Speedy.K Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 (editat) Acum 6 ore, ENEOS a spus: A 3-a poziție nu prea mi s-a părut că ar fi cedat-o. Cam cate ai fi vrut sa cedeze?! Si a cedat-o si pe a treia, aia a lu' Russel, daca nunprimea de la boxe interzis il depasea demult. Si pe el si pe Noris. Mie driveroftheday mi s-a parut Leclerc. Fara el nu castiga Junioru'. Cu toata tactica lui senzationala de pe ultimele ture. Chiar, sclipitor Carlito, l-a dus capu'. Oricum, m-am simtit bine azi, nu i-am vazut deloc boticul beizadelei... Editat Septembrie 17, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Cam cate ai fi vrut sa cedeze?! Aia o fi fost cedare a poziției sau depășire? Oricum nu s-a grăbit deloc cu ea. Iar manevra cu scurtătura a fost premeditata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Dovezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Nu răspund decât în fața marii adunări naționale! Cred că s-ar putea demonstra cu datele telemetriei, s-a văzut că a accelerat blană pe direcția aia, nu a fost împins sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 13 hours ago, Speedy.K said: Mie driveroftheday mi s-a parut Leclerc. Fara el nu castiga Junioru'. De ce? Este drept că l-a cam protejat pe Sainz, dar n-a putut să facă mare lucru. A rezistat doar câteva viraje când l-au prins Mercedes-urile, având pneuri la vel de vechi ca și Sainz. Pentru mine Leclerc subperformează de la Zandvoort încoace. 13 hours ago, Speedy.K said: nu i-am vazut deloc boticul beizadelei... Te referi la Stroll? Sau la Max Emilian? 12 hours ago, ENEOS said: Iar manevra cu scurtătura a fost premeditata. Oarecum. A fost cinic, cel mai probabil spera să fie îndeajuns de rapid încât să-și permită să ia cele 5s de penalizare și să iasă tot în fața celor doi (Russell și Norris) la final. Când a văzut că nu reușește, a cedat pozițiile. Aia cu "George pushed me off" a fost praf în ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 Parca dupa FP1 n-am intors la RB cu care n-am obisnuit tot sezonul. Intre timp Mick Schumacher alaturi de Smokey Nagata. Poate mai interesanta aceasta intalnire decat cursa daca da RB un tur la 3/4 din pluton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 La 18.09.2023 la 7:40, ENEOS a spus: Nu răspund decât în fața marii adunări naționale! Cred că s-ar putea demonstra cu datele telemetriei, s-a văzut că a accelerat blană pe direcția aia, nu a fost împins sau ceva. Stiu ce spui, ce vroiam eu sa zic e ca nu se poate dovedi, deci hotul ramane negustor cinstit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 7, 2023 Share Postat Octombrie 7, 2023 wax campion x3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 Era doar o chestiune de timp, de cel puțin câteva curse încoace. Mai interesant și important mi se pare venirea în formă a celor de la McLaren și mai ales victoria lui Piastri de ieri. Victorie în primul lui sezon. Tipul are stofă de mare pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 Acum 15 ore, ENEOS a spus: wax campion x3! Daca-l întrebi pe dezertatul metod, e doar x2 campion. Unu e "furat" de la discriminatul alb inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 Acum 8 ore, danypop a spus: discriminatul alb inchis L-a discriminat și Russell terrier-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 Dap, clar. Osama binRussel a fost vinovat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 1 hour ago, danypop said: Dap, clar. Osama binRussel a fost vinovat 100% Nu înțeleg de ce. Unde să fi mers Russell? Era între Hamilton și Verstappen. Sir Liuis se aștepta poate ca George să-l ferească? Cum? Hamilton avea destul loc în stânga. Russell nu mai avea unde să meargă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Ham a scris pe tuiter sau ceva asa chiar inainte de finalul cursei de ieri ca a vazut reluarile si recunoaste ca a fost vina lui si cere scuze tuturor, mai ales lui Russel. Omu' nu e idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Acum 9 ore, PzKpfW a spus: Nu înțeleg de ce. Unde să fi mers Russell? Era între Hamilton și Verstappen. Sir Liuis se aștepta poate ca George să-l ferească? Cum? Hamilton avea destul loc în stânga. Russell nu mai avea unde să meargă. Evident ca era o ironie. Omu negru nu greșește niciodată Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Omu' nu e idiot. Nu e idiot, e foarte idiot. Cum @#@& sa virezi in ala de lângă tine imediat ce ai trecut cu jumătate de mașina de el. Ce credea ca o sa se întâmple? Și apoi mai și latră pe radio ca vezi doamne l-a scos propriul coleg din cursă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Tu nu vezi nicio diferenta intre a gresi si a fi idiot? Tu nu gresesti niciodata cu nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Tu nu vezi nicio diferenta intre a gresi si a fi idiot? Tu nu gresesti niciodata cu nimic? Bada, dar nu arunc vina pe celălalt când se vedea din avion cine e vinovat. Și nu e prima oara când face manevre de genul,chiar anul acesta mai are vreo 2 de genul. E 7 Time World Champion, nu Piastri rookie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Daca era idiot tacea malc dupa ce vedea reluarile, nu se mai deranja sa-si ceara scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 1 hour ago, Speedy.K said: Daca era idiot tacea malc dupa ce vedea reluarile, nu se mai deranja sa-si ceara scuze. Având în vedere comentariile pe care le-a făcut la cald, după incident (I'm being taken out by my own teammate), a trebuit să clarifice. Idiot nu este, dar este puțin nepermisă greșeala lui, și este una pe care Hamilton de acum 5-6 ani probabil nu ar fi făcut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Asta e cu totul altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Acum 3 ore, danypop a spus: Nu a fost Toto la acest MP. Poza cu el cred ca este de la Jeddah 2021. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 7 minutes ago, therocketscientist1 said: Poza cu el cred ca este de la Jeddah 2021. Abu Dhabi 2021. No Michael, no. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 nein, nein !!!! :):) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 12, 2023 Share Postat Octombrie 12, 2023 https://vm.tiktok.com/ZGJ3Whfe1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate