oxigen72000 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Salut ! Ma gandeam maine la o plimbare pe ruta Bucuresti - Frumusani - Oltenita - Giurgiu - Bucuresti ( nu trecem prin Giurgiu la rond facem dreapta spre Bucuresti ) . Locul de intalnire ar fi la prima benzinarie de pe dreapta din Popesti Leordeni . Toata lumea sa vina cu plinu facut , sau sa il faca acolo . Mai alimentam odata la intrare in Oltenita la Petrom ( cine doreste) si mai facem o oprire printr-o padurice pe drum. Daca e cineva interesat sa posteze aici . Daca mai vin macar doua persoane mergem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 blah,prea plictisitor drumul,hai la curtea de arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 da frumos , dar nu se merita sa mergi pe bucuresti - Pitesti si sa te opresti in curtea de arges , daca imi permitea timpu faceam alt traseu mai lung si mai frumos ... dar asa la o relaxare merge o oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 la ce ora e intalnirea si care e stilul de mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 M-as baga si eu sincer Te referi la benzinaria aia de pe Soseaua Oltenitei...Silfor Move? ) Cel putin,asa apare pe harta in google maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 (editat) Habar nu am cum ii zice...putem sa ne vedem la petromul pana intrare in popesti..e unul pe stanga.. Se merge normal..stabilim in benzinarie ora indiferent 12... maxim ora 14 sa plecam Editat August 10, 2013 de oxigen72000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 (editat) Ok La petrom ramane atunci. Voi fi acolo in jurul orei 12:30-13 ... vine si brian? Editat August 10, 2013 de neo43nity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 cred ca ar fi de preferat un 12, dar merge si un 12.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Ok , o sa incerc sa ajung la 12 Cu pneurile verificate , lantul uns si plinul deja facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 baieti imi cer scuze ..din pacate maine sunt chemat la birou .. mi au dat toate planurile peste cap.. mii de scuze ,daca mergeti aveti grija in comunele dupa oltenita ca sunt curbe stranse si e pietris pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Brian , tu mai vii? ) Mai aduci tu pe cineva sau o lasam pe altadata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Mi-a zis cineva ca ma suna azi pe la 11 insa nu mi-a zis ceva concret. Momentan vad ca nici vremea nu e foarte prielnica asa ca ma gandesc ca mai bine o lasam pe altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 grija la radar ca am vazut cel putin 2 ieri - unu la panda intre bucuresti si 1 decembrie + unu in mers intre oltenita si bucuresti. De la 1 decembrie la oltenita am fost pe macadam asa ca nu am idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 11, 2013 Admin Share Postat August 11, 2013 blah,prea plictisitor drumul,hai la curtea de arges Da, asta da drum superb..sunt vreo 7/8 viraje pina la Curtea de Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Da, asta da drum superb..sunt vreo 7/8 viraje pina la Curtea de Arges luv man ma gandeam la un traseu buc otopeni gara de nord gara obor gara progresu da sa plecam de dimineata pe racoare si sa ne intoarcem pe lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 luv man ma gandeam la un traseu buc otopeni gara de nord gara obor gara progresu da sa plecam de dimineata pe racoare si sa ne intoarcem pe lumina nu vreau sa ratez traseul asta , f. tare ! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 citeam de unii care au mai fost intr-o tura asemanatoare, dar au trecut si prin Gara Catelu.. nu s'a mai auzit nimic de ei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 12, 2013 Admin Share Postat August 12, 2013 (editat) ..la cate capcane sunt pe traseul asta nu-i de mirare..trebe skill, nu gluma.. Editat August 12, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 luv manma gandeam la un traseubuc otopeni gara de nord gara obor gara progresuda sa plecam de dimineata pe racoare si sa ne intoarcem pe lumina .la cate capcane sunt pe traseul asta nu-i de mirare..trebe skill, nu gluma.. Mai da rai mai sunteti , voi nu a-ti fost odata ca ei .................????????? Rusinica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 voi nu a-ti fost odata ca ei .................????????? Rusinica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 luv man ma gandeam la un traseu buc otopeni gara de nord gara obor gara progresu da sa plecam de dimineata pe racoare si sa ne intoarcem pe lumina Offtopic: Pe-asta l-am facut eu in weekend, tura de doua zile cu stat peste noapte in gara Obor (mobra mea e mai lenesa). Au aia niste mici... te lingi pe degete, nu alta! Ontopic: "Mai lasa-ne-n saracia noastra!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 eu propun sa se inchida topicul avand in vedere k intalnirea s-a amanat iar tema de discutie acum e practic inutila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 as fi venit si eu dar am auzit ca sunt si viraje... eu stiu sa merg doar drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Adica nici macar nu s-a mai plecat? Oricum, cand faceti traseul luati-o invers, spre Giurgiu mai intai, stanga la sensul giratoriu, cateva comune, treceti si de padurea aceea deasa si racoroasa cu drum ca in palma, iar in satul Prundu (gospodar primarul de-acolo, jos palaria!) faceti stanga, spre Dobreni/Vidra; va promit, nu veti regreta! Cu mine de ce n-ati venit duminica la un mic aici-sa pe Dealu' Negru? Autostrada va spun, a fost magnifica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate