AntonioAntonio Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 Buna tuturor. Stiti pe cineva care ar putea sa adapteze niste suporti pentru genti laterale? Ar fi bine sa le poata si vopsi in camp electrostatic. Din pacate nu exista gata facute sa le pot cumpara.. Ia legătura cu Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 La Orange sau Telekom nu ai oarece oferta colegu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 In weekend ul urmator va fi maris fest editia 3 la targu mures,spre deosebire de transilvania bikers unde "ciurigaii" nu sunt bine primiti,la maris fest intrarea este libera,in colaborare cu primaria mures,loc de campare gratis,programul pare a fi interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Întrunirea de la Cluj, organizata de Transilvania Bikers, este publica! Nu înțeleg la ce va referiți! Toată lumea este absolut bine venită si facem același lucru pentru toți motocicliștii! Poate ne vedem la Marisfest sa bem o bere ca sa ne neprietenim sa nu mai facem afirmații gratuite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) Salut, consider ca e util ce intreb eu asa ca postez aici... Stiti pe cineva care lucreaza in Cluj cu piele de coburi? Care e ideea, vreau sa imi fac un sistem in care sa pot detasa coburile rapid de motor, momentan trebuie sa dau jos scaunul pasagerului si nu e cea mai comoda sau rapida metoda... o sa atasez si o poza ca sa evidentiez zona in discutie, ma gandesc sa fac acolo o taietura si apoi un cuplaj intre pielea care vine din cob si cea care merge sub scaun. Ori fermoar ori ma gandesc la niste gauri si ceva piese metalice care sa le imbine (suruburi nu ca iar e greu de dat jos) si eventual prevazut si un sistem de sigurantare cu lacat... Oricum, daca aveti ceva idei sau ma puteti indruma catre cineva, v-as fi tare recunoscator. Multumesc p.s. cum naiba pun poze aici? Editat Iunie 13, 2017 de dark1tdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) Dai edit...si mai jos ai "use full editor" si apoi poti sa adaugi si poze. Editat Iunie 13, 2017 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) Salut, consider ca e util ce intreb eu asa ca postez aici... Stiti pe cineva care lucreaza in Cluj cu piele de coburi? Care e ideea, vreau sa imi fac un sistem in care sa pot detasa coburile rapid de motor, momentan trebuie sa dau jos scaunul pasagerului si nu e cea mai comoda sau rapida metoda... o sa atasez si o poza ca sa evidentiez zona in discutie, ma gandesc sa fac acolo o taietura si apoi un cuplaj intre pielea care vine din cob si cea care merge sub scaun. Ori fermoar ori ma gandesc la niste gauri si ceva piese metalice care sa le imbine (suruburi nu ca iar e greu de dat jos) si eventual prevazut si un sistem de sigurantare cu lacat... Oricum, daca aveti ceva idei sau ma puteti indruma catre cineva, v-as fi tare recunoscator. Multumesc p.s. cum naiba pun poze aici? Editat Iunie 13, 2017 de dark1tdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Acum intreb si eu..poate imi spune si mie cineva unde pot sa-mi verific instalatia de ac la masina si eventual sa reincarc cu freon. Se pare ca s-a hotarat sa nu mai funcioneze..baga doar aerul de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Va salut, gasesc un motociclist marinimos, posesor de Honda CR-V >2006 , diesel, care ma poate lasa sa ii studiez masina ?Vreau sa imi schimb acaretzul si m-as urca pt 2 minute intr-o astfel de masina. Cel mai mult, defapt, ma intereseaza parerea posesorului. Am studiat cateva prin Germania, dar m-am saturat sa tot aud parerea vanzatorului (taliban, de regula ) cum ca e cea mai buna. Nu doresc test drive si nici sa i-o demontez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Va salut, gasesc un motociclist marinimos, posesor de Honda CR-V >2006 , diesel, care ma poate lasa sa ii studiez masina ? Vreau sa imi schimb acaretzul si m-as urca pt 2 minute intr-o astfel de masina. Cel mai mult, defapt, ma intereseaza parerea posesorului. Am studiat cateva prin Germania, dar m-am saturat sa tot aud parerea vanzatorului (taliban, de regula ) cum ca e cea mai buna. Nu doresc test drive si nici sa i-o demontez... Suna-ma! 0746348468 Poate gasim o juma de ora saptamana asta. Am CR-V III, 2011, idtec 150cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Un coleg cu un drum spre Sibiu sau Sigisoara daca ma poate ajuta cu un colet Mita-0745538663 Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Salutare! Caut sa inchiriez o motocicleta touring pe perioada 22-24 septembrie, preferabil f800gs. Firma din Turda este ocupa pe aceea perioada a anului. Stiti voi alta firma serioasa care inchireaza motociclete? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 as dori sa-mi mai fac vreo doo tatuaje, nu prea mai sunt in tema... cam ce salon mi-ati recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Salutare! Ce vulcanizare imi puteti recomanda pentru moto(sa nu zgarie janta preferabil)? Cel mai probabil o sa dau eu roata jos, si o sa merg cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Salutare! Ce vulcanizare imi puteti recomanda pentru moto(sa nu zgarie janta preferabil)? Cel mai probabil o sa dau eu roata jos, si o sa merg cu masina. Eu la dani am rezolvat treaba pe loc cu mintat demontat,are stander moto pt speed dar si caprite npt chopper,nu te complica mai bine dute la el m-a costat. Sub 50 montat demontat dejantat etc,pe calea baciului vis a vis cu ROMPETROL e cam singura vulcanizare acolo,bafta,si el e motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Eu la dani am rezolvat treaba pe loc cu mintat demontat,are stander moto pt speed dar si caprite npt chopper,nu te complica mai bine dute la el m-a costat. Sub 50 montat demontat dejantat etc,pe calea baciului vis a vis cu ROMPETROL e cam singura vulcanizare acolo,bafta,si el e motociclist Merci de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Salutare Recomanda o pensiune in Ranca Sa nu fie extrem de scump ,curat ,baie in camera si sa aiba restaurant. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 booking.com? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Al luat de pe Booking pana la urma Unde am mai fost eu nu.mai aveau camere » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:48 Maine vreau sa plec intr o tura pe Transalpina ,cazare la Ranca si ziua urmatoare pe Transfagarasan. Daca ma puteti ajuta cu un traseu de la Ranca spre Transfagarasan. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Imi popate recomanda cineva un cleaner pt tapiterie piele?Sa nu fie exagerat de scump :0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Daca ma puteti ajuta cu un traseu de la Ranca spre Transfagarasan. din Ranca cobori, la intrare in Novaci faci stanga catre Baia de Fier si Horezu (in Baia de Fier daca vrei vizitezi Pestera Muierilor, eu zic ca merita acel mic ocol, o sa vezi indicatoarele) din Horezu tii Rm Valcea din Rm Valcea te iei dupa indicatoarele Pitesti si Curtea de Arges in Budesti faci stanga catre Curtea de Arges (drumul ala nu-i fenomenal, dar se poate face lejer cu Viespea, io l-am facut cu Soimul...) din C de Arges dii diiii pe Transfagarasan have fun si grija mare la vacile si celelalte animale ''nesemnalizate'' pe drum, o sa vezi multe de alea in GJ si VL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Ati avut careva de-a face cu plasti dip in cluj? Vreau sa imi schimb culoarea la rezervor si schimbarea sa nu fie neaparat permanenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 din cate stiu nu mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Daca cumva aveti centrale pe material lemnos sau folositi brichete in incalzire, incepand de sapatamana aceasta puteti cumpara de la noi peleti si brichete, rasinoase sau esente tari, cu livrare din depozitul nostru de la Cluj. Preturi si comenzi , precum si informatii despre produse pe site-ul http://www.bio-combustibil.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Tranzit prin Slovenia trebuie pasaport sau doar cu buletinul ? am fost in luna Iunie era deajuns doar buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate