crasdan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 da exact pe urma lasate de masini, un pieton grăbit pe trecerea de pietoni eram cam la 15 metri de trecere de pietoni pun frana si cu pasajer in spate e ciudat greutatea lui pe mine. Noroc ca e suplu da la rampe motorul e leneș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Trebuia sa il vezi si sa actionezi din timp. Nasol cu strumpful in spate ha ? Poate faceti schimb de numere de telefon la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 azi am avut prima ședință de ieşit în trafic, E o Realitate diferita de poligon. In poligon zici a jaloane stînga dreapta 8-uri foarte simplu le fac cu ochii închiși. Da cînd ieși în trafic e altceva si cu pasager e alta realitate, masini care circula cu viteza, pietoni care traveseaza pe unde apuca. Pe la vitan Real un destept de pe banda a doua făcut dreapta sa intre pe o străduță eu find pe banda unu. Noroc ca eram cu ochi pe el. Asa traseu nu este complicat pentru cei care dau la Ilioara. harta traseu> https://dl.dropboxusercontent.com/u/16272640/traseu.jpg Traseul de examen este putin mai lung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Culmea cand am terminat traseul imi zice instructorul "asta e traseul care o sa il dai cu politia". Poate am omis vreo strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Culmea cand am terminat traseul imi zice instructorul "asta e traseul care o sa il dai cu politia". Poate am omis vreo strada. Prima data cand am iesit in trafic, am mers pe acelasi traseu pe care ai mers si tu. Astazi am mers pe traseul mai lung. Si mie mi-a spus ca ala e traseul de examen, iar astazi mi-a spus ca asta este. Oricare dintre ele ar fi cred ca e bine sa le stim pe ambele. Cred ca e mai plauzibil traseul pe care l-am facut astazi pt. ca are si sens giratoriu si plecare din rampa. Editat Iulie 11, 2013 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Aha ca abordare de dificultate sunt nivel ușor-mediu, fata de cat. B în care esit băgat prin tot felul de străduțe și multe altele. Nu am avut niciun fel de problema cu frâna apăsata de instructor deci e ok. Doar ce vorbea cu mine și mai ma ghida el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Aha ca abordare de dificultate sunt nivel ușor-mediu, fata de cat. B în care esit băgat prin tot felul de străduțe și multe altele. Nu am avut niciun fel de problema cu frâna apăsata de instructor deci e ok. Doar ce vorbea cu mine și mai ma ghida el. Mie nu mi-a apasat frana. La traseu nu am probleme, la poligon am ceva emotii , dar sper sa trec peste ele. Editat Iulie 11, 2013 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 EXAMENE BUCURESTI Am fost azi sa ma programez pentru poligon si traseu si nu mai erau locuri disponibile pana pe la a doua treime din august... Asadar aveti si avem de asteptat... Daca aude cineva ceva de suplimentari sa anunte si aici. Stam cu sala-n dosar degeaba... Acum am dat eu examen , am luat sala si m-am programat la poligon pentru miercuri 17.07 . Deci nu stiu cum ti-au spus tie ca nu mai au locuri decat in august. M-am programat la ilioara pe 17.07. si au liber si la electronicii pe 24.07. Bafta la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Felicitari si multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Acum am dat eu examen , am luat sala si m-am programat la poligon pentru miercuri 17.07 . Deci nu stiu cum ti-au spus tie ca nu mai au locuri decat in august. M-am programat la ilioara pe 17.07. si au liber si la electronicii pe 24.07. Bafta la toata lumea !!! Asta e o veste buna Poate am noroc si eu... Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Felicitari si multa bafta ! - mersi sa fie !! Asta e o veste buna Poate am noroc si eu... Bafta multa. - mersi, oricum mai ai un pic si tu... la inceput de august cred ca prinzi lejer!!! bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 O sa ma duc vinererea viitoare, pe 19, sa imi depun dosarul si sa dau sala... si dupa sala, in aceeasi zi, sa incerc sa ma programez. Apropos: ce program au la depunere dosare si la examen (sala)? Pana atunci, 2 poze de ieri, de la ultima mea sedinta enduro... Azi ies in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 O sa ma duc vinererea viitoare, pe 19, sa imi depun dosarul si sa dau sala... si dupa sala, in aceeasi zi, sa incerc sa ma programez. Apropos: ce program au la depunere dosare si la examen (sala)? Pana atunci, 2 poze de ieri, de la ultima mea sedinta enduro... Azi ies in trafic. In fiecare zi poti sa dai examenul scris, de la 8 pana la 5 daca nu ma insel. Eu am fost dimineata la 8, si tot am prins o coada foarte mare, dar dupaia a mers foarte repede. Am dat sala, si cand am iesit m-am dus la alt ghiseu si m-am programat la traseu. Bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cum au locuri pe 24 in electronicii. Acum ma imbrac si plec sa ma inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cum au locuri pe 24 in electronicii. Acum ma imbrac si plec sa ma inscriu Da , asa mi-a spus dna de acolo. Eu m-am programat pentru miercuri mai devreme cu o saptamana . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Deci sunt la ghiseu.. nu sunt locuri nici pe 17 nici pe 24 cum #&* nu inteleg. Am facut si drum raliu pana aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Da , asa mi-a spus dna de acolo. Eu m-am programat pentru miercuri mai devreme cu o saptamana . Bafta ! Deci sunt la ghiseu.. nu sunt locuri nici pe 17 nici pe 24 cum #&* nu inteleg. Am facut si drum raliu pana aici Ceva e putred aici (nu in Danemarca)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 - ciudat , nu stiu ce sa mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 S-o luam bãbeste: Eu ma programez pentru A. Tu tot A sau AM A1 A2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 - pentru A, ieri am luat dosarul de la scoala, azi la 8 am fost la examen. miercuri am poligonul si traseul. Chiar nu inteleg ce se intampla... ciudat oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 e bătaie mare pe carnete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Se intampla ca sa-i &%###%%# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Da' flori ai dus ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Nu ca "in aceasta institutie nu se primesc atentii"... e ditai panoul Na, oricum plec doua luni in concediu... dau cand dau si gata, renunt la a-mi mai face nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Pai se duce sezonul ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate