apriliacluj Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Tranzit prin Slovenia trebuie pasaport sau doar cu buletinul ? este membra UE din 2004 deci ajunge buletinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 E ok drumul prin Slovenia, ai autostrazi. Trebuie vigneta cumparata in prima benzinarie de dupa granita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Salutare. Pentru un drum Cluj-Braila, care e varianta mai buna si rapida pt moto? Nu am fost in partea aceea a tarii si nu stiu starea drumurilor, trafic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Salutare. Pentru un drum Cluj-Braila, care e varianta mai buna si rapida pt moto? Nu am fost in partea aceea a tarii si nu stiu starea drumurilor, trafic ... Salut, Sf Gheorghe - Lepsa - Focsani e super pt moto, gramada de curbe, drum recent reabilitat, etc. Dar nici Bv - Siriu - Buzau nu cred ca e de lepadat, poti face dus pe primul, intors pe celalalt. Pe primul am fost anul trecut, pe celalalt numai din auzite. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Desi am pasager si topcase-uri cu echipament sensibil, am sa tin cont de sfaturi si le iau in considerare. Nu vreau nici sa fac traseu de supermoto, dar nici nu ma pot abtine cu animalul din dotare. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 cine in poate face asa ceva in cluj ???dupa schita respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 cine in poate face asa ceva in cluj ???dupa schita respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bambilici Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 cine in poate face asa ceva in cluj ???dupa schita respectiva Evil Chop cred ca se ocupa cu asa ceva. Cauta-i pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Hello, stie cineva (preferabil sa fi testat personal) ceva solutie pentru neutralizarea ruginii? (gen kelfos - kelfos.ro) As vrea sa aplic peste zone ruginite din caroseria masinii (partea de jos a usilor), si apoi sa vopsesc peste sa arate cat de cat, sa ma mai care 2-3 ani. Merci, cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Hello, stie cineva (preferabil sa fi testat personal) ceva solutie pentru neutralizarea ruginii? (gen kelfos - kelfos.ro) As vrea sa aplic peste zone ruginite din caroseria masinii (partea de jos a usilor), si apoi sa vopsesc peste sa arate cat de cat, sa ma mai care 2-3 ani. Merci, cristi vezi ca este pe undeva un topic pe forum, la sectiunea auto, un coleg ce si-o luat un Suzuki Jimny si exact de asta povestea ce si cum o facut sa scoata rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Salutare.Nu aveti cumva in locuinta incalzire centrala prin INDUCTIE montata? Trebuie sa cumpar o centrala si as vrea sa ma uit la una care functioneaza deja. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Caut pe cineva dispus sa repare , eventual sa modifice pe ulei ars un generator de aer cald pe motorina. In acest moment generatorul a fost recurepat de la un "mester mare" partial incomplet si desigur ... nefunctional. A stat la mester 1 an pentru niste mici reglaje, acum l-am recuperat aproape tot. Sa-i dea doamne-doamne la mesterul cu pricina ... numai ce-i doresc eu. Ca atare daca stie cineva sa-l faca sa mearga , parca nu l=as arunca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Mai stie cineva in momentul de fata in cat timp poti inmatricula o masina adusa de afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 Daca ii sa-ti faci programare pe bune atat la RAR cat si la Politie pt depunerea dosarului cred ca trebuie sa astepti in jur de 2 luni pentru fiecare. RAR-ul poti incerca sa-l faci in alt judet si poate scazi cateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15, 2017 Share Postat Octombrie 15, 2017 Mdaa, pe caile oficiale cam 3 luni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Donez ulei ars , in jur de 180 litri, va aduceti recipienti necesari. tel 0764865403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Salutare , Recomanda ti mi o spalatorie auto in Cluj zona Floresti/Manastur/Zorilor ,care face si interioare,tapiterie ,plafon etc si sa.nu isi bata joc. Am facut acu ceva ani la Marion in Floresti si au facut o ca si noua ,dar s a inchis spalatoria ,au facut o automatizata Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Salut. Imi recomandati si mie va rog un Kinetoterapeut sau o clinica pt, recuperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 ok. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Salut, oare stie cineva aici in CJ o firma care prelucreaza pal melaminat ( taie dupa dimensiunile si forma dorita de client si cantuieste)? Vreau sa-mi fac un corp de mobilier si fiind cu dimensiuni mai atipice nu-l pot lua din magazin. Multam! Editat Ianuarie 21, 2018 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 (editat) incearca la Wood Expert din Clujana woodexpertcluj.ro Editat Ianuarie 22, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Salut, oare stie cineva aici in CJ o firma care prelucreaza pal melaminat ( taie dupa dimensiunile si forma dorita de client si cantuieste)? Vreau sa-mi fac un corp de mobilier si fiind cu dimensiuni mai atipice nu-l pot lua din magazin. Multam! http://www.salice.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Multumesc pt info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 buna dragi colegi. cine ma poate indruma la in atelier de indreptat jenti moto?din tabla.. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate