boby_xt Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 frate.. bine k ai scapat u cu bine.. ca. motoru.. dak iti ajuta dumnezeu il faci p casco.. sau iti iei altu.. u.. nu ai ce sa mai faci.. dak te-ai bulit.. multa bafta..si..RUPETI_LE OGLINZILE ca merita ca-s jegosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 da frate are si el vina lui ca mergea pe o roata da taximetristii astia sunt cei mai nebuni..mie zilnic imi fac cate ceva...nishte si pt aia care il critica pe roro...nu e frumos...intr`adevar e cam nebun...da oriqum asta nu e treaba voastra....nu cred ca ati mancat azi nimic Cei care critica 'pe ai nostri' aici nu cred ca au nimic cu acele persoane... este vorba de ce concluzii putem trage din ce s-a intamplat. Multi se dau la mers extrem (viteza, o roata, nici o roata, ...) vazand pe altii. Ce nu realizeaza este riscul implicat si ca poate nu au nici tehnica necesara si nici bulanul acestora. Vad doar ca arata cool si vor sa urce si ei pe scena. Cei care dau spectacole pe strazi ar fi bine insa sa poarte un banner: "don't try this at home!". Cred ca este cinstit pentru cei care citesc aceste topicuri sa inteleaga ca uneori raul s-a intamplat pentru ca motociclistul a trecut de o anumita limita a riscului. Sanatate lui roro si multa bafta sa-si rezolve motorul. Si multa atentie la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 am auzit ca era pe o roata si rula la o viteza foarte mare. Pai asa se deplasa in mod "natural" bine ca a scapat..poate se mai linisteste..desi pare un caz aparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 am auzit ca era pe o roata si rula la o viteza foarte mare. Din cate am inteles, a avut noroc foarte mare ca a scapat doar zgariat fiindca a lovit taxiul cand era pe o roata si nu frontal si a apucat sa sara de pe moto inainte de impact. Eu nu stiu ce sa mai zic, ma bucur ca nu a patit ceva mai grav dar.... Mersul pe o roata salveaza vieti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 in cazul asta, oricat de tampit ar parea, asa e.... probabil daca avea viteza mare si intra frontal s-ar fi lasat cu RIP. Mersul pe o roata e ok, insa cu mare atentie la conditiile in care o faci. Viteza in schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Mersul pe o roata e ok, insa cu mare atentie la conditiile in care o faci. Mersul pe-o roata e ok??? Probabil asa scrie si un conservar acu pe forumul masinistilor: "Trasu' de volan brusc la dreapta e ok, insa cu mare atentie sa nu moara ala pe care-l borsesti, ca faci parnaie. Daca doar e terci, e ok " Keep going cu sfaturile astea marete si in curand o sa dam la RIP-uri de o sa ne usture mana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 .......si iar incepe o intreaga polemica de (cuvant urat) ........cum se poarta in ultimul timp pe aici........pt cei care nu au ce face decat sa scrie comentarii cretine...le sugerez telenovelele si lama de ras..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Concluzie : In cazul ca va apare o conserva si impactuleste inevitabil ridicati-o pe o roata ca scapi usor Mai fratilor motocicleta are DOAR 2 roti . SUnt puse acolo ca sa mergi pe ele. Nu sunt pse sa le folosesti alternativ (1 de rezerva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) Orice s-ar spune aici pe forum, oricate sfaturi s-ar da, pe unii chiar ii mananca in fund sa se dea pe o roata pe artere aglomerate si sa arate cat de smecheri sunt ei. Daca s-ar da vreun premiu pentru basini d-astea as intelege dar de cele mai multe ori singurul "premiu" este "da, il cunosteam, era baiat bun Dumnezeu sa-l ierte". Cu toate astea copii proaspeti posesori de A ai lu taticu' se echipeaza cu adidasi ultimu model asortati cu o geaca mistoaca si sar pe un motor care e in multe privinte mai inteligent decat ei. Si-a pus careva intrebarea daca vreun conservar mai poate vedea noaptea farul unui motor care merge pe o roata ? Ala sa ma scuzati, chiar nu a fost un accident. Editat Noiembrie 20, 2006 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Orice s-ar spune aici pe forum, oricate sfaturi s-ar da, pe unii chiar ii mananca in fund sa se dea pe o roata pe artere aglomerate si sa arate cat de smecheri sunt ei. Daca s-ar da vreun premiu pentru basini d-astea as intelege dar de cele mai multe ori singurul "premiu" este "da, il cunosteam, era baiat bun Dumnezeu sa-l ierte". Cu toate astea copii proaspeti posesori de A ai lu taticu' se echipeaza cu adidasi ultimu model asortati cu o geaca mistoaca si sar pe un motor care e in multe privinte mai inteligent decat ei. Si-a pus careva intrebarea daca vreun conservar mai poate vedea noaptea farul unui motor care merge pe o roata ? Ala sa ma scuzati, chiar nu a fost un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ... pe un motor care e in multe privinte mai inteligent decat ei. Bine zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Mersul pe-o roata e ok??? Probabil asa scrie si un conservar acu pe forumul masinistilor: "Trasu' de volan brusc la dreapta e ok, insa cu mare atentie sa nu moara ala pe care-l borsesti, ca faci parnaie. Daca doar e terci, e ok " Keep going cu sfaturile astea marete si in curand o sa dam la RIP-uri de o sa ne usture mana.. tu ai citit cu atentie despre ce era vorba? sau doar scoti 3 cuvinte din context si arunci cu pietre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Cand ti-o cauti, ti-o si gasesti uneori. Poate baga la cap pt viitor, dar ma indoiesc. @celor_care_sunt_umezi_cand_aud_de_mers_pe-o_roata_si_sustin_asta_fervent: Voi chiar aveti habar de ce vorbiti sau va uitati pe metacafe/youtube, etc si credeti ca tot ce zboara se mananca ? Poate ati uitat de cazul lui Titus din Oradea care tot pe o roata fiind (cu farul luminand stelele, in nici un caz strada) a patit-o si mai rau. Cine a fost "mai" vinovat ? Taximetristul care nu i-a vazut fascicolul luminos (aka farul) indreptat spre cometa Xuleasca , nicidecum spre directia inainte? Ca sa nu mai zic de viteza. Pai hai sa stam stramb sa judecam drept: daca ati fi intr-o masina si vedeti in retrovizoare, in spate, faruri in departare va ganditi la conserve care se afla la o distanta apreciabila. Dati semnal (sa zicem) si auziti un urlet de motor forjat. E noapte, va ganditi, i-auzi, un motociclist, va mai asigurati din spate si faceti U-turn. In momentul ala se infige cel pe-o roata in tine. Tu nu ai nici o sansa sa ii vezi farul luminand stelele indiferent cat de buni ochi ati avea. Nu zic ca acest accident a avut toate ingredientele exemplului meu de acum, dar nu o mai luati intr-o dunga cu mu_e, , rupeti-i, etc Nici eu nu pot sa zic ca ma uit cu ochi buni la taximetristi, am parte de sicane si injuraturi dese ori cu ei, dar nu e normal sa ne apucam sa generalizam aiurea. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) si pt aia care il critica pe roro...nu e frumos...intr`adevar e cam nebun...da oriqum asta nu e treaba voastra....nu cred ca ati mancat azi nimic Fiecare pasare moare pe limba ei !! Eu cred ca roata fata franeaza mai bine decat roata spate ! Ai dreptate ... uneori mai mancam coliva ! Editat Noiembrie 20, 2006 de Co_Blue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 parasutist......conservarul bou, nebou.......motoristul are vina lui f mare...ce dreaq ma...mergeti pe aeroport...pe campii..nu pe dr public (macar de ar fi liber)......hai aruncati cu pietre acum bine ca a scapat..daca nu avea permis....poate o sa l rezolve macar pe 10 ani de acum incolo.....pieton tata.... ..ca de aia se duce vestea de motoristi ca un cal breaz, sa ne mai uitam si in curtea noastra no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter-centre Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) Eu il stiu pe roro de cand avea un scuter amarat,si cu ala tot asa mergea,asta e stilul omului (poate e bolnav) Dar nu singur a invatat sa se dea pe o roata si sa merga cu picioarele pe sea.... etc, tot unul mai 'batran'l-a invatat,oare acel "batran" nu s-a gandit ca se poate intampla asa ceva??????? Pute sa moara si pacat ca este doar un pusti... Poate nici nu constientizeaza ce se putea intampla si o sa mai faca. Pacat. Editat Noiembrie 20, 2006 de scuter-centre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Eu il stiu pe roro de cand avea un scuter amarat,si cu ala tot asa mergea,asta e stilul omului (poate e bolnav) Dar nu singur a invatat sa se dea pe o roata si sa merga cu picioarele pe sea.... etc, tot unul mai 'batran'l-a invatat,oare acel "batran" nu s-a gandit ca se poate intampla asa ceva??????? Pute sa moara si pacat ca este doar un pusti... Poate nici nu constientizeaza ce se putea intampla si o sa mai faca. Pacat. Daca stai sa te gandesti motociclete = adrenalina / mersul pe 1 roata = adrenalina mai multa... fiecare motociclist are cate un moment de nebunie...(sete de adrenalina) . roro era constient ca e o zona aglomerata ...are si el o parte mica din vina...dar atat timp cat circula regulamentar...si i-a taiat calea un taximetrist idiot ... nu-i normal ... dar bine ca n-a patit nimic grav... ! totusi...s-a urcat cu motoru sus pe masina...pentru k am vazut tabla indoita sus ! insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 parasutist......conservarul bou, nebou.......motoristul are vina lui f mare...ce dreaq ma...mergeti pe aeroport...pe campii..nu pe dr public (macar de ar fi liber)......hai aruncati cu pietre acum bine ca a scapat..daca nu avea permis....poate o sa l rezolve macar pe 10 ani de acum incolo.....pieton tata.... ..ca de aia se duce vestea de motoristi ca un cal breaz, sa ne mai uitam si in curtea noastra no offence are si el vina lui...dar taximetristii sunt cei mai moisti Eu il stiu pe roro de cand avea un scuter amarat,si cu ala tot asa mergea,asta e stilul omului (poate e bolnav) Dar nu singur a invatat sa se dea pe o roata si sa merga cu picioarele pe sea.... etc, tot unul mai 'batran'l-a invatat,oare acel "batran" nu s-a gandit ca se poate intampla asa ceva??????? Pute sa moara si pacat ca este doar un pusti... Poate nici nu constientizeaza ce se putea intampla si o sa mai faca. Pacat. ai dreptpate ciprian...papuc l`a invatzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu zic ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui......mai bine inconstient...,decit constient sa fii si sa-ti cada ghiveciul lu' coana varvara in cap (oricum taximetristul tot ia taiat fata ,si poate daca era pe doua roti ar fi schitat frina si cine stie, o patea mai rau ).......pacat de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) eu zic ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui......mai bine inconstient...,decit constient sa fii si sa-ti cada ghiveciul lu' coana varvara in cap (oricum taximetristul tot ia taiat fata ,si poate daca era pe doua roti ar fi schitat frina si cine stie, o patea mai rau ).......pacat de motor fiecare face ce vrea cu viata lui atata timp cat n-o pune in pericol pe a celor din jur,varzo! scuze celorlalti useri pt ca am jignit direct dar asta merita! si schimba-ti avatarul [Edit: Pt a nu mai divaga pe directia avatarului, userul a primit deja un avertisment pentru a schimba insemnele naziste din avatar. Ceea ce s-a si intamplat. The end. In plus, nu jigniti ci aduceti argumente.] Editat Noiembrie 20, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Concluzie : In cazul ca va apare o conserva si impactuleste inevitabil ridicati-o pe o roata ca scapi usor Mai fratilor motocicleta are DOAR 2 roti . SUnt puse acolo ca sa mergi pe ele. Nu sunt pse sa le folosesti alternativ (1 de rezerva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Cata vreme era p banda lui putea sa mearga si cu spatele ... nu vad ce vina avea?!? ....aaaa...k nu e bine in general sa faci fel d fel d nebunii p un drum pubilc ca ITI poate cauza ceva rau , sau mai rau sa le cauzeze celor din jur aia DA....dar cu referire STRICTA la accident nu vad ce conta daca era p'o roata sau 2 ?!? Ma rog ..babe sunt p la toate colturile....care cad p'o coaja d banana si se razvratesc pe toti conservarii kre manaca banane , care n-au ce face altceva decat sa scrie la "gazeta de perete" k x a plimbat p y fara ochelari d soare , care posteaza suparati k un conservar l-a ingramadit un pic...cand el d fapt mergea in paralel cu el in unghiul lui mort ,apoi se roaga d forumisti sa sara cu coasele si pinioanele sa ii toace masina amaratului... very funny.... Bine k a scapat omu teafar si aia e...fieru se face...doare , dar se face.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Cata vreme era p banda lui putea sa mearga si cu spatele ... nu vad ce vina avea?!? cel mai bun post de pe tot topicu in rest NO COMMENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 hmmm.... si daca mergea taxiul fara faruri si moto intorcea...adica intra taxiul in moto ?? .... cine era de vina? Cel mai important e ca nu au fost victime! (zicea cineva ca era baut..? soferul.) Daca nu este dovedit ca soferul de taxi era sub influenta alcooalelor atunci presimt o culpa comuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Cata vreme era p banda lui putea sa mearga si cu spatele ... nu vad ce vina avea?!? ....aaaa...k nu e bine in general sa faci fel d fel d nebunii p un drum pubilc ca ITI poate cauza ceva rau , sau mai rau sa le cauzeze celor din jur aia DA....dar cu referire STRICTA la accident nu vad ce conta daca era p'o roata sau 2 ?!? Bine k a scapat omu teafar si aia e...fieru se face...doare , dar se face.... Serginio, cu referire strict la accident, spre norocul motociclistului tu si altii ca tine postati aberatii in loc sa faceti rost de bani de lumanari. Chiar aveti nevoie sa mergeti la o inmormantare ca sa va dati seama ca farul dricului lumineaza drumul noaptea doar daca sta si pe rotile din fata ? Daca tu erai in taxiul ala l-ai fi vazut pe nebunul care venea cu farul luminand in sus noaptea ? Nu mai postati imbecilitati, nu denota decat cat de putin respect aveti pentru viata altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate