TDMANDI Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Dzeu sa-i ierte ,putere familie sa treaca mai departe, R.I.P :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Vorba lui Tsunami: macar au plecat impreuna... desi asta nu alina pe nimeni.Asta face tragedia si mai mare, ca a ramas copilul de nici un an fara parinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Tulburator.., si erau asa fericiti in poze. De copil, nici nu vreau sa ma gandesc.., nedrept. Dumnezeu sa i odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Goldberg Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Dumnezeu sa-i odihneasca...mare pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Condoleante rudelor. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Eu nu am inteles pana la urma cum s-a petrecut accidentul. Nu ca ar conta mult asta in umbra tragediei ce apasa pe familiile celor doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Chiar şi o pierdere de presiune la o roată te poate trimite pe contrasens în viraj,nu-i nevoie nici să ai viteză exagerată ca s-o păţeşti. Nişte detalii apar în linkurile din prima pagină. Condoleanţe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Cumplit... Mi se rupe sufletul de ei si de copilasul pe care l-au lasat in urma... Ma rupe poza lor cu copilasul in brate :-( Dumnezeu sa ii odihneasca in pace :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Odihneasca-se in pace! Numai parinte sa nu fii in asemenea situatii. Nici cu gandul nu te poti pune in locul lui. De undeva,din 'ceruri', copilul va fi ocrotit de parintii lui.Off.. Desi nimic si nimeni nu-i va putea inlocui vreodata. Multa putere si sincere condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Cuvintele sunt de prisos,nici nu pot sa-mi inchipui durerea celor dragi.Dumnezeu sa va odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Un accident nefericit a indurerat doua familii si a lasat un copil orfan. Uneori, parca, viata nu este dreapta, parca este prea mult, dintr-o data. Odihneasca-se in pace si sa-l vegheze, de acolo, pe cel mic. Nici nu au apucat sa se "cunoasca" prea bine. Trist, tare trist. Ce frumosi erau, miri, pe motocicleta ................................ fara cuvinte ..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 S-au dus 2 oameni tineri, frumosi si nevinovati...a ramas un copilas care nu va mai fi mangaiat de mama si care nu va mai putea sa se joace cu tati...tristete infinita... Multa putere familiilor si sincere condoleante. Aveti grija cum conduceti indiferent daca sunteti la volan sau la ghidon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Tineri, frumosi ...mare pacat de ei. Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Doi oameni de valoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Putere multa familiei tale, Baiatule cu Transalp. Pot doar sa imi imaginez ce e in sufletul tau. Groaznica intamplare. Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Dumnezeu sa-i odihneasca pe ei si voua multa putere sa treceti peste durerea asta si sa il cresteti pe cel mic. El nu-si va aminti mare lucru, doar din povestile voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Maine dimineata la ora 12 o sa ii ducem din crangasi la capela chiajna. Va astept cu drag! 0728170086 radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Sincere condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) Inca mi-e greu sa inteleg si sa accept ca nu voi mai putea pune mana pe telefon ca sa-i sun. Imi placea sa-l tachinez pe Marius. Sa-i spun ca e un pusti teribilist cu vitezana...desi era singurul motociclist pe care il stiam si nu cazuse niciodata. Imi placea sa-i spun ca e un copil indragostit care nu o va cuceri pe Alina niciodata...desi a cucerit-o si ea l-a iubit enorm. Marius a fost un prieten bun. Un om matur si responsabil. Un suflet sensibil. Un barbat care a luptat pentru dragostea lui si pentru familia la care visa. A fost un sot indragostit si un tata mandru. Vreau sa cred ca acum se amuza si-mi spune: Blondo, iti placea sa ma enervezi spunandu-mi ca sunt un pusti. Ce-ai baut? Pe Alina am cunoscut-o si am placut-o imediat. Nu aveai cum sa n-o iubesti. Luati separat erau doi oameni frumosi. Impreuna insa transmiteau o magie aparte. Azi mi-am reamintit intreaga lor poveste de dragoste si vreau sa cred ca era imposibil sa plece dintre noi, altfel decat impreuna. Am facut putin parte din viata lor dar ei au fost parte din viata mea si stiu ca o sa le simt de multe ori lipsa. Cea mai frumoasa noapte de Inviere din ultimii ani am petrecut-o impreuna si vor ramane mereu in sufletul meu ca in noaptea aia. Pentru ca in noaptea aia stiau ca am nevoie sa fie langa mine si au fost. Si am ciocnit oua si am ras pana dimineata. Cativa prieteni buni in jurul mesei...cand nici nu visau ca vor fi sot si sotie. Drum bun, oriunde va aflati, prieteni dragi! Editat Mai 28, 2013 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Maine la ora 11.30 va astept in crangasi. va rog sa ma sunati la 0728170086 chiar ca nu a avut nici o greseala pe motor. a avut r6, 954 si acum r1. profesionist cu categoriile A.B.C.E fara nici o lovitura...pacat fratele meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Maine la ora 11.30 va astept in crangasi. va rog sa ma sunati la 0728170086 chiar ca nu a avut nici o greseala pe motor. a avut r6, 954 si acum r1. profesionist cu categoriile A.B.C.E fara nici o lovitura...pacat fratele meu... Putere va doresc tuturor sa treceti mai departe,desi sunt constient ca e o rana care nu se va vindeca niciodata..nu as vrea sa sune deplasat,dar daca ai putea sa stabilesti un punct de intalnire pt toti cei care vor dori sa vina,sa nu te stresam in plus cu multe apeluri,ar fi mai bine,si de acolo ne organizam noi.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Ride the Heavens! Multa putere familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 chiar ca nu a avut nici o greseala pe motor. a avut r6, 954 si acum r1. profesionist cu categoriile A.B.C.E fara nici o lovitura...pacat fratele meu... toti gresim, problema e cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redsunshine Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Condoleante familiilor indurerate! Sa aveti mare grija de micut! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate