zîmbesc Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Mersi Geo că te-ai oferit să mă ajuți! N-a fost să fie Dacă mai este cineva prin țară care găseşte vestita cască şi este dispus să o cumpere pentru mine îl rog să mă contacteze pe PM pentru a discuta detaliile. Mulțumesc Editat Martie 18, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Nici in Bihor nu au fost deloc casti...si exact acuma vroiam un flip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Nu cred ca trebuie sa va para prea rau... sunt sigur ca interiorul era la fel ca si la open face, adica f incomod, tare. De restul nu stiu ce sa zic, ca nu m-am mai uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Intercomul ( partea radio/wifi ) este dublu (pereche) sau unul singur pt pilot și sârmă pt pasager ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Intercomul ( partea radio/wifi ) este dublu (pereche) sau unul singur pt pilot și sârmă pt pasager ? e doar o bucata. Din el pleaca fir spre pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Nu cred ca trebuie sa va para prea rau... sunt sigur ca interiorul era la fel ca si la open face, adica f incomod, tare. De restul nu stiu ce sa zic, ca nu m-am mai uitat. Flip-ul in partea de sus are niste fasii buretei intre polistiren si capatana pentru ca ai niste canale prin care te ventileaza daca vrei. Inca nu am purtat-o dar probata imi e foarte comoda, singurul lucru ce ma deranjeaza este parasolarul care ar fi trebuit sa fie mai coborat. Din partea mea isi merita banii cu varf si indesat. Editat Martie 18, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Mersi Geo că te-ai oferit să mă ajuți! N-a fost să fie Dacă mai este cineva prin țară care găseşte vestita cască şi este dispus să o cumpere pentru mine îl rog să mă contacteze pe PM pentru a discuta detaliile. Mulțumesc Acum am trecut si eu pe la lidl, voiam sa iti iau o casca... Dar pt flip era doar o cutie goala... Restul open face, calitate cam nasoala. Am mai zis pe aici, ca am avut una adusa de Nico cu motomarket, crivit, din germania si era mult departe de cojile astea open-face. Flip-urile nu le-am studiat f bine insa niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Acum am trecut si eu pe la lidl, voiam sa iti iau o casca... Dar pt flip era doar o cutie goala... Restul open face, calitate cam nasoala. Am mai zis pe aici, ca am avut una adusa de Nico cu motomarket, crivit, din germania si era mult departe de cojile astea open-face. Flip-urile nu le-am studiat f bine insa niciodata... Intenția contează Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Îți dau mâine mesaj dacă găsesc flip în lidl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 La un BMW R1200 nu merge mai bine o casca mai de soi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Nu. N-am bani pentru ceva mai de soi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) e doar o bucata. Din el pleaca fir spre pasager Prețul e OK, similar China http://www.ebay.fr/itm/2x-Interphone-Intercom-Moto-Casque-Bluetooth-motorcycle-helmet-Wireles-1000M-FM-/261487516395?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item3ce1dedaeb. A încercat cineva pairing cu alte modele intercom ? L-aș lua doar dacă mă pot conecta la cele pe care le avem deja, nu-l vreau doar pt radio și BT Editat Martie 18, 2015 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 In Lidl de langa pod Mihai Bravu (Bucuresti) aveau de dimineata multe intercom-uri, 2 casti flip-up, brauri, gentute... cam atat am vazut in fuga. Mi-am luat o trusa mica de tubulare si le-am zarit si pe-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Ati mai vazut bluze? Nu mi-am luat sapt trecuta....nu stiu de ce naiba ! Acum mi-am dat seama ca ar fi buna una. Editat Martie 19, 2015 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Intenția contează M-am uitat si la celalalt magazin si acolo nu aveau nici macar reclama pt. flip-uri... Deci imi pare rau ca nu am putut ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Tot acolo, la Lidl Mihai Bravu (unde incepe podul), am vazut azi bluze. Mai erau vreo 10 intercomuri, brauri (M pana la XXL), supramanusi ptr ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Sunt eu grabit de obicei! Am fost astazi la cel de la bravu si nu am vazut, nu erau in locul de unde am luat braul si pantalonii asa ca am plecat imediat, intarziam la serviciu...idiot, ce sa mai zic. Ma dau o fuga maine dimineata, sper sa mai fie. Ms cozmino ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) am cumparat ieri intercomul de la lidl plaza. treaba dra_cului cu montatul. se aude foarte ok ... dpdv al unui amator ca mn:D mai erau: unul singur fara ambalaj, cateva brauri si multe casti open... Editat Martie 19, 2015 de Marshal.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 I-am tras 2 gaurele in bentita de jos a castii cu un burghiu pe dimensiunea surubelelor din dotare ...... si la revedere. Casca este o pocnitoare de nolan 86, ma durea la basca daca nu mergea, dar a mers si testat la drum ..... toate's bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Deci e de bine, că n-am înțeles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 As vrea si eu o casca flip-up. O sa ma duc maine dimineata prin mai multe magazine si o sa va anunt daca gasesc pe undeva. » Post actualizat in 20 Mar 2015 11:54Salut baieti. Am fost acum la Lidl Crangasi si mai aveau o gramada de "saculete" de ghidon, casti open face si vreo 4 sisteme BT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 (editat) Sunt eu grabit de obicei! Am fost astazi la cel de la bravu si nu am vazut, nu erau in locul de unde am luat braul si pantalonii asa ca am plecat imediat, intarziam la serviciu...idiot, ce sa mai zic. Ma dau o fuga maine dimineata, sper sa mai fie. Ms cozmino ! Sper c-ai rezolvat. Am mai trecut azi sa iau pantaloni si bluza Mandrei, ca ieri eram pe fuga. Au casti Jet (vreo 7-8 bucati), un flip-up (din ce am vazut lipsea viziera), bluze (vreo 4-5 bucati de la L in sus), pantaloni (4-5 perechi de la M in sus), intercomuri, gentute, huse ptr sa (scuter) . Editat Martie 20, 2015 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Mihai.am cautat eu un flip un 4 magazine lidl printre care și cel din crangasi..îți spuneam de ieri sa nu mergi dacă întrebai unde sunt sau nu flip uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 I-am tras 2 gaurele in bentita de jos a castii cu un burghiu pe dimensiunea surubelelor din dotare ...... si la revedere. Casca este o pocnitoare de nolan 86, ma durea la basca daca nu mergea, dar a mers si testat la drum ..... toate's bune. Nu era musai sa ii dai gauri cu burghiul. Se prinde f simplu si de margine, /index.php?/topic/80133-posesori-de-aprilia-pegaso-650uniti-va/?p=3934529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Deci e de bine, că n-am înțeles? I-am tras 2 gaurele in bentita de jos a castii cu un burghiu pe dimensiunea surubelelor din dotare ...... si la revedere. Casca este o pocnitoare de nolan 86, ma durea la basca daca nu mergea, dar a mers si testat la drum ..... toate's bune. PS. M-a prins o ploaie marunta azi ...... ghetele ok, pantalonii (desi n-aveam pretentii) ok, geaca schimbata anul acesta (aveam pretentii) ok, casca ok, dar manusile clar nu sint pentru ce asteptari am eu de la ele ....... trebuiesc schimbate pentru sanatatea mea, am nevoie de impermeabile, de primavara/toamna, 5 degete, si sa nu arate aiurea pe o ninja 300 (adica.... cica sport). » Post actualizat in 20 Mar 2015 15:53 Nu era musai sa ii dai gauri cu burghiul. Se prinde f simplu si de margine, /index.php?/topic/80133-posesori-de-aprilia-pegaso-650uniti-va/?p=3934529 Unde l-am pus eu nu mergea, fix acolo este un loc pregatit pentru magariile lor (celor de la nolan). » Post actualizat in 20 Mar 2015 20:47 Cu alte cuvinte ... am dat 250 (daca nu mai bine) acum 2-3 ani pe un sistem prin fir (cablu) dedicat "golan", n-a mers deloc, fiind pe fir am cumparat tot felul de cabluri de legatura intre casca si telefon, degeaba si scumpe (cica trebuiau cabluri dedicate), cu vremea a iesit din garantie, desi vinzatorul mi-a dat tot "concursul" lui in vederea esecului. Acum cind ma gindesc mai bine, daca vreodata am sa schimb casca ma uit dupa o casca mai usoara, cu aceleasi stele pe siguranta, si clar sa nu fie aceeasi marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate