luk77 Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Ok Florin Multam Imi dai nr tau pe pm ca nu.il mai gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Buna, am sanse sa gasesc in Cluj cablu de ambreiaj pt Honda XR 400R 2005 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 Buna, am sanse sa gasesc in Cluj cablu de ambreiaj pt Honda XR 400R 2005 ? Ai gasit deja unul . Mai vrei inca unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 Da...pt ca ce mi-ai dat, cred ca e de socul la cald de la ceva scuter. Lung de vreo 45 cm Deci, problema inca nerezolvata. :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Da...pt ca ce mi-ai dat, cred ca e de socul la cald de la ceva scuter. Lung de vreo 45 cm Deci, problema inca nerezolvata. :-( pai ... mai hai odata, ca mai am si altele De 3 m cel mai lung. Ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Salut, apelez iar la cunostintele si bunavointa voastra si va intreb daca stiti unde as putea in Cluj sa confectionez piesa din pozele de mai jos. Este un cot la 90 de grade, din plastic, cu un filet apropiat de cel de 1/2 de la instalatii dar cu pas putin mai fin. M-ar interesa daca l-as putea face din metal, aluminiu sau poliamida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 23, 2017 Share Postat Aprilie 23, 2017 Salut, apelez iar la cunostintele si bunavointa voastra si va intreb daca stiti unde as putea in Cluj sa confectionez piesa din pozele de mai jos. Este un cot la 90 de grade, din plastic, cu un filet apropiat de cel de 1/2 de la instalatii dar cu pas putin mai fin. M-ar interesa daca l-as putea face din metal, aluminiu sau poliamida. . Caută la instalații sanitare, e posibil sa găsești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 23, 2017 Share Postat Aprilie 23, 2017 Salut, apelez iar la cunostintele si bunavointa voastra si va intreb daca stiti unde as putea in Cluj sa confectionez piesa din pozele de mai jos. Este un cot la 90 de grade, din plastic, cu un filet apropiat de cel de 1/2 de la instalatii dar cu pas putin mai fin. M-ar interesa daca l-as putea face din metal, aluminiu sau poliamida. Sau si mai bine, cred ca mi-ar trebui, un atelier unde sa pot face un filet interior de 1/2 intr-un corp de aluminiu si cred ca am rezolvat problema. » Post actualizat in 29 Apr 2017 12:45 Antonio..iti multumesc foarte mult si raman dator cu bere! Si tu si Nelu...mari oameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanielc Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 A doua faza de genul in ultimele zile, primul m-a lovit, tanti asta nu mai avea mult. Ce se intampla in ultimele zile in cluj? E dezastru. Se poate face ceve in cazul de mai sus? Nu prea are treaba cu regulile de circulatie tanti... se poate face o reclamatie la politie sau ceva de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Nu prea cred ca poti face ceva. Din pacate 80% dintre soferi habar nu au cum trebuie sa te incadrezi in sensul giratoriu si cum trebuie sa semnalizezi. Cel mai frica imi este cand intru intr-un sens giratoriu, mai ales cu motorul. Putem doar sa le "multumim" instructorilor auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 (editat) A doua faza de genul in ultimele zile, primul m-a lovit, tanti asta nu mai avea mult. Ce se intampla in ultimele zile in cluj? E dezastru. Se poate face ceve in cazul de mai sus? Nu prea are treaba cu regulile de circulatie tanti... se poate face o reclamatie la politie sau ceva de genul? Poti sa faci. Si eu am facut cand era sa intre un dobitoc in mine pentru ca a depasit aiurea. Singura chestie care se poate intampla, conform legii, este sa il cheme pe respectiv/respectiva la sediul politiei si sa il traga usor de ureche si sa il roage frumos sa nu mai faca ce a facut. Conform legii, daca nu s-a intrat pe domeniul penalului (accident cu victime, etc), contraventia trebuie constatata direct de catre organ. Orice filmare ai tu in mana este egala cu 0, ala/aia nu va pati absolut nimic (amenda, puncte, carnet, etc). Editat Mai 3, 2017 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 A doua faza de genul in ultimele zile, primul m-a lovit, tanti asta nu mai avea mult. Ce se intampla in ultimele zile in cluj? E dezastru. Se poate face ceve in cazul de mai sus? Nu prea are treaba cu regulile de circulatie tanti... se poate face o reclamatie la politie sau ceva de genul? Incearca sa te uiti cumva defocalizat, adica nici la iesire din sens, nici la masina, si tot timpul pregatit sa franezi. Cu timpul, o sa ti se para natural, mai ales ca e in avantajul integritatii tale fizice. Legal nu ai ce sa faci, chiar daca e contact intre mobrist si masina, astepti dupa asigurari, nu te despagubesc /suficient, etc. Ai putea sa iti iei urmatoarea mobra cu abs si cu un alternator ceva mai potent, care sa iti permita doua proiectoare auxiliare, pe langa farul central, ca sa te faci mai bine vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 .............. 80% dintre soferi habar nu au cum trebuie sa te incadrezi in sensul giratoriu si cum trebuie sa semnalizezi. .................. +1 ! grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 stie cineva unde gasesc niste vaselina pe baza de cupru in Cluj? Dedeman oare? Sau ceva magazin de piese auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 la noi, 98% dintre instructori isi invata elevii sa semnalizeze stanga cand intra in sensul giratoriu..... de aici incolo ''your honour, I'll rest my case'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 daca dai pe google gasesti o gramada de rezultate...hai ca te ajut eu cu unu: https://www.okazii.ro/vaselina-pe-baza-de-cupru-comma-500g-a186345742 - predare personala in cluj @cuki merci mult! nu luasem in considerare olx-ul ca imi trebuia azi, si ma gandeam ca... Stii vb aia, daca n-ai batrani, sa-ti cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Semnalizezi stanga daca si numai daca nu faci prima la dreapta. Semnalizezi dreapta inainte de iesirea din sens inainte de iesire.Aici ma refer la sensul cu o singura banda. Daca sunt doua benzi in sens si cate doua benzi la fiecare iesire sau intrare,si tu esti pe banda 2 ( practic cea de facut prima la dreapta), consider ca poti iesi la o doua iesire din sens de pe banda 2 tot pe banda 2 ( considerand " axul drumului" mijlocul sensului. Repet pt ca sunt doua benzi iar cel din interior va folosi banda de langa ax la iesirea din sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Mai important ca si semnalizatul e faptul ca lumea nu stie a se incadra corect in sens... Aia care intra de pe banda 1, tangenteaza bordura sensului, in loc sa se incadreze pe exteriorul lui. Din pacate, multi instructori nu le explica reguli de baza, de bun simt pana la urma, logice, elevilor. La fel, sunt "soferi" care nu stiu ca atunci cand calci frana, tii calcaiul pe podea sprijinit, si cand calci ambreiajul, calci cu tot piciorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Ok. O sa mai citesc atunci, dar chiar daca e asa cum zici, mi se pare mult mai logic asa cum am mentionat mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 @cuki, urasc okaziile (datorita politicii de corespondenta f limitata). Ala nu-mi raspunde la mesaju pe mail, iar pe olx nu gasesc... Revin cu intrebarea: un magazin in Cluj unde as gasi vaselina cu cupru, azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 vroiam vaselina groasa... vreau sa demontez franele pe spate la masina si sa le curat / ung... nu-mi tine bine frana de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 apoi cam asta-i ideea, curba nu se semnalizeaza doar schimbarea de directie...... simplu si logic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Am gasit treaba asta cautand pe net. Este din 2015. S-a schimbat ceva intre timp. http://www.cetin.ro/poze/2015/02/semnalizarea-in-giratoriu.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 (editat) Giratia nu este schimbarea directie de deplasare (chiar daca intorci 180 sau 270 grade), de accea si marcajele intr-un sens giratoriu sunt concentrice. Tu cand intri, te duci dupa marcaje (stanga, 90 grade, 180, 270,360 etc)...cand vrei sa iesi, semnalizezi stanga si schimbi directia de mers (chiar daca tu mergi tot inainte teoretic). Face sens ce spui si ai dreptate. Dincolo si eu ramasesem prost ca nimeni nu semnaliza sensul, ci doar iesirea. Ieri, la un drum de Cluj-Sighisoara si retur, aplicand asta si fortandu-ma sa nu semnalizez sensul, obisnuit si eu probabil de legislatia post comunista, am surprins doi insi care veneau tare din contrasens si vreo alti 5 mai lenti, care s-au aruncat tare pe frane cand s-au trezit cu mine in fata lor, pentru ca se asteptau la semnalizare daca eu fac sensul. Concluzia (in caz ca tii la viata ta, mai ales ca esti pe 2 roti, sau dupa caz a agregatului, etc): in romania si posibil in toate tarile de mana a 3-a... pentru a fi sigur... semnalizeaza. Ca la noi semnalizarea sensului este lege nescrisa si adanc indoctrinata. Dincolo mergi cum scrie in carti si cum este logic. Editat Mai 8, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 asa-i Razvane, la noi, ca la nimeni...... dar macar mai invatam cate ceva, mai ales cand iesim in strainatate...... ......si eu aproape o patesc zilnic in acest nou sens girator vis-a-vis de petrom Oasului, cand vin dinspre Gara si sa intru catre Libertatea, sunt unii care vin dinspre zona industriala si nici prin cap nu le trece sa se opreasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate