ENEOS Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 , bălmăjeau ceva "aiogura" ion & "bam-bam" putinică în fp3, n-am vz imagini că meșteream ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Prima surpriză a week-end-ului: Red Bull pleacă din grilă cu Soft-uri pe ambele monoposturi. Din nou o strategie agresivă și riscantă. Au realizat probabil că nu se pot bate cu Mercedes pentru pole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Păi dacă e să mă iau după bam-bam care a repetat obsesiv obsedat că wax nu mai are medii după ce a blocat pe frânare pare că strategia a fost fortuită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Nu știu cine e bam-bam, dar Verstappen sigur mai are medii. Horner tocmai ce a spus pe Sky că erau 50-50 între M și S înainte de quali. Ferrari face figură bună până acum. Pole Verstappen cu ajutorul aspirației oferite de Pérez. Hamilton neașteptat de lent: în prima tentativă a greșit la acul de păr. La a 2-a încercare a fost doar lent. Pérez slab. Bottas foarte slab. Super Norris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 ...si a luat Wax polul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 A făcut un super tur în spatele lui Pérez. Dar Mercedes au deocamdată avantajul gumelor: sunt singurii în top 8 care pleacă pe Medium. De văzut cum trec de primul viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Ce l-au huiduit pe wax! Ăăă, pe sir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Aproape toată tribuna principală e portocalie, de-aia. Sunt mii de suporteri neerlandezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 (editat) Acum 26 minute, PzKpfW a spus: Nu știu cine e bam-bam bam-bam putinică, nu știu despre ce abera - mi-e imposibil să-l ascult când îl apucă diareea verbală - dar a făcut la începutul q1 "bam-bam!". Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Aproape toată tribuna principală e portocalie, de-aia. Sunt mii de suporteri neerlandezi. Le-a dat câte o găleată de taur roșu + 1 kg de făină! Editat Decembrie 11, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Nu se astepta Norris la top 3. N-a avut nici sapca pentru interviuri :v :v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 2 minutes ago, ENEOS said: bam-bam putinică, nu știu despre ce abera - mi-e imposibil să-l ascult când îl apucă diareea verbală - dar a făcut la începutul q1 bam-bam! ". E drept că alea urmau să fie gumele de cursă, dar aveau soluții: puteau să mai iasă cu un set de Medium, puteau să facă cerere la FIA să le permită să schimbe doar pneul cu flat-spot, etc. Horner a reiterat că erau indeciși înainte de quali între Medium și Soft. Wolff: plecarea de pe Medium este un avantaj. Va fi mai greu la start și primele 5-6 ture, după care vom avea avantajul. În quali nu am reușit să facem pneurile să funcționeze la fel de bine ca Red Bull. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Eu doar ma mir cat de prost sa fie Ham sa faca o faza d-aia cu iesirea pe race line in antrenamente. Daca aplicau astia regulamentul pleca de pe 6 in cel mai bun caz. Pe de alta parte nu merita intervenit asupra titlului mondial in felul asta. Mi se pare o decizie buna a directorului de cursa. S-au facut, practic, ca n-au vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Nu va îmbătați cu apa rece, mercedes are ritmul de cursa superior. Și dacă pleca de pe 6 tot câștiga. Evident într-o cursa curată, fără tot felul de "anomalii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Eu doar ma mir cat de prost sa fie Ham sa faca o faza d-aia cu iesirea pe race line in antrenamente. Daca aplicau astia regulamentul pleca de pe 6 in cel mai bun caz. Pe de alta parte nu merita intervenit asupra titlului mondial in felul asta. Mi se pare o decizie buna a directorului de cursa. S-au facut, practic, ca n-au vazut. Au revenit aiogura și bam-bam și au zis în quali că regulamentul permite folosirea trasei ideale la ieșirea de pe linia boxelor. Ca la nebuni... Acum dacă e să fie țîgani n-au decât să îi dea drumul lui Perez cu câțiva litri de benzină în rezervor cu "mission win now" să ajungă din urmă și să percuteze sîru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Au revenit aiogura și bam-bam și au zis în quali că regulamentul permite folosirea trasei ideale la ieșirea de pe linia boxelor. Ca la nebuni... Acum dacă e să fie țîgani n-au decât să îi dea drumul lui Perez cu câțiva litri de benzină în rezervor cu "mission win now" să ajungă din urmă și să percuteze sîru'! A fost o duma d-asta candva, demult, nu mai stiu cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 11, 2021 Share Postat Decembrie 11, 2021 4 hours ago, Speedy.K said: Pe de alta parte nu merita intervenit asupra titlului mondial in felul asta. Evident, asta a fost circumstanța care a contat. F1 are parte de o atenție globală cu care nu s-a mai întâlnit de mult pentru cursa asta. Să afectezi lupta de la vârf printr-o decizie de genul ar fi stupid. În plus nu pilotul ar trebui penalizat ci echipa: ei sunt responsabili să-și avertizeze pilotul dacă cineva e pe tur rapid în spate (pentru cine nu a prins faza, despre asta este vorba). În apărarea stewarzilor, au fost indulgenți în general cu fazele de genul în acest week-end: Norris s-a plâns de Gasly, Vettel de Ocon, Alonso de Ricciardo, Gasly de Vettel, etc. Și asta în Q, nu în antrenamente. Rezultatul: nicio penalizare, doar o mustrare pentru Ocon. Element interesant care a trecut aproape neobservat datorită luptei dintre #33 și #44: 4 hours ago, danypop said: Nu va îmbătați cu apa rece, mercedes are ritmul de cursa superior. Și dacă pleca de pe 6 tot câștiga. Evident într-o cursa curată, fără tot felul de "anomalii" Sunt de aceeași părere. Strategia cu gumele va fi însă foarte interesantă: toată lumea din top 10 pleacă cu Soft-uri, mai puțin Mercedes-urile și Tsunoda (Medium). Cineva a nimerit strategia, cineva a greșit-o. Vom vedea care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Tiganie cu tow'ul executat (perfect) de Perez pe liniile drepte pt a suplini lipsa de putere a RB lui Verst - stilul Marquez tow pt Q2...Daar perfect legal,nu i se poate imputa. Indiferent ce zice Verst,acela e clar motivul pt pole (ei vor sa fie desigur si virgini si neprihaniti nu doar sa castige) - s-a vazut clar ca pe sectorul unde pierdea masiv la AMG acum n-a mai pierdut cu tow'ul lui Perez. Nu am inteles de ce AMG n-a recurs la aceeiasi tactica ca si raspuns,insa vad ca nu comenteaza,bine - nici nu prea au de ce. Inca o data strategie mai buna a lui RB - sa vedem in cursa cine a ales gumele castigatoare si daca AMG isi pot transpune avantajul din FP'uri in rezultate castigatoare. Faza din FP3...din greseala am vazut-o - mie mi s-a parut de penalizare : Hamilton a iesit de la boxe cu gen 100kmh exact pe trasa ideala in fata (again) a lui Mazepin,care venea cu vreo 300kmh - Mazepin l-a ocolit iesind de pe circuit.Hamilton a baiguit ceva gen "eu i-am facut loc cat am putut...i tried to give way" ceva de genul. Sincer am crezut ca isi va lua clar penalizare si nu inteleg de ce nu si-a luat - mi se pare a fi clar pe trasa ideala. Despre comentariul de pe Digi - cei 2 "putinici" sunt fani clari Verst,ceea ce mi se pare penibil pt un comentator sa aiba preferinte,nu mai conteneau cu "schimbarea garzii" paralela intre Schumacher si Alonso 2005 si "posibilul nou campion" samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Revazand acum faza, cred ca nu e nimic in regulament care sa o amendeze clar. Mie mi se paruse ca a incalcat linia, la cum a aparut acolo. S-ar putea sa fie toata lumea acoperita de regulament. In fine, oricum nu era de intervenit in situatia data. Cat despre faza cu Perez, ma indoiesc ca de acolo a aparut timpul ala foarte bun al lui MV, mie mi se pare ca a fost prea departe ca sa castige o jumatate de secunda din manevra aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 56 minute, Method a spus: Despre comentariul de pe Digi - cei 2 "putinici" sunt fani clari Verst,ceea ce mi se pare penibil pt un comentator sa aiba preferinte,nu mai conteneau cu "schimbarea garzii" paralela intre Schumacher si Alonso 2005 si "posibilul nou campion" samd. Este ciudata situatia de acolo. Nu am mai vazut de mult timp o cursa pe Digi, dar ultima data erau fani Ham. Cred ca de fapt ei au o problema cu modul in care pun problema cand comenteaza. Nu imi dau seama daca sunt chiar fani sau ii ia entuziasmul intr-un mod neprofesionist, cand cu unul, cand cu altul. Trebuie sa umple spatiu cu ceva. Daca te vei uita pe pagina lor de Facebook o sa vezi ca o parte ii injura pentru ca sunt cu Ham, alta pentru ca sunt cu Ver, iar majoritatea pentru ca nu reusesc sa taca pe team radio. Acum 10 ore, PzKpfW a spus: Element interesant care a trecut aproape neobservat datorită luptei dintre #33 și #44: Este circuitul mai scurt anul acesta. 1 oră în urmă, Method a spus: Tiganie cu tow'ul executat (perfect) de Perez pe liniile drepte pt a suplini lipsa de putere a RB lui Verst - stilul Marquez tow pt Q2...Daar perfect legal,nu i se poate imputa. Indiferent ce zice Verst,acela e clar motivul pt pole (ei vor sa fie desigur si virgini si neprihaniti nu doar sa castige) - s-a vazut clar ca pe sectorul unde pierdea masiv la AMG acum n-a mai pierdut cu tow'ul lui Perez. Daca ai posibilitatea de a vedea inregistrarea discutiilor de dupa calificari dintre Hill, Button si Rosberg de pe Sky o sa ai niste explicatii si de la ei, mai mult de la Rosberg, de ce nu a fost vorba doar despre tow. Chiar la un moment dat discutau pe faze concrete din calificari si le puneau in paralel Ver vs Ham. Hill si Button erau cam plouati, iar Rosberg radia :). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 2 ore, therocketscientist1 a spus: o parte ii injura pentru ca sunt cu Ham, alta pentru ca sunt cu Ver, iar majoritatea pentru ca nu reusesc sa taca pe team radio Important e că îi înjură toată lumea! Ăștia cred că sunt din bancul cu mama fotbalistului care visa să rateze fi-su cu poarta goală și tot stadionul să strige "s-o f_t pe mă-ta"! ", sau poate neam de vânători cărora le place să-i prindă mereu ursu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 2 ore, therocketscientist1 a spus: Este ciudata situatia de acolo. Nu am mai vazut de mult timp o cursa pe Digi, dar ultima data erau fani Ham. Cred ca de fapt ei au o problema cu modul in care pun problema cand comenteaza. Nu imi dau seama daca sunt chiar fani sau ii ia entuziasmul intr-un mod neprofesionist, cand cu unul, cand cu altul. Trebuie sa umple spatiu cu ceva. Daca te vei uita pe pagina lor de Facebook o sa vezi ca o parte ii injura pentru ca sunt cu Ham, alta pentru ca sunt cu Ver, iar majoritatea pentru ca nu reusesc sa taca pe team radio. Este circuitul mai scurt anul acesta. Daca ai posibilitatea de a vedea inregistrarea discutiilor de dupa calificari dintre Hill, Button si Rosberg de pe Sky o sa ai niste explicatii si de la ei, mai mult de la Rosberg, de ce nu a fost vorba doar despre tow. Chiar la un moment dat discutau pe faze concrete din calificari si le puneau in paralel Ver vs Ham. Hill si Button erau cam plouati, iar Rosberg radia :). Da,mai demult îl pupau în fiund pe primadona,acum pe Verst.asta asa e...cred ca îl pupa pe cine e pe val. Problema e ca nu ar trebui sa pupe pe nimeni ci sa fie obiectivi.Si sa nu vorbească pe radio,perfect de acord. Despre tow nu știu,ce am văzut e faptul ca Verst n.a mai pierdut pe liniile drepte. De ce radia Rosberg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 27 minute, Method a spus: De ce radia Rosberg? De fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Bai, la 15 e cursa, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2021 Admin Share Postat Decembrie 12, 2021 Da. Acum comentează și dau imagini din cursele vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Da' ce comentează! Zici că-s plătiți la nr de cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate