Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2012 Mi-am comandat si eu geaca si pantaloni de polar de la baiatul si am fost foarte multumit. Oricum, atunci cind comanzi imbracaminte online te poti astepta sa nu se potriveasca marimile. Sa comanzi ceva si sa nu le mai ridici..ce mai este de spus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 daca face vreo diferenta pentru cineva, confirm si eu calitatea umana si profesionala a lui mh1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 daca face vreo diferenta pentru cineva, confirm si eu calitatea umana si profesionala a lui mh1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) daca face vreo diferenta pentru cineva, confirm si eu calitatea umana si profesionala a lui mh1. si ce treaba are asta cu grupul posesorilor de bmw? facem consiliu acu sa analizam cine-i neseriosu? pe bune acu? ce legatura are? doar ca alex neseriosu are bmw, hai sa-l umplem de rahat pe topicul posesorilor. nu-i cunosc pe nici unul din ei. si chiar nu ma intereseaza. acu ar interesa pe cineva ca eu am ceva de impartit cu dan_cata, de exemplu? (salve dane ) deschide-ti-i topic nou si executati-l public acolo. Editat Noiembrie 29, 2012 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Apropos de BMW, l-a batut pe careva gandu sa participle la GS Trophy? Editat Noiembrie 29, 2012 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Apropos de BMW, l-a batut pe careva gandu sa participle la GS Trophy? m-am inscris, dar nu cred ca am vreo sansa. sunt alesi prea putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Vad ca apare pe mai multe topicuri mesajul respectiv: Userul alex22_xxx este un tepar!!! Eu l-am gasit pe topicul tapiterului moto_dan (am seile la el). O fi ca prea ii zici cu foc, dar cred ca era mai bine sa deschizi un alt topic pe tema asta. Editat Noiembrie 29, 2012 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 si ce treaba are asta cu grupul posesorilor de bmw? facem consiliu acu sa analizam cine-i neseriosu? pe bune acu? ce legatura are? doar ca alex neseriosu are bmw, hai sa-l umplem de rahat pe topicul posesorilor. nu-i cunosc pe nici unul din ei. si chiar nu ma intereseaza. acu ar interesa pe cineva ca eu am ceva de impartit cu dan_cata, de exemplu? (salve dane : )) Da oare de ce m-ai ales tocmai pe mine ca si exemplu? Din cate stiu eu, suntem inca in relatii bune, daca nu foarte bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Da oare de ce m-ai ales tocmai pe mine ca si exemplu? Din cate stiu eu, suntem inca in relatii bune, daca nu foarte bune ) n-am stiu pe cine sa dau exemplu. pe cineva de pe forum cu care ma stiu bine. inca suntem in relatii bune, din cele mai bune, as zice. ideea era ca nu inteleg rostul mesajului. de ce trebuie scris aici. in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 si chiar nu ma intereseaza. acu ar interesa pe cineva ca eu am ceva de impartit cu dan_cata, de exemplu? (salve dane ) Discutia ridicola a celor de mai sus clar nu are ce cauta aici, nici incurajarile altora, nici explicatii, nimic, neavand legatura cu BMW. Dar daca Dan ar fi neserios, avand in vedere ca este recunoscut pentru reparatiile BMW, cred ca ai fi putut posta aici, sa stie si restul lumii. Din fericire insa, nu este cazul. Apropos de BMW, l-a batut pe careva gandu sa participle la GS Trophy? Competitia este in plina desfasurare, primesc zilnic pe contul de FB poze si relatari. Din cate stiu, nu se participa individual ci in echipa. Si, avand in vedere ca Romania nu duce lipsa de enduristi si "loc de joaca", cred ca ar fi o idee buna. Ar fi indicata insa o colaborare cu Bavaria si am motive certe sa cred ca dorinta exista si acolo. Anul trecut am avut ocazia sa stau de vorba cu un austriac care a participat (iesise pe locul 5) si era tare incantat, desi am inteles ca usor nu este deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Sal. Avand in vedere ca nu sunt chiar presat de partea financiara in cazul in care este cineva interesat de GS-ul meu m-am gandit ca as putea sa dau motoru in doua rate in anumite conditi normal ,discutate la tel sau Pm . O zi buna si o iarna cat mai scurta . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Atentie... in preajma sarbatorilor, Wunderlich doneaza produse! Gratis! Aici e un exemplu http://www.wunderlich.de/frame.php?suchbegriff=8160010&search=GO&MakeLangID=1&MakeLang=wunderlich&gruppen=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Ce e asta ca nu inteleg limba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Protectie la bujie pt boxere. Un fel de capac de plastic peste bujie/ fisa bujiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Ok.am inteles.eu tot speram sa fie capacu de la chiuloasa gratis Speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 N'ai inteles...nu e nimic gratis, eu ti'am tradus doar ce postase colegu' mai sus. Era o eroare pe site si colegu' a simtit nevoia sa faca o gluma pe treaba asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Wunderlich va da gratis, o brida de culoare neagra, ca sa va gauriti capacul ala negru si cu brida sa prindeti capacul de fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW-K Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Salut ma poate ajuta cineva cu un raspuns?Am o janta spate 3.00x17 MT H 2,si nu stiu ce dimensiune maxima pot monta pe ia.De exempu se poate monta 160-60-17? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 De pe ce mobra e? Daca stii modelul mobrei, cauti pe google dimensiunile la cauciuc, si alea le pui, nu cu 10 mai lat sau mai ingust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW-K Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Este de K 1100 LT,si are ca dimensiuni 140-80-17,intrebarea era daca pot pune 160-60-17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Sa zicem ca poti pune, dar de ce? Ca sa fie mai lata guma, ca sa dea mai bine? Ce ai alege, sa fii in siguranta sau sa arate bine mobra? Eu unul nu am inteles niciodata de ce ar pune cineva o guma mai lata decat aia care o gandit-o producatorul bicicletei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa identific corect modelul motocicletei.Atasate sunt niste fotografii facute azi dimineata in curtea omului. Sunt bulversat deoarece, din cate am citit, dintre cele doua modele enumerate doar 1100LT are parbriz reglabil/inaltabil electric, facilitatea aceasta negasindu-se la K100LT.Totusi, dupa cum veti observa in fotografii, pe carena fata si pe bauletul spate scrie K 100 LT. Va multumesc pentru timpul acordat.Numai bine, Radu. Salut, Radu! Ceea ce ai pozat tu "in curtea omului" este cu certitudine modelul K100LT. Faptul ca are parbrizul actionat electric nu este relevant in depistarea an/model, aceasta putand fi realizata home-made asa cum rezulta si din www.k100-forum.com Iti atasez mai jos doua poze cu principalele diferente vizibile intre 100LT produs 1986 -1991 si 1100LT produs 1989 -1999. Restul datelor tehnice si amanunte le poti afla usor, inclusiv http://www.bmwmoa.or...hp/t-32823.html Sa auzim numai de bine! Editat Decembrie 6, 2012 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Salut, Radu! Ceea ce ai pozat tu "in curtea omului" este cu certitudine modelul K100LT. Faptul ca are parbrizul actionat electric nu este relevant in depistarea an/model, aceasta putand fi realizata home-made asa cum rezulta si din www.k100-forum.com Iti atasez mai jos doua poze cu principalele diferente vizibile intre 100LT produs 1986 -1991 si 1100LT produs 1989 -1999. Restul datelor tehnice si amanunte le poti afla usor, inclusiv http://www.bmwmoa.or...hp/t-32823.html Sa auzim numai de bine! intr-adevar, dupa o luna, asta da mesaj. pai daca statea omu o luna sa-l lamureasca cineva... facea ceva in el motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Gabishor, Sunt convins ca tu de la Suceava ai dat instantaneu o fuga pana la Botosani si l-ai rezolvat pe om cu toata documentatia necesara Bayerishe Motoren Werke... Ca motociclist batran ce sunt... imi cer scuze ca imi permit sa vin cu certitudini pe acest topic... Cam tarziu, evident! In privinta documentatiei si lucrului "la obiect" tin sa ii felicit pe khk si Dan a caror pasiune pentru alb-albastrii este dovedita intotdeauna cu prisosinta. Si acum... e randul meu sa supun oprobiului public atentiei publice o idee a carei realizare depinde de mai multi factori... In primul rand m-ar interesa parerea pasionatilor Vlad, Cata & co: Ce motocicleta BMW, boxer, evident... s-ar preta mai bine - si de ce - la realiza unui Lo Rider?... Ma cam bate gandul sa vand actualul patru in linie transversal pentru a "produce" asa ceva... Multumesc pentru orice comentariu on-topic. Editat Decembrie 7, 2012 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate