heinrich08 Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Ca tot vine sezonul nou, ma gandeam sa imi iau o casca shoei. Care ar fi diferentele intre NXR, X-Spirit 2 si GT-Air? Ma intereseaza in mare parte sa fie cat mai aerodinamica/stabila si silentioasa, indiferent de cat costa. Editat Ianuarie 13, 2016 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Ai pus 3 casti diferite în alegere. Nxr-sport/touring X spirit-race Gt air-touring(si sport dar într-o mica masura) Aerodinamice sunt toate, stabile de asemenea, silențioase nu(x spirit). Depinde pt ce vrei sa o folosești. Asta pe scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Vreau sa o folosesc pentru mers in oras si iesiri in weekend la drumuri mai lungi. Fara mers pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 NXR ... clar, ia in calcul ca XSpirit 2 nu se mai fabrica...si e cu mult in urma NXR-ului, asta e parerea mea umila. GT-Air este o casca buna ca si aerisire si aerodinamica, dar este cu aproximativ 100 de grame mai grea, avantajul ei este ca are ochelari de soare incorporati, este incadrata pe segmentul sport-touring...daca nu te deranjeaza diferentele de pret si diferenta de greutate, o poti lua in calcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 oricare o alegi faci o alegere buna. recomand gt pt okelarii incorporati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Salut. Voi de pe unde mai cumparati? Am gasit cate ceva pe louis da bineinteles ca nu au marimea mea, XL. Am vazut vreo 2-3 NXR-uri si cautam un pret cat mai bun. Editat Ianuarie 18, 2016 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 motoblouz.com,helmetcity.co.uk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 sint pe olx la pret f bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Omul se referea la casti noi presupun, ai varianta si cu MyMoto in Cotroceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Salut. Voi de pe unde mai cumparati? Am gasit cate ceva pe louis da bineinteles ca nu au marimea mea, XL. Am vazut vreo 2-3 NXR-uri si cautam un pret cat mai bun. Sportsbikeshop.uk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Sportsbikeshop.uk. Nu se incarca situl, mi l-o bloca proxy-ul? » Post actualizat in 18 Jan 2016 14:12 Omul se referea la casti noi presupun, ai varianta si cu MyMoto in Cotroceni. O sa ma duc o fuga, sa vad daca au ceva oferte, plus ca nu stiu daca imi vine L sau XL. » Post actualizat in 18 Jan 2016 14:14 Vad ca pe helmet city sunt cele mai bune preturi..aproape la fel ca pe ebay.com.uk http://www.helmetcity.co.uk/shoei-nxr-permutation-tc-1-jeans-offer/ http://www.helmetcity.co.uk/shoei-nxr-inception-tc-1-jeans-offer/ » Post actualizat in 18 Jan 2016 14:14 sint pe olx la pret f bun. Mersi dar cautam niste modele anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Nu se incarca situl, mi l-o bloca proxy-ul? My bad: http://www.sportsbikeshop.co.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Pai nu era vorba de nxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Pai nu era vorba de nxr? Au și NXR. Cel mai ieftin XL e 392 de euro (299 lire). Special pentru fanii MM 93. http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/193515 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 la colegu de mai sus se referea intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Pai nu era vorba de nxr? Ba da. Dar nu am gasit si xl si nxr nou pe olx. La SH sunt preturi bune, dar caut o casca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 intradevar. acuma nu mai sint decit doua. una s second si doua m-l noi. erau citeva si pe cluj zilele trecute cind am cautat eu o casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Eu tot nu inteleg de ce ai lua o casca SH purtata, mai ales Shoei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 NXR ... clar, ia in calcul ca XSpirit 2 nu se mai fabrica...si e cu mult in urma NXR-ului, asta e parerea mea umila. GT-Air este o casca buna ca si aerisire si aerodinamica, dar este cu aproximativ 100 de grame mai grea, avantajul ei este ca are ochelari de soare incorporati, este incadrata pe segmentul sport-touring...daca nu te deranjeaza diferentele de pret si diferenta de greutate, o poti lua in calcul. Nu inteleg de ce spui ca x spirit 2 este mult in urma nxr-ului. In afara de viziera si un sistem de ventilatie prin buretii obrazului nu vad nimic nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 eu nu inteleg de ce se compara NXR cu Xspirit...nu sunt din aceeasi gama.dar nah,fiecare cu parerea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 eu nu inteleg de ce se compara NXR cu Xspirit...nu sunt din aceeasi gama.dar nah,fiecare cu parerea lui. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Nu se compara...tocmai am zis ca NXR e mai bun, da. Mai sus, cineva cerea pareri intre cele 3 integrale de la Shoei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Banuiesc ca ai fost ironic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Arata-mi te rog cum o casca de circuit bazata pe sasiu de 2010-11 ar putea bate o casca 2014...este deja o casca invechita, are aceeasi greutate ca si NXR, are un sistem de prindere al vizierei comun cu qwest ... Daca vorbim de 3 atunci se schimba situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Daca asta e logica ta, atunci..... polo 2016 este mai smecher decat passatul 2011 pentru ca este mai nou si are prezoane mai smechere(imitatie carbon).Este normal sa aiba greutate asemanatoare din moment ce au schimbat forma fata de xr 1100(vezi suprapunerea). Dar au facut asta cu anumite sacrificii: a scazut protectia in caz de accident si aerodinamica(chiar daca nu conteaza atat de mult la genul acesta de casca). Are intr-adevar anumite feature-uri fata de x spirit 2 dar asta nu inseamna ca puteau fi aplicate la toate categoriile de casti. Dovada este chiar x spirit 3. Dar sa spui ca nxr este "mult peste" x spirit 2 este total gresit. Editat Ianuarie 20, 2016 de mad.alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate