UgluK Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Add me in ! daca face ti vre o "drumetie" subterana dati un semn- la o adica am si ceva echipament- nimicnicie@yahoo.com probabil nu o sa pot urmari accest topic dar chiar mi ar placea sa incerc ceva "urban-speo" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimen Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Vreau si eu va rog planurile de la opera ca am fost acum cateva luni si cred ca l-am facut pe tot dati-mi si mie pe id-ul edi_edi16 planurile de la buncar va rog , app cred ca o sa mai fac o excursie ma contactati daca vreti sa veniti si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) salut...am citit tot si mi se apre foarte interesant, mai ales ca-s pasionat de chestii din astea...mai faceti vreo expeditie? Editat August 18, 2008 de Fox32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AneXA Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salut ... Sunt nou pe aici am citit toate cele 68 de pagini cap-coada ... Acuma urmeaza sa fac si eu un tur pe la opera si pe la acele baterii plus ca mai am cateva informatii care ar putea fi folositoare Daca mai vrea careva sa vina un PM si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelanti Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 gata, v-ati oprit din planificat? vad ca in leg cu forturile nu ati facut mari progrese. aruncati un ochi aici si lamuriti-va http://forturibucuresti.blogspot.com/2008_08_01_archive.html am luat parte la majoritatea expeditiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 gata, v-ati oprit din planificat? vad ca in leg cu forturile nu ati facut mari progrese. aruncati un ochi aici si lamuriti-va http://forturibucuresti.blogspot.com/2008_08_01_archive.html am luat parte la majoritatea expeditiilor. E, uite un om hotarat Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelanti Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) E, uite un om hotarat Bravo si nici macar nu-s motociclist, dar merg pe 2 roti, autopropulsat. am o nelamurire in legatura cu lipsa de interes de mai bine de 6 luni fata de acest subiect. daca vizitati blogul va rog sa lasati comentarii. orice informatie in plus ajuta. Editat Ianuarie 20, 2009 de axelanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si nici macar nu-s motociclist, dar merg pe 2 roti, autopropulsat. am o nelamurire in legatura cu lipsa de interes de mai bine de 6 luni fata de acest subiect. daca vizitati blogul va rog sa lasati comentarii. orice informatie in plus ajuta. Nu e lipsa de interes, ca unii dintre noi chiar sunt pasionati de astea, dar timpul e un mare dusman, stii tu vorba aia Pai scotoceste bine topicul, ca-s puse si aici multe informatii sper eu, utile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelanti Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Nu e lipsa de interes, ca unii dintre noi chiar sunt pasionati de astea, dar timpul e un mare dusman, stii tu vorba aia Pai scotoceste bine topicul, ca-s puse si aici multe informatii sper eu, utile l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii. l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii. Am revenit in forta cu un blog, iar primul articol este cu informatii promise despre tunelul de la Lujerului. Lasati comentarii va rog. http://axelanti.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii. Am revenit in forta cu un blog, iar primul articol este cu informatii promise despre tunelul de la Lujerului. Lasati comentarii va rog. http://axelanti.blogspot.com/ locul de joaca al rapp-erilor....grafitisti..... destul de macabru....spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelanti Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 locul de joaca al rapp-erilor....grafitisti..... destul de macabru....spor! Macabru in ce sens? Ca-i plin de gunoaie? E ceva normal pt un loc parasit. Sincer mi s-a parut kiar curat avand in vedere ca e perfect pt a depozita deseuri de orice fel. Observatia asta ma face sa cred ca a fost abandonat nu de mult timp. Cat despre "loc de joaca", da, e un fel de a spune, desi dak stau sa analizez as putea numi locatia o adevarata galerie in aer liber. Ms de urare, dar nu imi ajunge! astept o implicare mai activa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 @axelanti : Am un sfat chiar daca este un pic offtopic: numai scrie pe blogul tau cu font alb pe fundal negru!!. Nu am putut citi mai mult de 10 - 20 de randuri. Imi fac praf ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelanti Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 @axelanti : Am un sfat chiar daca este un pic offtopic: numai scrie pe blogul tau cu font alb pe fundal negru!!. Nu am putut citi mai mult de 10 - 20 de randuri. Imi fac praf ochii. Asta e, imi pare rau, dar momentan ramane asa. Daca l-ai fi citit pana la capat si ai fi lasat comentariu pe blog, poate ca as lua mai in serios sugestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 trebuie sa recunosc ca am ramas fascinat ...........................nici nu aveam idee de existenta acelor forturi , stiam ceva de niste catacombe in camp la capatul tramvaiului 8 si 23 la Zetari (si nu ma refer la ghetouri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 fascinant tot ce am citit. o sa dau s eu o fuga pe la fortul dp A2. chiar mi-ati trezit curiozitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
5nap Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Si in Voluntari sunt,este posibil chiar usor sa intri in aceste forturi...din pacate armata a inundat nivelul 3 subteran ca nu avem acces la tunelurile care ajung in centrul capitalei si care comunica cu restul forturile...si din cauza ca inca se mai gasea munitie si arme uitate pe acolo + ca existau camere zidite in care gaseai mancare,arme etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Exista oare posibilitatea unor scufundari in tunele inundate ? Nu stiu ce sa zic , merge si un echipament mai primitiv , genul furtun prin care sa respiri ? Nu ride-ti ,va rog si nu incerca-ti asta acasa. Poate ne zice cineva care stie mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Exista oare posibilitatea unor scufundari in tunele inundate ? Nu stiu ce sa zic , merge si un echipament mai primitiv , genul furtun prin care sa respiri ? Nu ride-ti ,va rog si nu incerca-ti asta acasa. Poate ne zice cineva care stie mai bine. Pai tu crezi ca trebuie sa faci doar 2-3 metri? Probabil trebuie sa te plimbi serios pana gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lurch Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 cine a fost in data de 24.03.2009 la bateria de la magurele cu un citroen c4 sport ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 M-ai văzut acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lurch Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 pai si de ce nu ai oprit cand ti`am facut semn ? X(X( =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Pt ca nu te cunosc Âşi mi-e frică sa opresc la necunoscuți! Tu erai cel cu geaca albastră? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lurch Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 noi eram cu 2 masini. veneam de la alt fort si am vazut masina acolo si ne`am intors. ai avut o tentativa sa opresti , da` te`ai speriat si ai bagat picioru in ea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Pt ca nu te cunosc Âşi mi-e frică sa opresc la necunoscuți! Tu erai cel cu geaca albastră? mirci iar minti lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 pe Iuliu Maniu exista o intrare in tunele din subsolul blocului nu am avut forta sa imping de usa ca este cam ruginita,poate vreo 2 sau 3 mai fortosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate