siz Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 De cand ma stiu mi-am dorit un bobber... Si asta toamna, cu ajutorul lui Andrei (cel mai "mecanic/mos nebun din Constanta) m-am apucat de treaba... Materialul de studiu disponibil: un Suzuki GSX 400e din 198siceva. Momentan, proiectul este inca in desfasurare si sper sa il termin pana da caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 arata superb,deabia astept sa il vad terminat :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nighster92 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Felicitari! Arata frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodaru Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Tareeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Arata foarte bine ! Felicitari pentru efortul depus ! Asteptam forma finala ! Editat Martie 29, 2013 de slick89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Felicitari!! Arata superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 Pt ca am fost intrebat: aripa spate provine dintr-o aripa fata de intruder, pe care am latit-o cu 4 cm. Nu are prinderi pe cadru, ci doar pe bascula, prin intermediul celor 2 laterale, facute din fier beton de 1 cm diametru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 meserie, dulgherie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Superb! Observ ca ai batut cate un caffe racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Felicitari pentru munca depusa. Arata f. bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 E frumos rau ! Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Sa mai pui cateva poze cand e terminat. Oricum o iesit superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ma,nu-i rau,sa vedem ce faci si cu fata....si fa ceva cu shaua aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 tutzeanu, foarte tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 foarte fain rezervorul cum l-ai modificat ? fibra de sticla ? (am vazut cazuri care spuneau ca tine benzina in el , si cazuri care s-au chinuit sa-l faca degeaba ..de asta intreb ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Rezervorul pare sa fie de la un dragster, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 De cand ma stiu mi-am dorit un bobber... Si asta toamna, cu ajutorul lui Andrei (cel mai "mecanic/mos nebun din Constanta) m-am apucat de treaba... Materialul de studiu disponibil: un Suzuki GSX 400e din 198siceva. Momentan, proiectul este inca in desfasurare si sper sa il termin pana da caldura. Riserele, coarnele si nu stiu ce o sa faci cu manunchiul de cabluri pt bord, primele doua ar trebui, parerea mea, schimbate, numai la fata am obiectiuni, in rest arata superb, a si mansoanele ar trebui inlocuite. Felicitari si numai aprecieri pentru munca depusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Martie 30, 2013 Autor Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Rezervorul este de Shadow. Bordul a suferit si el modificari, trecand de la analog la digital. Inca nu stiu daca sa-i pun ghidon drept sau... Inca ma mai gandesc! Timp sa fie ca sa il termin, ca idei sunt destule! Respect! Editat Martie 30, 2013 de siz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Cadrul a fost taiat/sudat? Unde anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siz Postat Martie 31, 2013 Autor Share Postat Martie 31, 2013 (editat) Multumesc tuturor pentru aprecieri si sugestii! Cadrul a "pierdut" partea spate, restul fiind sudat pe pozitie, tinand cont de statura mea (tot cu ajutorul lui Andrei, aka "Rat_jawa). Cam asa arata inainte de taiere. Editat Martie 31, 2013 de siz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate