc niciodata clasa enduroturing. Daca e drum, oricat de rau, este suficient pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Din acest motiv nu am sa parasesc niciodata clasa enduroturing. Daca e drum, oricat de rau, este suficient pt mine Si asta tot drum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Bai Angi, nu speria oamenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Pentru posesorii de 1200 si 1150 cu doua bujii pe cilindru: Am facut niste unelte de scos pipele la bujii. Ca sa nu faceti asa: si sa rupeti pipa, care costa o groaza de bani, am unealta asta: La un capat, scoateti pipele, si la celalalt, e un imbus ca sa puteti da roata fata jos, axul mai exact. Asa am proiectat-o, ca sa poate fi folosita cu ce e deja in trusa de scule a mobrei. Pentru informatii, dati un semn la 0747 294 113 Dan Editat Februarie 20, 2012 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Foarte tare! Este din dural sau otel? Editat Februarie 20, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Dural. E destul de rezistent ca sa reziste la cei 50Nm necesari pentru roata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Si asta tot drum e E bun si asta, dar eu astept o saptamana sa se usuce si apoi trec . Anul trecut a fost super. Dural. E destul de rezistent ca sa reziste la cei 50Nm necesari pentru roata fata Depinde cine a strans axul inainte. Am facut si eu ceva similar pt axele rotilor, dar din otel, gaurit pe mijloc, pt usurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Depinde cine a strans axul inainte. Am facut si eu ceva similar pt axele rotilor, dar din otel, gaurit pe mijloc, pt usurare. M-am uitat intr-un tabel cu tovarasa, care e mai in domeniu ca si mine, la rezistenta materialelor la intindere, torsiune si comprimare, dural-ul ce l-am folosit eu avea aceleasi valori ca si otelul Editat Februarie 20, 2012 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Nefiind o scula care s-o folosesti prea des merge si din dural. Excelent lucrata. Spor la comenzi. In mod normal ar trebui fiecarui posesor de BMW. Editat Februarie 20, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Salutare, colegii! Sunt sfatuit de BurgMan sa intreb daca sunt ok crashbar-urile de la el( RT11xx). Stie cineva daca se potrivesc la coburile noastre sau sunt pt mobrele de Police cu coburi mai ingusti? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Domnilor cu permisiunea dv postez aici pe topicul dedicat BMW-urilor un anunt, poate ajuta pe cineva dintre dv sa procure piese second-hand la un pret onorabil. Se dezmembreaza motociclete BMW R850RT S ,care au fost in dotarea politiei. Salut! Mie mi-ar trebui mânerul pentru ridicat pe cric, dacă este de dat. Pe-al meu l-am luat cu arcul rupt. Mulțumesc! Editat Februarie 20, 2012 de proffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Sal. Buna treaba Dane banuiesc ca nu conteaza anul de fab Ex: R1200rt[2008] /si R1200gs[2006]este ok .........? Ma gandeam pt noi cei de aici din Bucuresti doritorii de pisa poate gasim o soluie sa ne adunam intr-un fel si sa facem o comanda impreuna avand in vedere ca piesa este destul de mica, intr-un pachet pot intra 10/15 buc fara probleme si cred ca este si mai ok si pt Dan sa faca un singur pachet ,iar aici ne putem intalni intr-o locatie isi ia fiecare pisa da banutul si gata treaba . Ce credeti ar merge ..? Vik55. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Doua filmulete scurte despre cum o folosesti: Sal. Buna treaba Dane banuiesc ca nu conteaza anul de fab Ex: R1200rt[2008] /si R1200gs[2006]este ok .........? Ma gandeam pt noi cei de aici din Bucuresti doritorii de pisa poate gasim o soluie sa ne adunam intr-un fel si sa facem o comanda impreuna avand in vedere ca piesa este destul de mica, intr-un pachet pot intra 10/15 buc fara probleme si cred ca este si mai ok si pt Dan sa faca un singur pachet ,iar aici ne putem intalni intr-o locatie isi ia fiecare pisa da banutul si gata treaba . Ce credeti ar merge ..? Vik55. Da, merge pe orice mobra are pipele la bujii ca in poza de mai sus, cred ca merge si pe 2010+, motoarele DOHC. Daca vrei sa o iei, nu e asa de complicat, posta are preturi foarte mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Sal . Nu la activiteatea si la pretul postei ma gandeisem .........poate mai erau si alti care doresc acest mic extractor ...ok am sa te contactez la tel si sigur vreau si eu unul . Seara buna . Vik55. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Cunosc zona foarte bine, am batut drumurile din zona cam pe toate partile. La pensiunea de pe Valea Stanciului (asa se numeste locul) poti sa mergi cu orice fel de motor. Eu am mers pe acolo si vara si iarna. Chiar iarna trecuta, pe drum cu zapada, am mers la cascada Valul Miresei (de mai sus de rerspectiva pensiune) cu VW Passat. In zona vin foarte multi turisti unguri in perioada de vara cu tot felul de masini, deci in principiu pe doua roti chiar si cu super-sport nu e problema. In afara de cazarea la pensiunea de acolo de pe vale, mai exista posibilitati de cazare la pensiuni in zona, in localitatile de dinainte de drumul forestier: Scrind-Frasinet, Rachitzele. (Vezi Pensiunea Maria, Pensiunea Daria, etc. ) Distanta e mica , cca 5 km. Si apropos, anul trecut cei de la Transalp au tinut o intrunire acolo. vreau si eu cite ceva de pe ele.cum intrm in legatura? Cunosc zona foarte bine, am batut drumurile din zona cam pe toate partile. La pensiunea de pe Valea Stanciului (asa se numeste locul) poti sa mergi cu orice fel de motor. Eu am mers pe acolo si vara si iarna. Chiar iarna trecuta, pe drum cu zapada, am mers la cascada Valul Miresei (de mai sus de rerspectiva pensiune) cu VW Passat. In zona vin foarte multi turisti unguri in perioada de vara cu tot felul de masini, deci in principiu pe doua roti chiar si cu super-sport nu e problema. In afara de cazarea la pensiunea de acolo de pe vale, mai exista posibilitati de cazare la pensiuni in zona, in localitatile de dinainte de drumul forestier: Scrind-Frasinet, Rachitzele. (Vezi Pensiunea Maria, Pensiunea Daria, etc. ) Distanta e mica , cca 5 km. Si apropos, anul trecut cei de la Transalp au tinut o intrunire acolo. vreau si eu cite ceva de pe ele.cum intram in legatura? Domnilor cu permisiunea dv postez aici pe topicul dedicat BMW-urilor un anunt, poate ajuta pe cineva dintre dv sa procure piese second-hand la un pret onorabil. Se dezmembreaza motociclete BMW R850RT S ,care au fost in dotarea politiei. vreau si eu ceva de pe ele.cum intram in legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Legat de intalnirea pe care v-am propus-o, daca mai aveti intrebari va rog puneti-le pe forumul intalnirii deoarece asta e un topic pe care nu-l prea accesez. Sau daca nu mai vreti sa va faceti useru acolo, va pun un topic de pe acest site pe care-l voi accesa mai des si unde se poate discuta despre intalnire: /index.php?/topic/212689-club-bmw/page__st__1850 Sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Domnilor cu permisiunea dv postez aici pe topicul dedicat BMW-urilor un anunt, poate ajuta pe cineva dintre dv sa procure piese second-hand la un pret onorabil. Se dezmembreaza motociclete BMW R850RT S ,care au fost in dotarea politiei. Ăsta e "mânerul" cu pricina: ÂŞtie cineva dacă se potriveÂşte ambreiajul pe RT-ul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) Part 21217670454 (CLUTCH PLATE) was found on the following vehicles: 259S: Details on 259S 259S R 1100 S 98 (0422,0432) N/A, USA 259S R 1100 S 98 (0422,0432) N/A, Europe R21: Details on R21 R21 R 1150 GS 00 (0415,0495) N/A, USA R21 R 1150 GS 00 (0415,0495) N/A, Europe R21A: Details on R21A R21A R 1150 Adventure 01(0441,0492) N/A, USA R21A R 1150 Adventure 01(0441,0492) N/A, Europe R22: Details on R22 R22 R 1150 RS 01 (0447,0498) N/A, USA R22 R 1150 RT 00 (0419,0499) N/A, USA R22 R 1150 RS 01 (0447,0498) N/A, Europe R22 R 1150 RT 00 (0419,0499) N/A, Europe R22 R 850 RT 02 (0417) N/A, Europe R28: Details on R28 R28 R 1150 R 01 (0429,0439) N/A, USA R28 R 1150 R Rockster (0308,0318) N/A, USA R28 R 1150 R 01 (0429,0439) N/A, Europe R28 R 1150 R Rockster (0308,0318) N/A, Europe R28 R 850 R 02 (0428) N/A, Europe Dupa indelungi cautari(aproape un an) am gasit in sfarsit un furnizor (@ludo3005) in stare sa-mi aduca un furtun aftermarket mai lung pentru ambreiaj.Problema la acest furtun este banjoul mic din capatul dinspre cilindrul de la ambreiaj care are gaura pentru surub de 6 , banjo pe care nu multi producatori il fac.Am terminat si revizia de 60k km care de fapt am facut-o la 70k km pentru a nu ma lipsi de mobra cat timp este desfacuta asta vara. Reglat jocul la supape (5 bucati pe admisie nu mai corspundeau), echilibrat clapetele de acceleratie (cu carbtune , multumesc userului s@rpe), schimbat semeringurile la furca (cel din stanga umezea putin) schimbat placutele de frana fata + lichidul de frana si toate furtunele de frana (fata+spate) sunt metalice acum.Nu mai ramane decat sa iasa soarele acum.Sa ne vedem cu bine Editat Februarie 23, 2012 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Cu placere! Sa ne vedem cu 'tractoarele' cat mai curand la asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Pentru colegii ce folosesc incarcatoare Optimate: "That's the problem of using an optimate.....you mask the signs of a failing battery, then it will suddenly let you down completely, rather than you knowing it's going because it cranks slower over a period leading up to failing." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Pentru colegii ce folosesc incarcatoare Optimate: "That's the problem of using an optimate.....you mask the signs of a failing battery, then it will suddenly let you down completely, rather than you knowing it's going because it cranks slower over a period leading up to failing." De ce neaparat optimate? celelalte incarcatoare nu fac la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate