Phor Marston Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Proaspat si fericit proprietar de VFR 800 din 2007 cu abs, 8127 km, vizual impecabila. Am prins zilele frumoase de saptamana trecuta si am reusit sa fac in jur de 280 de km cu ea si vreau sa spun ca m-am indragostit irecuperabil . Pozele nu sunt chiar asa de bune, sper sa se vada ceva din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de drumuri bune! Felicitari pentru achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 superba:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Adevarul e ca nu putea face o alegere mai buna Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Frumoasa jucaria! S-o stapanesti sanatos! Mi se pare mie sau anvelopa fata e montata invers??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Frumoasa tare! sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 un motor superb. daca nu acveam XX in tinerete, de asta imi luam sa te bucuri de V4-ule din el ....100 de ani bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 Va multumesc, e intr-adevar o bucurie la casa omului:D e raspunsul exact al nevoilor mele. Revin cu poze mai detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Buna alegere ;] iar de mobra ce sa mai zici.....superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Foarte misto motoreta. Daca-mi permiti sa fac o recomandare catre niste anvelope noi si aderente ca sa te bucuri de placerea pe care modelul ti-o poate furniza la drumuri virajate. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Multumesc din nou:D cauciucurile au in jur de 1000 de kilometrii mersi si nu prea ma trage sufletul sa le schimb, inca mai au "mustacioarele" ) Editat Martie 15, 2013 de Phor Marston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 "cat baga frate?!" ) "e puternice astea?" da! frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zlotaemil Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 ASFALT USCAT !! S-O STAPANESTI SANATOS.. VARIANTA FARA ABS AM SI EU , ESTE SUPER !!!! Proaspat si fericit proprietar de VFR 800 din 2007 cu abs, 8127 km, vizual impecabila. Am prins zilele frumoase de saptamana trecuta si am reusit sa fac in jur de 280 de km cu ea si vreau sa spun ca m-am indragostit irecuperabil . Pozele nu sunt chiar asa de bune, sper sa se vada ceva din ele photo 1.JPGphoto 2.JPGphoto 3.JPGphoto 4.JPGphoto 5.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 dupa 210 se cam chinuie. ar putea aj la aprox 250. dar ea nu-i facuta pt asemenea alergatura - e facuta sa-ti faca riduri de atata zambet de la calarit o zi intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 "cat baga frate?!" ) "e puternice astea?" da! frumoasa! Prietenii stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 super man, sa te bucuri de ea..si drumuri cat mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 honda-i honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Frumoasa motocicleta ! poti lasa cateva impresii despre functionarea cabs-ului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Un motor ce mi l-as lua si eu, sa-l stapanesti sanatos. PS Tind sa-l corectez pe cel ce spunea ca dupa 210 se chinuie....are vlaga in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 nu se chinuie deloc am honda vfr si merge ceas dupa 210 se cam chinuie. ar putea aj la aprox 250. dar ea nu-i facuta pt asemenea alergatura - e facuta sa-ti faca riduri de atata zambet de la calarit o zi intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Foarte faina,VFR-ul tot timpul mi-a facut cu ochiul.Mi se pare o moto foarte inteligent facuta,sport-touringul perfect. Si V4-le e foarte fun. S-o stapanesti santos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate