Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 317
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
  • 1 month later...

Cu clipuri de gen se vand si Geseurili ......stai pe buda , te uiti si te visezi ....si dupa ce ai luat vaca ajungi sa meri doar pana la paine  :))))

Daca ai skill regulamentar , meri si cu HD prin hartoape .

https://www.facebook.com/reel/1651339012427789

Ca sa sustin cele de mai sus....avem si cu HD daca is amatori :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Am crăcănat un pic plăcuțele la etrierul de pe spate, pistonașul a întrat total iar acum pedala de frână este moale și nici nu mai vrea să facă servici. Aveți vreo idee despre ce s-ar fi putut întâmpla?

Am desfăcut conductele de la pistonul pedalei și am acționat pedala de mai multe ori, nu se observă nici o mișcare.

Mâine aveam programare la ITP.

Trebuie să mă împrumut de vreo 150 euro ? 😁😁😁

Link spre comentariu

Acum 9 ore, babinu nx650 a spus:

Am desfăcut conductele de la pistonul pedalei și am acționat pedala de mai multe ori

Cum ți-a trecut asta prin minte?

Ai măcar minimele cunoștințe de lucrat la motocicleta? Adică asta se cere la un schimb de ulei/plăcuțe.

Primul pas pe care trebuia să il faci ar fi fost să scoți capacul rezervorului de lichid corespondent franei unde ai schimbat, ulterior înlocuind și lichidul.(De ce? Din experiența mea, pe spate mi s-a uzat mai mult lichidul decat pe față, iar cand am schimbat plăcuțele la jumatea materialului, lichidul era deja uzat)

Încearcă totuși sa desfaci capacul rezervorului si sa schimbi lichidul, acum ca tot ai desfăcut furtunuri si ai facut o de oaie.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, tzunoi a spus:

Ce conducte ai desfăcut? Vezi ca circuitul frânei e unu închis. Cred ca ai băgat aer. Du-te la cineva sa o aeriseasca…

Mulțumesc pentru sfat.

Acum 3 ore, Cristian C. a spus:

Cum ți-a trecut asta prin minte?

Ai măcar minimele cunoștințe de lucrat la motocicleta? Adică asta se cere la un schimb de ulei/plăcuțe.

Primul pas pe care trebuia să il faci ar fi fost să scoți capacul rezervorului de lichid corespondent franei unde ai schimbat, ulterior înlocuind și lichidul.(De ce? Din experiența mea, pe spate mi s-a uzat mai mult lichidul decat pe față, iar cand am schimbat plăcuțele la jumatea materialului, lichidul era deja uzat)

Încearcă totuși sa desfaci capacul rezervorului si sa schimbi lichidul, acum ca tot ai desfăcut furtunuri si ai facut o de oaie.

Mulțumesc pentru mustrare. Într-adevăr nu am nici cea mai mică cunoștință despre sistemul de frânare la motocicletă și este foarte adevărat că lichidul este foarte tulbure (uzat). Am să apelez la un cunoscător, să mă ajute. Mulțumesc încă odată. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, babinu nx650 a spus:

Mulțumesc pentru sfat.

Mulțumesc pentru mustre...Mulțumesc încă odată. 

Mă bucur ca nu ai luat-o de rea, nu încerc sa fiu răutăcios sau ceva ci să înțelegi, să faci ce trebuie în continuare.

Succes!

Link spre comentariu

Acum 3 ore, babinu nx650 a spus:

lichidul este foarte tulbure (uzat).

Inca ceva - lichidul de frana se schimba la 2 ani indiferent de cati km faci. Iubeste apa si o absoarbe din atmosfera. Daca nu il schimbi la timp se strica altele si se degradeaza performantele franei.

Link spre comentariu

Vă mulțumesc pentru sfaturi. Problema a fost rezolvată. Pistonul pedalei a rămas blocat, pedala acționa doar pârghia nu și pistonul propriu-zis. Cauza cea mai probabilă lichidul de frână tulbure, uzat ( cu impurități , probabil oxidul de aluminiu din piston).

Link spre comentariu