Beatrice Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 (editat) Gen: harta Cu ramanere peste noapte undeva spre Resita... Pe partea de jos am intrat in tara acum cateva zile. E super drumul. Editat August 19, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Si la Tihuta e asfaltul ca-n palma, cica... Gen: harta Cu ramanere peste noapte undeva spre Resita... Daca ajungem la Petrosani, n-are sens sa ne intoarcem pe Valea Oltului, ne intoarcem pe Transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 "Sei" intreb de curiozitate, cum te descurci cu 125 cc la drumuri asa de lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Cheila Bicazului-Tihuta pe 7-8 spetembrie, n-am vorbit asa? Daca ramane batuta data 7-8 sept, venim si noi, nu conteaza unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) "Sei" intreb de curiozitate, cum te descurci cu 125 cc la drumuri asa de lungi. M-am obisnuit... E greu, dar momentan nu am altceva si ce sa fac? Sa nu ma plimb? Trebuie sa fii pe faza la curbe abrupte, ca daca nu schimbi cand trebuie sau nu ai turatie suficient de mare, ti se poate opri motorul. La drum intins, gen autostrada, obosesti ca peste 100 n-ai cum sa ii dai si pozitia in maini isi spune cuvantul. Nu poti cara foarte mult, ca are doar 15 cai... Un rucsac merge. In rest poate mai sunt dezavantaje cu care m-am obisnuit si nu le mai consider importante. Pe curbe se tine foarte bine in rand cu motoarele mari 600-1000. (deasta imi si place la munte si nu la mare/drumuri drepte, sa merg cu motorul) Un avantaj este consumul, 2.5 L/100 km oriunde in afara orasului pe curbe sau la drum drept. In oras 3-3.5 L/100 km. Alte avantaje nu gasesc acum.. Editat August 20, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 M-am obisnuit... E greu, dar momentan nu am altceva si ce sa fac? Sa nu ma plimb? Trebuie sa fii pe faza la curbe abrupte, ca daca nu schimbi cand trebuie sau nu ai turatie suficient de mare, ti se poate opri motorul. La drum intins, gen autostrada, obosesti ca peste 100 n-ai cum sa ii dai si pozitia in maini isi spune cuvantul. Nu poti cara foarte mult, ca are doar 15 cai... Un rucsac merge. In rest poate mai sunt dezavantaje cu care m-am obisnuit si nu le mai consider importante. Pe curbe se tine foarte bine in rand cu motoarele mari 600-1000. (deasta imi si place la munte si nu la mare/drumuri drepte, sa merg cu motorul) Un avantaj este consumul, 2.5 L/100 km oriunde in afara orasului pe curbe sau la drum drept. In oras 3-3.5 L/100 km. Alte avantaje nu gasesc acum.. Drumurile lungi si drepte nu-mi plac nici mie urasc autostrazile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Pe curbe se tine foarte bine in rand cu motoarele mari 600-1000. (deasta imi si place la munte si nu la mare/drumuri drepte, sa merg cu motorul) Hai sa te vad cand o sa-ti iei 600-1000, ce o sa mai preferi atunci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Hai sa te vad cand o sa-ti iei 600-1000, ce o sa mai preferi atunci ? Pana imi iau altceva, e buna si asta pentru plimbari, trecand peste dezavantaje... 1000 nici nu ma gandesc sa imi iau. Si daca imi iau 600, nu o sa fie super-sport, nici macar 4 in linie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Haideti cu traseul: Anina sau Cheile Bicazului? Si cu data: 7-8 sept sau in alt weekend? In functie de asta, trebuie sa cautam si cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Haideti cu traseul: Anina sau Cheile Bicazului? Si cu data: 7-8 sept sau in alt weekend? In functie de asta, trebuie sa cautam si cazare. Oriunde, dar nu schimbati data, este singurul we in care pot veni pana la sf. lui septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Celor cu sportive le-as recomanda sa evite bucata Obarsia Lotrului-Petrosani, desi gasiti cazare si mancare buna la Cabana Groapa Seaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrrian Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Si la Tihuta e asfaltul ca-n palma, cica... Pe la Tihuța am fost la sfârșitul săptămânii ce a trecut și da drumul e de 10 Haideti cu traseul: Anina sau Cheile Bicazului? Si cu data: 7-8 sept sau in alt weekend? In functie de asta, trebuie sa cautam si cazare. Zona Bicaz știu că nu are drumuri bune, chiar deplorabile pe alocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Anina ar fi asta: harta Cheile Bicazului ar fi: harta Eu sincer prefer Anina pentru ca am fost si este ca in palma asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) Cateva poze din ultima excursie. Traseu: http://goo.gl/maps/zbSNo Plecare Petrom Miorita Petrom Valenii De munte Il Refugio, Bradet Brasov Popas Piatra Arsa Piatra Arsa Putin off-road Editat August 21, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 Maine la 16-16.30 ne vedem in Victoriei si mergem pe la Snagov, ne oprim la un suc pe undeva (poate la Troita in Fierbinti). Cine vrea sa vina la o tura scurta, ne vedem acolo. Daca nu, ne vedem oricum seara in oras, sau in Victoriei, la o samanta si un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Vad ca apar si eu pe acolo. Poate vin si eu maine, nu stiu inca ce program am dar daca e ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 Traseul ar fi ceva in genu' asta: harta Cine intarzie, sa imi dea un semn sa asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 pe 5+ septembrie ma bag si eu. Pana atunci am spart toti banii pe mari si alte prostii.. leg mobra de stalp si o las sa "ierneze" putin Eu unu' merg pe orice drum, nu fac nazuri .. daca se poate sa fie si pustiu, si mai bine Have fun in weekend, eu mi'am programat o mestereala low-cost la acareturi.. pe bordura in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 Spor! Daca ai nevoie de ceva, da un telefon Pentru plimbarea aia mai mare, s-a votat pe feisbuci pentru Anina, pe 7-8 septembrie. O sa fac si topic saptamana viitoare sa vedem daca mai vrea cineva sa vina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 pe 5+ septembrie ma bag si eu. Pana atunci am spart toti banii pe mari si alte prostii.. leg mobra de stalp si o las sa "ierneze" putin Eu unu' merg pe orice drum, nu fac nazuri .. daca se poate sa fie si pustiu, si mai bine Have fun in weekend, eu mi'am programat o mestereala low-cost la acareturi.. pe bordura in fata blocului 7-8 septembrie, Anina-Resita. Sa te uiti pe facebook... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Daca as fi superstitioasa, as spune ca am ghinion. Asa, pur si simplu... s-a intamplat. Am roata fatza infranata binisor dupa ultima cazatura, discul se incinge cand merg fara sa franez... voi sta pe tusa o vreme pana se rezolva. Maybe next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Dupa dezbaterile care n-au avut loc, am stabilit ca pe 7-8 septembrie mergem la Portile de Fier-Anina-Resita-Transalpina. Traseu: http://goo.gl/maps/IvQm7 Maine facem topic separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Hey dar care este pagina de facebook ? Hey dar care este pagina de facebook ? Hey dar care este pagina de facebook ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 18, 2013 Autor Share Postat Septembrie 18, 2013 Te-am adaugat eu la grup. Pentru cei care nu au cont pe FB (Ilie, Dragos etc): weekendul asta facem o iesire pana la Sinaia, unde ne oprim la un gratar. Sambata plecare la ora 8 din Victoriei, traseu: Bucuresti-Fierbinti-Mizil-Jugureni-Magura-Siriu-Poiana BV-Sinaia, iar a doua zi, Sinaia-Valea Doftanei-Poiana Varbilau-Ploiesti. Daca puteti veniti, anuntati-ma cat mai repede, ca nu mai sunt multe locuri la vila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Vreti sa vin si eu cu voi ??????????? pana sanbata gasesc o alternativa / varianta la traseul vostru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate