Nevers Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Sincere condoleante familiei. O moarte stupida as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Asta suna ca o gluma extrem de proasta si fara gust... Tasta ca un troll pe forum dar sa sfarseasca asa... Incredibil ce pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Stie cineva cand este inmormantarea si de unde se pleaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Inmormantarea va avea loc miercuri....la Breaza. Sabin va fi ridicat de la IML marti si dus la Breaza. este clar faptul ca trebuie inmormantat inconjurat de motociclete, nu? revin cu detalii cand mai aflu info noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Pacat ... Vb. lui Gixxu, in felul acesta realizam cat de mici suntem de fapt. Imi pare extrem de rau pentru sotia lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Inmormantarea va avea loc Miercuri la Breaza. Intanlirea, Miercuri la ora 8.00 in parcare la IKEA si de acolo se pleaca in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Condoleante familiei! Odihneasca-se linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Multumim pt informatii. Desi nu este cea mai superba vreme...speram sa ajungem cat mai multi... Condoleante familiei si apropiatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) R.I.P. SABIN!!!! Tot nu-mi vine sa cred ca a plecat dintre noi...... Sa vad cum fac la munca daca reusesc sa ajung la inmormantare. Oricum eu intotdeauna imi voi aduce aminte de el asa : ODIHNESTE-TE IN PACE PRIETEN BUN!!!! Editat Februarie 4, 2013 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca! Sper sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gal Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 nu cred bro, nu cred. dar ai in continuare o viata frumoasa si libera - basti - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) pe el il stiu cam de 12ani, n-am fost foarte buni prieteni..mai mult cu varu-sau vierme sunt buna prietena: tocmai mi-a spus ca fii-su are o luna - nascut pe 02 ian 2013, iar fiica-sa 10 ani.... ...asta e cumplit de trist trist trebuie sa fii foarte tare in astfel de momente, ..asta doresc familiei. ..in rest..la tot ce facea el, nu pot spune dacat ca viata este tare de cacao cateodata si isi bate joc de noi in cel mai urat mod.. Editat Februarie 4, 2013 de martinez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Daca si maine este la fel de frumos ar fi bine sa ne strangem intr-un numar cat mai mare. Desi suntem multi si noi stim asta...ar fi bine sa vada si altii ca suntem o comunitate care simte durerea cand unul dintre noi se duce. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Cric nenorocit... Daca am sti urmatoarea clipa nu ar mai avea farmec viata.. Dumnezeu sa-l ierte !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Pana la ora asta nu a venit nimeni...dar sper sa nu fiu singurul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Eu sunt in breaza, dar nu am găsit pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Dumnezeu sa-l ierte, nu l-am cunoscut insa parea un motociclist adevarat din ce am vazut in clipuri si munca pe care o facea. Eu ma gandesc si la alta varianta legata de cricul ala..... insa probabil sunt doar eu paranoic ! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 te-ai dus nebunule, te-ai dus............ http://stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61267001§ion=1&video_section_id=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Azi am fost la un service auto sa iau o masina cu un coleg. In hala aia era o masina suspendata cu un lant de motor, plus macara din laterale. Numai la accidentul asta m-am gandit. Te marcheaza ideea ca te-ai bagat vreodata sub o masina. Ai lasat in urma un copil abia nascut.. O sa-i simtiti lipsa pe topicul cu R1..."bufonul"? O sa regretati mult lipsa lui. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fzk Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 offf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate