budha Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Acum vad pe RTV ...accident moto ...Motociclistul mort. VAd ca avea nr IF-11- ZFX. Avea permis de un an. Politia zice ca a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp. D-zeu sa-l odihneasca. Offff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 http://www.rtv.net/accident-grav-pe-dn1-un-motociclist-student-la-politehnica-si-a-pierdut-viata_89187.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) avea permis din iunie 2011, cum dracu un an? doamne fereste, nu stiu ce are drumul asta!!! Editat Iulie 15, 2013 de miket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 eu am spus ce au relatat in prima stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 is dobitoci astia din media.. nu stiu face un simplu calcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) hai, analizati limbajul reporterului si calculati anii de condus .... dar sa nu uitati de trandafiri! ce mai conteaza 2011, 2012, un an, doi ani ... cert este ca omul a prins un sezon, si acum era la al doilea; deci INCEPATOR! Aia trebuie discutate:viteza, experienta, echipament, conditiile rutiere etc.......de ce? ca sa fie evitate astfel de evenimente si sa invete cine trebuie sa invete! Asta e scopul sectiunii accidente! "Sa invatam din greselile altora ... Bafta! Editat Iulie 15, 2013 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Condoleante familiei . Incepe sa semene tot mai mult a tribut platit divinitatii ptr exsistenta motocicletei pe pamant . Se moare cu experienta sau fara experienta , cu vitezana sau cu chopper , tanar sau batran , singur sau cu pasager , cu permis de ieri sau permis din 1800 , etc . Dumnezeu sa-l odiheansca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Se moare cu experienta sau fara experienta , cu vitezana sau cu chopper , tanar sau batran , singur sau cu pasager , cu permis de ieri sau permis din 1800 , etc Corect, se moare si in casa, in pat, sub pat, ca pieton, in tren, in avion, pe vapor, pe bicicleta, in masina, .........dar CAUZA? Aici e problema! Retoric vorbind! Editat Iulie 15, 2013 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Aia trebuie discutate:viteza, experienta, echipament, conditiile rutiere etc.......de ce? ca sa fie evitate astfel de evenimente si sa invete cine trebuie sa invete! De multe ori sunt lucruri de baza pe care unii nu la respecta ... aici cred ca se aplica zicala "viteza ucide" Imi pare rau de baiat .. sa se odihneasca in pace Editat Iulie 15, 2013 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3n1x Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 R.I.P. sunt scuterist de 2 sezoane,nu stiu ce-i aia 100/kmh pe 2 roti(sofer de 15 ani) dar vad la drujba mea(un scuter ragalie) ca e grea viata pe 2 roti in afara de faptul ca trebuie sa ai grija de cum mergi ,trebuie sa te ASIGURI ca fetele are telefon...,ca l-a chemat sefu` din weekend sau de la shaworma,sau ca are ceafa lata si nr de patria hotilor . fratilor asfaltul doare in cel mai bun caz... gandeste ca poate nu apuci sa cazi si a doua oara. imi cer scuze pt. morala si pt. greselile gramaticale sunt intr-un stadiu euforic si de asta am si postat, dar daca postul meu scapa unu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Intra unu' in stalp si vine altu' si zice ca soferii nu se asigura... Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 -1 teribilist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaAres Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 eu zic, ca tot conservarul e de vina, daca il lovea poate mai scapa; asta ca sa nu se mai dea vina pe biker! ................ lua-mi-as ban sa nu mai vad trandafiri cu RIP, pentru toti prostii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 lua-mi-as ban sa nu mai vad trandafiri cu RIP, pentru toti prostii! Asa sa-ti ajute Dumnezeu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) lua-mi-as ban sa nu mai vad trandafiri cu RIP, pentru toti prostii! Asa sa-ti ajute Dumnezeu.... Nu cred ca tine de Dumnezeu! Oricum, merci pentru urare! Daca era dupa el, castigam eu la Loto, dar...deh! Editat Iulie 15, 2013 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nu cred ca tine de Dumnezeu! Oricum, merci pentru urare! Daca era dupa el, castigam eu la Loto, dar...deh! Fa-ti un topic unde sa-ti primesti urarile si felicitarile si lasa-l pe asta curat . Scuze ca te intrerupem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Condoleante familiei . Incepe sa semene tot mai mult a tribut platit divinitatii ptr exsistenta motocicletei pe pamant . Se moare cu experienta sau fara experienta , cu vitezana sau cu chopper , tanar sau batran , singur sau cu pasager , cu permis de ieri sau permis din 1800 , etc . Dumnezeu sa-l odiheansca . ba chiar cu permis sau fara permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Fa-ti un topic unde sa-ti primesti urarile si felicitarile si lasa-l pe asta curat . Scuze ca te intrerupem . Curat ca sa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Saracul. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) curbele alea de la saftica si inainte de intrarea in ciolpani sunt demntialepoate doar cu choperul sa nu te mance palma sa nu o dai in rosu pe acolo, largi si cer si permit MULTA VITEZAdin pacate a platit pentru pasiunea/nebunia numita motociclism mult prea devreme si nu a apucat sa se bucure destulce echipament, cat avea pe bord, daca erau chilotii curati sau anvelopele la sarme PENTRU EL NU MAI CONTEAZA......motociclistii" de tastatura cu consum mic pe sula/km au acum loc sa dezbata accidentul omul zice ca stie .... si a plimbat 2 roti destul pentru multi motocheisi si motoformulisti de pe aicips nu l cunosc ci doar am comentat cu el la telefon si mi am dat seama ca nu abereaza Editat Iulie 15, 2013 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate