tiz Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Eu nu pot we asta, sunt ocupat cu o nunta ... Drum bun si urmati asfaltul ... Vorba aia - asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Ne vedem maine ora incepand cu ora 8:00 la OMW Pipera. Aici: http://goo.gl/maps/p31NG Daca intarziati dati un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 O poza, o maslina, o eugenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 Imediat, tre' sa le descarce fotograful nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Imediat, tre' sa le descarce fotograful nostru. Pe seara pun si eu pozele. Dragos o sa le puna pe joi/vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 24, 2013 Autor Share Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Ca idee, sa pui si printurile de pe gugal maps, de la Marian, ca sa "ne" radem putin. Urmatoarea tura o facem pe Transfagarasan, ca tot a nins, si zicea Victor ca numai pe ninsoare nu l-am dus... Pun si eu cateva poze decente, de la asta micu', apoi sa vedem cu ce ne mai surprinde Dragos. A se observa cine a muncit in bucatarie, da? Numai eu si Mihai, restul... Ne admirau munca. Editat Septembrie 24, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Cumpar KTM cu atas. Altfel nu mai vin cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Cu noi cred ca ai sa mai vi cu Beatrice nu mai merge nimeni )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifi Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Hai nu fiti rai, GPS-ul e de vina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 25, 2013 Autor Share Postat Septembrie 25, 2013 Cu noi cred ca ai sa mai vi cu Beatrice nu mai merge nimeni Hai ca nu am fost eu de vina, de ce dai vina pe mine? Data trecuta cum fu? Fiecaruia ii vine randul sa greseasca macar o data drumul. PeSeu: Asa-i ca ma iubesti? ca pe puii de Crevedia Cumpar KTM cu atas. Altfel nu mai vin cu voi. Mda... Initial trebuia sa o luam pe Valea Doftanei si Poiana Varbilau, dar dupa Doftana ne-am gandit sa facem si niste enduro. Din ciclul: nici o iesire fara enduro Macar daca am avea in grup si altceva in afara de vitezane si nakeduri Hai nu fiti rai, GPS-ul e de vina Hai cu pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 He,he. Noroc ca n-am fost eu, ca va stricam aventura. Nu cred ca va lasam sa o luati asa pe coclauri, mai stiu zona cat de cat. Totusi, eu tot nu m-am prins pe unde ati luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickem Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Salutare, am primit si eu in sfarsit drept de a da cu subsemnatul pe forum asa ca pun cele 3 poze pe care le-am facut. Inca nu-mi vine sa cred cum a incaput un carucior de supermarket in mare parte in topbox si side case-uri. Si binenteles clip-ul de pe cocotarea din Comarnic ( la care cand am trecut eu una din lespezi a zburat in sant... ) Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Chiar ma gandeam daca a pozat cineva portiunea aia din Sinaia. De data asta, chiar GPS-ul ne luase pe acolo Editat Septembrie 26, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Salutare Kick, Acum ca ma uit la filmare , parca nu pare chiar atat de nasol pe unde am trecut noi . Interesante poze oricum. Sa le vedem si pe cele de la Dragos. Editat Septembrie 26, 2013 de mitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickem Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Stii cum e, in filmare tot timpul pare panta mai lina si ziua mai senina. Din pacate unghiul din care am filmat nu era prea bun, dar stii ca ne grabeam sa punem caravana in miscare si n-am mai tras de timp. De acum, data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Urmatoarea iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 La primavara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 1, 2013 Autor Share Postat Octombrie 1, 2013 Huo!!! Conservarilor... Urmatoarea iesire pe 12-13 la Sinaia. Tre' sa vedem daca este libera vila. Cel mai probabil ne combinam la conserve, ca deh... Cine n-are feisbuc, sa confirme aici prezenta Si alte poze de data trecuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Cred ca venim si noi. Sei, asta voiai sa-mi spui, ca am primit un mesaj de la tine dar era deja sters, nu stiu cum naiba vine asta...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 1, 2013 Autor Share Postat Octombrie 1, 2013 (editat) Da, asta vroia sa spuna. Oricum urma sa va dau si eu mesaj maine. Veniti cu fata? Editat Octombrie 1, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Daca tineti voi neaparat ... venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Pai cam da. Ca s.a strans aproape toata gasca Ii terorizez azi si pe ceilalti care inca nu au zis pe fb daca vin sau nu. Editat Octombrie 2, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Pana la urma s-a aranjat cu vila aceea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 7, 2013 Autor Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Da, clar. Veniti? Daca e vremea la Sinaia cum a fost ieri (15-16 grade) cred ca mergem cu motoarele. Tre' sa vedem cine mai vine cu masina, ca sa vedem cum ne combinam...Ca trebuie macar una de sacrificiu pentru bagaje, cumparaturi si fete ) Editat Octombrie 7, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Mai ati innebunit? sunt 15-16 grade la ora 14-15, dimineata sunt 4 grade! Noi cel mai probabil venim cu masina pentru ca trebe sa schimb lantul si imi vin piesele de-abia sapt. viitoare (presa de lant, ca lantul l-am luat) Deci in cazul asta am mai avea 2 locuri in masina. Daca se mai incalzeste si gasim unde sa amanetam copilu', poate venim si noi cu motoru, dar cred ca slabe sanse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate