kpeter Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Ce unlete sau alte chestii merita sa am la mine in borseta pentru enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Cele trebuincioase: leviere, chei (8,10,13,15,17,19), cheie bujie, briceag cu patent, multitool (imbus, cruce, torx), surubelnita (dreapta,cruce), lanterna frontala, banda adeziva armata, poxipol, banda izolier, trusa prim ajutor (compresa, fasa sterila, fasa elastica, betadina), 2m cordelina. Si ce mai crezi tu daca mai ai loc de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notealbastre Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 multa,multa apa si o trusa de primajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Ce unlete sau alte chestii merita sa am la mine in borseta pentru enduro? prezervative , un pistol ... chestii d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Cele trebuincioase: leviere, chei (8,10,13,15,17,19), cheie bujie, briceag cu patent, multitool (imbus, cruce, torx), surubelnita (dreapta,cruce), lanterna frontala, banda adeziva armata, poxipol, banda izolier, trusa prim ajutor (compresa, fasa sterila, fasa elastica, betadina), 2m cordelina. Si ce mai crezi tu daca mai ai loc de ceva. bani, tzuica, tzigari,2 brichete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 In borseta nu vei pune nici apa , nici trusa de prim ajutor si nici pistolul, acestea le vei baga intr-un rucsac. tu ar trebui sa sti mai bine ce scule folosesti cel mai des la motorul tau si de care nu te poti lipsi. Dupa doi ani de zile de carat tot felu de scule prin trusa , am facut curatenie si am ramas cu jumate din cate aveam , nu le-am folosit niciodata pe restu. Momentan mai am 2 bujii , patent , cheie bujie/rotii (ce de la ktm - 3 in 1),'shoricei de plastic" , 2 zale de imbinare pentru lant , 1 shurubelnita mica pt reglat carburatorul , 3 chei(parca) + banda de izolat + 1 shurubelnitza cu vreo 3-4 capete. Mai tre sa adaug un 'creion' de epoxy(sper sa nu am nevoie de asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Niste hartie igienica .... cine stie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 bani, tzuica, tzigari,2 brichete si era sa uit hartie igienica, pt momentul can urcarile sunt prea abrupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Cea mai importanta, poxilina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 o maceta sa-ti faci loc printre maracini cand de infunda traseul. eventual o poti folosi sa te bati cu jandarmii cand treci prin rezervatii sau cu vanatorii cand treci prin fondurile de vanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 un sapun ca o sa ai nevoie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Daca ai ktm neaparat o sfoara cu magneti. O tragi dupa tine prin padure sa recuperezi o parte din piesele care cad din motoreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Daca ai ktm neaparat o sfoara cu magneti. O tragi dupa tine prin padure sa recuperezi o parte din piesele care cad din motoreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 sergiu, magnetul nu prinde plastice si aluminiu ! eu mai pun in trusa de scule fir textil de pescuit aproximativ 4m de rezistenta peste 50 Kg Se poate folosi la : - legat ( cirpit ) manete, pompe de frina sau ambreiaj. - inlocuire cablu de acceleratie rupt. am facut asta dupa ce o craca a prins unul din cabluri ( 4T ) si l-a rupt. a mers perfect motocicleta cu fir de pescuit. - l-am mai folosit sa leg cauciucul de spite. a tinut 2 urcari suficient sa trec de niste namoale la "prieteneasca lui teo" daca ambreiajul e pe duca mai iau cu mine un disc mai vechi cel cu ferodouri. il prind cu soricei de sirma ce tine filtrul de aer. o punga sa pui telefonul cind ploua ! eu am folosit asa ceva http://www.miniinthebox.com/small-black-portable-waterproof-hermetic-bag-with-a-headphones-line-for-mobile-phone_p494986.html o sticluta de bixtonim in care pui lichid de frina + un furtun scurt sa poti cupla sticluta la aerisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Un biletel cu versurile cantecelului de imbarbatare Sprite. Ca sa fiu mai usor, eu nu pun nimic in borseta (am invatat versurile pe de rost). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 In borseta nu vei pune nici apa , nici trusa de prim ajutor si nici pistolul, acestea le vei baga intr-un rucsac. tu ar trebui sa sti mai bine ce scule folosesti cel mai des la motorul tau si de care nu te poti lipsi. Dupa doi ani de zile de carat tot felu de scule prin trusa , am facut curatenie si am ramas cu jumate din cate aveam , nu le-am folosit niciodata pe restu. Momentan mai am 2 bujii , patent , cheie bujie/rotii (ce de la ktm - 3 in 1),'shoricei de plastic" , 2 zale de imbinare pentru lant , 1 shurubelnita mica pt reglat carburatorul , 3 chei(parca) + banda de izolat + 1 shurubelnitza cu vreo 3-4 capete. Mai tre sa adaug un 'creion' de epoxy(sper sa nu am nevoie de asa ceva) diferit fata de citat ....doar 1 bujie, fixa de 8,10,12,13, T ul si tubularele din trusa ktm, sarma otelita subtire, (40 cm), sarma de 1 mm mai flexibila, 5 m de chinga, doar o za de lant, bricheta, servetele, bani, frontala, 4 baterii daca am si gps ul la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 100 ml ulei de amestec pentru 2 timpi. Benzina mai gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 diferit fata de citat ....doar 1 bujie, fixa de 8,10,12,13, T ul si tubularele din trusa ktm, sarma otelita subtire, (40 cm), sarma de 1 mm mai flexibila, 5 m de chinga, doar o za de lant, bricheta, servetele, bani, frontala, 4 baterii daca am si gps ul la mine. Soso, ce faci cu cheia de 12 ? ... arunci dupa ciini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Degeaba ai za de lant daca n-ai un dorn sa scoti stiftul lantului rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Soso, ce faci cu cheia de 12 ? ... arunci dupa ciini ? eu am vazut la un prieten o cheie inelara reglabila de la 9 la 12. ea de la mama ei e de 12 dar se regleaza cu doua pietre in cat trebuie...ba mai ovala ba mai rotunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 bani, tzuica, tzigari,2 brichete catre initiator: ia aminte la ce zice tipul asta, din poza de profil pare ca stie ce vorbeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 da da. confirm si eu. dupa fiecare tuica ai cel puti 3 cp in plus la roata. la bere numai 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 si era sa uit hartie igienica, pt momentul can urcarile sunt prea abrupte )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Soso, ce faci cu cheia de 12 ? ... arunci dupa ciini ? Cheie de 12 in loc de 13 la japoneze, dar si la caini se preteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 un kil de zeama de varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate