ZIDU' Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 l/xl mai sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) As vrea si eu una gri. Poate cumva sa ia? Sunt din Bucuresti. Salut. Am vazut prea tarziu mesajul. El deja plecase de la Lidl si nu sta aproape. In cazul in care mai are drum pe acolo imi da un semn ! Am fost si eu aseara la Lidl de pe Ziduri intre Vii si nu aveau echipamente moto. Inca caut o husa moto ieftina. Editat Iunie 26, 2015 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) Da, daca mai e ceva, vreau si eu M sau L, gri, neagra, nu conteaza, sa fie acolo ptr pasager. Am trecut azi pe la LIDL din Berceni si nu aveau nimic de genul... GBV, sa ma anunti Editat Iunie 26, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 eu plec in 5 min spre casa si o sa ma opresc la lidl pe str moinesti daca vad ceva pe acolo va anunt. » Post actualizat in 26 Jun 2015 15:00eu plec in 5 min spre casa si o sa ma opresc la lidl pe str moinestidaca vad ceva pe acolo va anunt.Absolut nimic in acest magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Am fost la cel de langa plaza si la cel de langa politehnica si nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 In apropiere de Luica n-am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Nu cumparati powerbankurile solare. Nu se incarca "pe solar" deloc. Acum l-am returnat pe cel cumparat vineri si testat in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Multumim pentru pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Mai baga astea de la lidl oferte pentru moto ? Ei baga iarna mai mult, sunt pe dos rau si baga cand lumea nu ea salarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 A bagat in primavara cateva accesorii si asta a fost tot,in schimb pentru biciclete baga mai mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Mai baga astea de la lidl oferte pentru moto ? Ei baga iarna mai mult, sunt pe dos rau si baga cand lumea nu ea salarele. Ai si acum:un spray de curatare,o pasta pentru polish si alte chestii pentru intretinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Pe mine ma interesa acel brau si alte echipamente dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 În 16.07 va fi suport de telefon de ghidon moto sau bicicleta printre alte chestii pentru bici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 de obicei ce merge la bicicleta nu rezista foarte bine pe moto........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Am trecut in seara asta pe la LIDL-ul din Bucurestii Noi si aveau casti modulare, incarcatoare fara afisaj si manusi (de iarna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Am fost foarte surprins de calitatea manusilor de iarna, la 40 si ceva de lei primesti piele, kevlar, captuseala Thinsulate 3M, impermeabile - asa ca am luat o pereche. Acum 2 zile aveau si incarcatoare cu afisaj. Am mai vazut testere electronice pentru presiune in roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Despre manusi s-a mai vorbit... bune pana cand scoti mana din ele, cu tot cu captuseala pe care dupa aceea nu prea mai poti sa o bagi la loc ) Incarcatoarele solare zice mai sus Kollar ca nu incarca... deci sunt degeaba. Am mai vazut saptamana trecuta vaselina cuprata si dielectrica, am luat doar dielectrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 O sa fi surprins de cat tin in timp manusile ...la mine cam 10 purtari dupa care s-au descusut ...cam 25 de minute in ploaie dupa care incep sa ia apa ,oricum la 40 si ceva lei sunt ok (erau 90) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 M-ati facut curios... am incercat acum sa trag captuseala degetelor in afara si nu reusesc, cred ca sunt cusute. Cand am spus incarcatoare cu afisaj m-am referit la redresor pentru baterie. Am unul fara afisaj de peste 1 an si inca rezista, iarna fiind pus in permanenta pe baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Daca mai gaseste cineva casca open face d aia ieftinache, sa ma anunte si pe mine va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Vaselina dielectrica nu am mai prins. Daca mai vedeti pe undeva, dati si voi de stire va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Daca mai gaseste cineva casca open face d aia ieftinache, sa ma anunte si pe mine va rog! Ia frate ca vad ca plangi de ceva vreme: http://motomarket.buy-talk.com/t180-in-oferta-casca-jet-crivit-viziera-de-rezerva-la-75-lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Ia frate ca vad ca plangi de ceva vreme: http://motomarket.buy-talk.com/t180-in-oferta-casca-jet-crivit-viziera-de-rezerva-la-75-lei La LIdl au fost 19.99 ron castile alea open face. Mi-a luat si mie cineva una, dar nu stiu cum arata. N-am ajuns la Targoviste sa o iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Eu nu-mi aduc aminte chiar de 19.99. Au fost vreo 50-70... Si alea de bicicleta sunt vreo 60... Ia frate ca vad ca plangi de ceva vreme: http://motomarket.buy-talk.com/t180-in-oferta-casca-jet-crivit-viziera-de-rezerva-la-75-lei Daca nu ma insel, astea sunt aduse din DE, locul unde curge miere pe strazi si cum ai intrat in tara ti se da un lingou de aur (sau nu am inteles eu si era vorba de vreun lingau?). Cert e ca sunt ceva mai bune fata de cele de la lidl, care apesi pe ele si se deformeaza vazand cu ochii. Dar tot nu te apara de dat cu dintii de asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 (editat) Eu nu-mi aduc aminte chiar de 19.99. Au fost vreo 50-70... Si alea de bicicleta sunt vreo 60... Daca nu ma insel, astea sunt aduse din DE, locul unde curge miere pe strazi si cum ai intrat in tara ti se da un lingou de aur (sau nu am inteles eu si era vorba de vreun lingau?). Cert e ca sunt ceva mai bune fata de cele de la lidl, care apesi pe ele si se deformeaza vazand cu ochii. Dar tot nu te apara de dat cu dintii de asfalt... Am anuntat pe forum acum cateva saptamani ca la LIDL Targoviste au fost la 19.99 lei cu tot cu cutie si unele aveau si husa. Din pacate cand am ajuns acasa si am vazut mesajele prietenul meu deja plecase de acolo si nu a mai putut sa se intorca sa mai cumpere... Are si bonul pe undeva daca te intereseaza. Atat castile de mai sus la 75 cat si cele din lidl sunt tot Crivits. Editat Iulie 28, 2015 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate