claudiu_topciov Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 Buna seara,am si eu o nelamurire,doresc sa achizitionez un Arai Chaser X dar cam sunt in dubii cu marimea,am masurat circumferinta capului si am 56,pe tabell cu marimi de Arai 55-56 e S si 57-58 e M.Casca actuala pe care o posed e un Nolan N62 care e S dar probabil difera de la marca la marca.Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 Casca nu prea se ia dupa măsuri ci pe probate. O poti lua online dar asigura-te ca o poti returna. Nu e suficient sa iti intre pe cap..mai trebuie sa ti se potrivească. Mai e si varianta mai mioritică de a le proba pe la noi prin magazine si o comanda online dar e cam de obraz gros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 (editat) Salutări tuturor ! Ce recomandări de cască Arai aveți,ce model și de unde se poate achiziționa la un preț mai bun ? Dacă este o diferență considerabilă de preț,am posibilitatea de a o comanda din uk sau spania. Aș prefera din România,dar dacă prețul este mai bun...... Vă mulțumesc ! Editat Mai 26, 2020 de Alex-bring-da-noise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2020 Admin Share Postat Mai 26, 2020 Salutare, Ce au alții e mai puțin relevant, presupun că pe tine te interesează ce ai nevoie tu, nu? Căștile sunt de mai multe feluri, open, integrale, flip up., ce anume te interesează? Ce tip motor ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Ms mult,vreau sa achiziționez cât de curând un naked,yamaha xj6. Casca să fie full face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 26, 2020 Share Postat Mai 26, 2020 Ia-ți ICON, alea-s miez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Aloga domnilor , este cineva atat de amabil sa ma lase sa probez un Arai masura M.Multumesc frumos, anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 La 19.09.2020 la 12:00, Djenavar a spus: Aloga domnilor , este cineva atat de amabil sa ma lase sa probez un Arai masura M.Multumesc frumos, anticipat Daca te mai intereseaza am eu un Arai RX-7V pe care il poti proba daca vrei. Masura este 59, dar as putea sa fac pariu ca e de fapt un M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 La Arai masura S este 55-56 , M este 57-58 si L este 59-60. Am comandat acum 2 sapt un Chaser X , marimea M , pentru ca am gasit info clar ca este pe forma capului oval/intermediar. Am avut surpriza sa-mi fie mare , dupa multi ani in care toate castile mele au fost M. L-am trimis deja inapoi si am cerut schimb cu un S. Intre timp am aflat ca la Arai conteaza doar sa intre perfect partea de sus in calota .Este chiar recomandat sa probezi prima data fara buretii de obraji. Asta pentru ca au 4 grosimi diferite la calota si 7 grosimi diferite la obrazi. Il cumperi sa iti vina perfect in partea de sus si dupa ajustezi partea de jos. Daca cumperi din magazin au bureti de diferite grosimi la fata locului ...daca comanzi de pe net te descurci cu ce gasesti pe site-uri de echipament sau ebay. Se zice ca un procentaj enorm dintre motociclisti poarta casca cu cel putin un numar mai mare decat ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 9 ore, Leon a spus: Daca te mai intereseaza am eu un Arai RX-7V pe care il poti proba daca vrei. Masura este 59, dar as putea sa fac pariu ca e de fapt un M. Salut.Multumesc. Inca ma intereseazaScriu in privat.Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Noiembrie 9, 2020 Share Postat Noiembrie 9, 2020 La 04.11.2020 la 7:52, Djenavar a spus: Salut.Multumesc. Inca ma intereseazaScriu in privat.Multumesc frumos Ok. Ma anunti. Eu am fost plecat din Bucuresti (pana azi). Asta e casca in cauza: https://motociclism.ro/topic/761586-casca-moto-arai-rx-v7-racing-fim-diamond-white-m-l/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Februarie 6, 2021 Share Postat Februarie 6, 2021 Salutări tuturor ! Ce model de cască de la ARAI din experiență sau auzite,recomandați pentru naked ? Vă mulțumesc foarte mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 6, 2021 Share Postat Februarie 6, 2021 Salutari, din auzite oricine poate spune orice tampenie. Te sfatuiesc sa vorbesti cu cei care au naked si o casca Arai. Urmatoarea conditie este sa fie obiectivi in ceea ce-ti spun. Pe urma mergi in magazin si probeaza. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Februarie 6, 2021 Share Postat Februarie 6, 2021 Acum 9 minute, MirceaB a spus: Salutari, din auzite oricine poate spune orice tampenie. Te sfatuiesc sa vorbesti cu cei care au naked si o casca Arai. Urmatoarea conditie este sa fie obiectivi in ceea ce-ti spun. Pe urma mergi in magazin si probeaza. Bafta. Îti mulțumesc mult Mircea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 La 07.02.2021 la 0:51, Alex-bring-da-noise a spus: Îti mulțumesc mult Mircea ! Nu lua Arai Rx7. Doar asa ceva am avut personal pe naked, aucm mulți ani, și îmi venea să-mi dau foc la căruță după 50km. Am vândut-o la 1 luna după achiziție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 1 oră în urmă, george05 a spus: Nu lua Arai Rx7. Doar asa ceva am avut personal pe naked, aucm mulți ani, și îmi venea să-mi dau foc la căruță după 50km. Am vândut-o la 1 luna după achiziție. De ce, ce avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 La 07.02.2021 la 0:51, Alex-bring-da-noise a spus: Îti mulțumesc mult Mircea ! Am eu QV-PRO pe naked. E model touring, deci merge si in pozitia verticala pe care o ai pe naked. E silentioasa in limite rezonabile, se ventileaza bine dar este mai grea decat alte casti echivalente de la alti furnizori. Viziera proshade e foarte utila, mai ales pe drumuri de munte cand alterneza frecvent zonele cu lumina puternica si cele cu umbra. Eu am luat-o pentru ca era la super-pret pe helmetcity uk (400 Eur) si pentru ca toti reviewerii ridica in slavi calitatea interioarelor castilor Arai si siguranta in caz de buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 (editat) La 07.02.2021 la 0:51, Alex-bring-da-noise a spus: Îti mulțumesc mult Mircea ! Daca vrei sa probezi am un Chaser marimea M. Casca iti ofera incredere ca te va proteja in caz de belea iar calitatea materialelor este foarte buna. Ce nu imi place la ea: 1 e grea la 1,5kg, 2 e foarte zgomotoasa, 3 din cauza aerisirilor din viziera nu e foarte ermetica iar ochii lacrimeaza, 4 pretul parca prea premium fata de altii. O casca buna dar nu mi-as mai lua. Sfatul meu e sa incerci si Shoei care e ceva mai mica,usoara,silentioasa,ermetica si ceva mai stransa pe cap. Editat Februarie 10, 2021 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 4 ore, george05 a spus: Nu lua Arai Rx7. Doar asa ceva am avut personal pe naked, aucm mulți ani, și îmi venea să-mi dau foc la căruță după 50km. Am vândut-o la 1 luna după achiziție. Ok,o să iau în considerare Acum 3 ore, Djenavar a spus: De ce, ce avea? Acum 3 ore, thesaw a spus: Am eu QV-PRO pe naked. E model touring, deci merge si in pozitia verticala pe care o ai pe naked. E silentioasa in limite rezonabile, se ventileaza bine dar este mai grea decat alte casti echivalente de la alti furnizori. Viziera proshade e foarte utila, mai ales pe drumuri de munte cand alterneza frecvent zonele cu lumina puternica si cele cu umbra. Eu am luat-o pentru ca era la super-pret pe helmetcity uk (400 Eur) si pentru ca toti reviewerii ridica in slavi calitatea interioarelor castilor Arai si siguranta in caz de buba. Mulțumesc mult Acum 3 ore, Aion2014 a spus: Daca vrei sa probezi am un Chaser marimea M. Casca iti ofera incredere ca te va proteja in caz de belea iar calitatea materialelor este foarte buna. Ce nu imi place la ea: 1 e grea la 1,5kg, 2 e foarte zgomotoasa, 3 din cauza aerisirilor din viziera nu e foarte ermetica iar ochii lacrimeaza, 4 pretul parca prea premium fata de altii. O casca buna dar nu mi-as mai lua. Sfatul meu e sa incerci si Shoei care e ceva mai mica,usoara,silentioasa,ermetica si ceva mai stransa pe cap. Mulțumesc mult,mulți mi-au spus de modelul acesta. Îți mulțumesc și pentru șansă Omenia se pare că devine din ce în ce mai puțin întâlnită... Trist dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 5 ore, Djenavar a spus: De ce, ce avea? Îmi spărgea timpanele. Gălăgie maxima, poziția capului trebuia sa fie "chin down" ca să nu îmi vâjâie ca toti dracii, aer la greu în ea cu toate aerisirile închise... Etc. In schimb pe SS e geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 1 oră, Alex-bring-da-noise a spus: Ok,o să iau în considerare ... Eu am 2 casti Arai RX-7v (ultimul model, cel care inlocuieste RX7), daca porti 58,59 si esti din Bucuresti, poti trece sa le vezi/probezi. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 2 ore, Alex-bring-da-noise a spus: Ok,o să iau în considerare Mulțumesc mult Mulțumesc mult,mulți mi-au spus de modelul acesta. Îți mulțumesc și pentru șansă Omenia se pare că devine din ce în ce mai puțin întâlnită... Trist dar... Pentru putin, daca esti din Bucuresti oricand vrei. Imi dai un pm si stabilim atunci. Succes ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 1 oră, george05 a spus: Îmi spărgea timpanele. Gălăgie maxima, poziția capului trebuia sa fie "chin down" ca să nu îmi vâjâie ca toti dracii, aer la greu în ea cu toate aerisirile închise... Etc. In schimb pe SS e geniala. Aoleuuuu ce.mi faceti, aveam un gand fix ca Arai este solutia si na, i-mi amestecati gandurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Acum 17 ore, Djenavar a spus: Aoleuuuu ce.mi faceti, aveam un gand fix ca Arai este solutia si na, i-mi amestecati gandurile. Daca vrei sa vezi/probezi un Arai Rx-7v, da un semn. Marime 58,59. Asta: Si mai am una, acelasi model si marime, culoare alb metalizat (care are un deflector FIM in plus). Pe mine ma strang, poate am eu conformatia capului mai ciudata. O sa ma reprofilez spre altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Martie 1, 2021 Share Postat Martie 1, 2021 Salutări tuturor ! Are cineva Concept X ? Ceva păreri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate