BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) EXAMENE BUCURESTI Am fost azi sa ma programez pentru poligon si traseu si nu mai erau locuri disponibile pana pe la a doua treime din august... Asadar aveti si avem de asteptat... Daca aude cineva ceva de suplimentari sa anunte si aici. Stam cu sala-n dosar degeaba... Editat Iulie 9, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Ciudat... Am inteles ca miercuri nu au fost prea multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 EXAMENE BUCURESTI Am fost azi sa ma programez pentru poligon si traseu si nu mai erau locuri disponibile pana pe la a doua treime din august... Asadar aveti si avem de asteptat... Daca aude cineva ceva de suplimentari sa anunte si aici. Stam cu sala-n dosar degeaba... Foarte naspa... pe 18 termin si eu scoala si vroiam pe 19 sa dau sala, iar pe 24 sa dau poligonul, in Electronicii (optimist rau, stiu )). Te referi doar la Electronicii sau in general, la oricare din cele 3 poligoane din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Deci mi-a aratat femeia calculatorul... erau cu rosu Ilioara 17 Electronicii 24... o sa mai merg zilele astea sa mai intreb ca si eu plec din tara doua luni si inseamna ca ajung sa dau in octombrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Pai am inteles de la Strumfu' ca mai e un poligon in Baneasa... acolo nu se fac programari? Aiurea rau... cu o "atentie" mica nu ai incercat? La Pipera se fac programarile si pt poligon/traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Pai mai e unu in Baneasa undeva dar nu merg ei cu motocicletele acolo... Merg doar in Ilioara si Electronicii. O sa mai merg sa vad daca se schimba ceva... sala in 2 minute si pologonu in 2 luni... #%@%@@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Asta înseamna ca sunt foarte multi care au făcut cat. A în primăvara pana în iunie și nu au putut da traseul din cauza ca nu apăruse legile-normele de școlarizare, și acum se adaugă și cei care termina scoală în iulie. Cred ca se examinează mai putini candidați din cauza ca durata probei practice durează mai mult poligon și traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Pai, parerea mea, ca ar fi normal sa suplimenteze zilele sau personalul de examinare in functie de numarul ridicat de cereri... Da' ce este normal in Rromania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) EXAMENE BUCURESTI Am fost azi sa ma programez pentru poligon si traseu si nu mai erau locuri disponibile pana pe la a doua treime din august... Asadar aveti si avem de asteptat... Daca aude cineva ceva de suplimentari sa anunte si aici. Stam cu sala-n dosar degeaba... Deci asta este o veste foarte nasoala , dupa ce am asteptat atat sa se hotarasca ei cum dam examen, dupaia inca 5 saptamani de scoala etc, acuma nu mai sunt locuri pentru programare in timp util... o sa ajungem sa dam in iarna eventual.....de tot rasul.... - eu miercuri am ultima ora de trafic, vineri vroiam sa dau examenul scris si pe 17 in poligon... dar se pare ca nu pot Editat Iulie 9, 2013 de flaviu123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Wow. In exact aceeasi situatie sunt eu. Pe 19 termin si vroiam ca pe 22 sa dau sala si apoi sa fiu programat. De ras. Anul acesta e aproape pierdut in ritmul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Eu ce sa mai zic... Scoala inceputa de la SMAEB... deci aprilie Taraganare cu legislatia vietii de am ajuns in iulie Motocicleta in garaj Sala luata ...si asteptam din nou dupa "organele statului". Probabil o sa dau prin octombrie. Bine ca am enduro... Editat Iulie 9, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) - aiurea rau ce se intampla.... dam examenul anul asta si ne plimbam la anu.... lux - si eu stau cu motocicleta in curte si ma uit la ea frumoasa si atat Editat Iulie 9, 2013 de flaviu123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Eu din martie sunt inscris. Abia din iunie am putut sa fac poligon in continuare. Motoreta e pe drum. Ma duc sa plang sub dus, sau sa mai lucrez. Tara lui papuc, ca de-obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Ideea e daca mai ajunge cineva zilele astea la DRPCIV si are alte informatii sa anunte... Eu o sa mai fac o tura pe acolo ca pare prea trasa de par situatia. Poate suplimenteaza aia sau nu stiu. Si colac peste pupaza daca-i luam in calcul si pe cei care pica si se adauga la toti astia de am terminat sau terminam acum.... deci nu mai prindem sezonu asta. Jur. Situatie rromaneasca... Editat Iulie 9, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 - ma duc eu vineri sa dau examenul scris si daca am vreo veste am sa scriu aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Tocmai am fost la DRPCIV si am intrebat si de examenul moto. Cica se fac inscrieri pt a 3-a saptamana (31 Iulie), iar examenele sunt 17 Ilioara, 24 Electronicii si 31 Iancului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Pai ala e un poligon prin Baneasa sau nu stiu pe unde... unele scoli nu merg acolo asadar nu ma ajuta cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Nu contează. Important e cum si unde se fac programările Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Asta-i buna.... Si eu sunt inscris din Martie, la fel... nici o sansa de examen. Tara de kko. Este important si unde e poligonul, ca daca scoala nu aduce motoreta acolo cu ce dai examen? ...sau daca iti cere o carca de bani, iar nu se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Pai asta zic. La mine de exemplu nu duc motocicletele in Baneasa sau unde e ala DECI ca sunt locuri pe 31 iul mi-e fix pix... Daca nu apucam sa dam sezonul asta de la anu se va da asa: Intrebarea e... cine va sta in sacosa aia portocalie? Editat Iulie 10, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lica_zimbru Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Ponta iar pe cealalta parte Basescu ca sa fie echilibrata mobra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 azi am avut prima ședință de ieşit în trafic, E o Realitate diferita de poligon. In poligon zici a jaloane stînga dreapta 8-uri foarte simplu le fac cu ochii închiși. Da cînd ieși în trafic e altceva si cu pasager e alta realitate, masini care circula cu viteza, pietoni care traveseaza pe unde apuca. Pe la vitan Real un destept de pe banda a doua făcut dreapta sa intre pe o străduță eu find pe banda unu. Noroc ca eram cu ochi pe el. Asa traseu nu este complicat pentru cei care dau la Ilioara. harta traseu> https://dl.dropboxusercontent.com/u/16272640/traseu.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Pe la vitan Real un destept de pe banda a doua făcut dreapta sa intre pe o străduță eu find pe banda unu. Interesant, aceeasi problema am avut-o si eu. De avut grija, se pare ca e uzuala miscarea. Poate din cauza principiului 'marimea conteaza' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Da interesant, instructorul imi zicea stai cat mai pe marginea drumului si un alt deștept ce a zis hai sa ma depășească si din fata venea un autocamion, el se baga și cînd sa revină cat pe ce sa ne atingă cu mașina ca nu era spațiu destul pentru manevra de depășire. Instructorul ia tras niște înjurături dar cui folosește. După incidentul ala am hotărît sa stau cat mai pe mijlocul benzi ca ce nu sunt biciclist sa stau lipit de bordura. trebuie sa îmi las spațiu de "manevre". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Se circula pe unde trec rotile din stanga ale masinilor. Asta ca sa descurajezi comportamentul descris. Nu stai pe centru ca risti guri de canal si pete de ulei, iar masinile mari nu au oglinda in interior, asa ca nu stiu ca esti in spatele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate