iReal Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Accidentul s'a produs in intersectia din fata parcului (tineretului) in jurul orei 21.00.Cand am ajuns motorul era in flacari, iar motociclistul urcat in ambulanta. Motocicleta parea un yamaha mt 600 sau hornet. numere de arges Editat Martie 15, 2013 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) al doilea pe ziua de azi ,alte detalii cum s-a intamplat accidentul? Editat Martie 15, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 ce urat arata motorul...important e motociclistul sa fie bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 ce nr avea de arges daca era hornet ai idee?DOAMNE FERESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 (editat) io l'am vazut a fi un yamaha MT.dupa tobe si rezervor. lumea vorbea ca e hornet dar nu stiu daca erau cunoscatori. Imi pare rau dar numai retin numarul, daca nu ma insel incepea cu litera M Editat Martie 15, 2013 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Confirm: nu e vorba de un Hornet. Nu m-am putut apropia mult, iar militienii roiau in jurul motocicletei, se faceau masuratori si poze. Dupa furca, cred ca e un MT03. Numar nu am vazut. Epavele aratau foarte urat, pana si masinii ii lipsea toata partea din fata (faruri, bara, calandru, etc.). Motocicleta... urat rau.Nu pot decat sa urez sanatate victimei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassfreak Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Mai multe poze si filmare de la fata locului: http://www.reporterlive.ro/2013/03/accident-motor-sincai-bucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
portoeter Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 AG 03 (parca) MTW. Este o Yamaha MT 03. Sper ca e bine baiatul. Am facut si eu motorete muci, dar ca asta....nu prea. Recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 am gasit asta pe Facebook. nu stiu daca e despre accidentul din cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 io fi intors in fata sa se duca spre budapesta,sau a vrut el sa il depaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) Astia spun ca motociclistul ar fi vinovat: http://www.rtv.net/accident-grav-in-bucuresti-o-motocicleta-si-un-autoturism-au-luat-foc-video_71033.html Editat Martie 16, 2013 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 interesant... din ce a delarat tipul ala nu pricep ceva. a zis "nu l-am vazut, am pus frana"... de ce a franat daca nu a vazut mobra? bafta riderului... sa se faca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) ..pai e si NORMAL ca sa zica ca el e vinovat.. ce, erau prosti sa spuna: ,, da domne', io sunt vinovat..''??? care ar spune asa ceva??? INTOTDEAUNA celalalt e de vina!! mie mi-a taiat unul calea venind de pe ,,cedeaza'' si avea tupeu la politie sa zica ca am intrat special in el... ca doar il vazusem!!!(desigur, a ramas pe jos 90 zile..) in plus, din partea ,,cealalta'', a motoristului, nu e nimeni sa-l sustina.. el nu e de fatza.. stirea e gata! motociclistul a intrat pe rosu!, si in niciun caz nu se spune - masina nu a acordat prioritate la schimbarea directiei sau, mai rau, a fortzat intrarea pe culoarea rosie.. ..stiu c'ar fi camere de supraveghere in intersectie, sa vedem ce zice la ancheta... Editat Martie 16, 2013 de SUZIE-GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Asta e deja alta discutie. Si eu sper ca vinovatul sa plateasca (oricare ar fi el), dar deocamdata conteaza ca n-a dat nimeni coltu'. Asta e cel mai important. Vazand motocicleta, ma gandeam la ce e mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Daca masina venea de sus, dinspre Eroii Revolutiei si avea verde pentru stanga spre Budapesta, motociclistul avea rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Il cunoaste cineva pe pilot? Lucreaza cumva in zona Vatra Luminoasa-Electroaparataj in cladirea NCH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 am vorbit cu cineva care locuieste la sincai,mi-a spus ca soferul masinii ar fi trecut pe rosu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Pai si astia la stiri ziceau ca a trecut motociclistul pe rosu, daca e asa cum zici tu i-al pe cel care ti-a zis asta si mergi cu el la politie sa depuna marturie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Dar la ora aceea era destul de aglomerat pe la Sincai. Chiar nu au existat martori soferi\pietoni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Conducatorul zicea ca el avea prioritate (de la semafor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Intersectia e supravegheata video. Oricum, ca conducator autovehicul care tii la viata ta, inainte de intersectii reduci viteza, indiferent ca ai verde pt tine, trebuie sa fie instinctiva reactia, nu sa te gindesti daca are rost sa reduci sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Intersectia e supravegheata video. Oricum, ca conducator autovehicul care tii la viata ta, inainte de intersectii reduci viteza, indiferent ca ai verde pt tine, trebuie sa fie instinctiva reactia, nu sa te gindesti daca are rost sa reduci sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Si ... care mai e starea de sanatate a riderului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snache Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Astazi mi-a trimis un prieten pozele. Abia dupa ce am intrat aici, am reusit sa fac legatura. Sunt facute sambata dimineata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate