ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Ba, inca nu, dar nu zice "hop!"... Cat despre bere, tu tre' s-o dai, de fapt, ca io am fost pe TF inaintea ta, acu vreo 37 de ani... AHAAAAtu esti MOGLY bebelusul ala pe care lau gasit cand sapau tunelul......acum 37 de ani pe bancheta din spate a unei DACII 1100 au scris atunci in SCANTEIA......ZIARUL PARTIDULUI si ce faci acum....ai fost sa revendici locul de parcare de sub masina???? cat despre casa ...sa o stapanesti sanatos si sa nu i faci piscina ca ti o impoziteaza de la anul....... Editat Octombrie 31, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) ipocrizie reloaded.... cred ca userul asdglasfk nu stia de existenta Transfagarasanului pana la postarea lui Ianachim, cu tot cu permisia lui... Asta cu luatul liber de la munca ca sa merg pe <<insert your location here>> incepe sa mi se para ca si cliseul ala cu mersul de 1 Mai in Vama.... pe Ianachim nu-l apasa grijile unor rate, a unei familii, a zilei de maine,precum ii apasa pe altii, pe restul ( © pulimea ). Sunt joburi unde doar daca intarzii risti sa fii dat afara si sa ramai fara un venit, fara bani de subzistenta. As vrea sa-l vad pe unul din ala ca-si ia liber....sa se duca pe Transfagarasan )) Ah stai, acum o sa mi se spuna ca motociclismul nu este pentru oricine si ca presupune SACRIFICII si MULTI BANI....si R1200 GSA ))) Atentie cu aerul asta de rebel, ca nu tine peste tot ...sau in fata oricui APROPO DE "CAPS LOCK ON".......ESTI FRUSTRAT RAU.........!!!!!!!!! Editat Octombrie 31, 2013 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 GPS-ul (BMW Motorrad Navigator IV) logheaza automat ruta pe care merg si face si acele statistici. Cam orice navi face statisticile. Cred ca intrebarea era cum le-ai obtinut ca poze (?). Screenshot pe navi si apoi copiate/transmise pe pc probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 GPS-ul (BMW Motorrad Navigator IV) logheaza automat ruta pe care merg si face si acele statistici. Ok, multumesc pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 APROPO DE "CAPS LOCK ON".......ESTI FRUSTRAT RAU.........!!!!!!!!! sal man vezi ce graseala ai facut ......de bagat necuratul sa ti iei GSA si acum de cate ori comenteaza cate un SARMAR' (a se intelege proprietar de motocicleta cu anvelopa neconforma" dar cu buget limitat) sughiti si tu ca restul GSAistilor........ nu bagi un drum la munte vineri......????? Ba, inca nu, dar nu zice "hop!"... Cat despre bere, tu tre' s-o dai, de fapt, ca io am fost pe TF inaintea ta, acu vreo 37 de ani... vineri bere la ranca ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) nu era vorba despre mine..ca vad ca faci o miCA COnfuzie. eu am generalizat... replicile tale suna exact ca lozincile alea corporatiste de la multinationale... dar hai ca va las, sa nu balacarim topicul omului ....cu POZE de pe transfagarasan )) Ahh, eu ma chinuiam sa te impac si de fapt nu era despre tine... Dar daca nu era despre tine, pot sa intreb de ce te f... roade grija de saracia altora? De copiii din Somalia nu zici nimic? Aia care nu primesc nimic de la Mos Craciun pentru ca nu mananca tot? Tu crezi ca ei isi permit sa mearga cu motocicleta? E revoltator! Replicile mele nu sunt lozinci corporat®iste, doar o invitatie subtila sa nu ne mai vaitam despre tragediile din viata noastra pe un forum despre motociclism. Pentru ca, din nefericire: Editat Octombrie 31, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Ahh... Orz pe gaste... Si de ce spui ca 'din pacate'!? Io zic ca-i din fericire. Altfel am o masa vibrand in continua empatie, pana la ingretosare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) sal man vezi ce graseala ai facut ......de bagat necuratul sa ti iei GSA si acum de cate ori comenteaza cate un SARMAR' (a se intelege proprietar de motocicleta cu anvelopa neconforma" dar cu buget limitat) sughiti si tu ca restul GSAistilor....... nu bagi un drum la munte vineri......???? Noi mergem vineri la Fundatica(padina ursului).........din cunoscuti merg Cristi(nobike),Adi Cristea,Gospodaru,...... te asteptam ..... Editat Octombrie 31, 2013 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 e simplu: ignore la hateri si mai multe poze Totusi sa bagi o poza de pe webcam si 3 prtscr de pe navi imi pare mai mult a "ete ba, mi'am luat ghedget" decat scopul sectiunii. In schimb @ianachim cand trage un topic, nu se poata sa nu puna 2-3 poze reusite. Imi place la nebunie sectiunea asta cand nu ma plimb cu motorul din varii motive.. mai ales iarna cand dezgrop topicuri de acum 3-4 ani si devorez continutul cu gura apa in timp ce-mi lipesc picioarele de calorifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 AHAAAA tu esti MOGLY bebelusul ala pe care lau gasit cand sapau tunelul......acum 37 de ani pe bancheta din spate a unei DACII 1100 au scris atunci in SCANTEIA......ZIARUL PARTIDULUI si ce faci acum....ai fost sa revendici locul de parcare de sub masina???? cat despre casa ...sa o stapanesti sanatos si sa nu i faci piscina ca ti o impoziteaza de la anul....... Nu-i bai, platim... Cu o singura treaba n-ai nimerit-o: era Trabant Combi... vineri bere la ranca ?????? Ba, tu chiar vrei sa iti dau un cont unde sa versi ceva finante pe motiv de drepturi de autor?! CHiar la TA m-am gandit we trecut cand coboram TF. Ne gandim, vedem cum e vremea si, daca se aliniaza toate astrele, fac si aroganta asta de a face o tura cu al treilea zeu al mobrismului romanesc (ca sper ca n-ai pretentii la locurile unu-doi, Dan&Dan n-ar fi de acord...). Noi mergem vineri la Fundatica(padina ursului).........din cunoscuti merg Cristi(nobike),Adi Cristea,Gospodaru,...... te asteptam ..... Ramaneti si peste we prin zona? Ca as bea o bere cu Adrian si cu Gospo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 cu parere MARE de rau m am bagat la un alt fel de sport pentru 6 luni asa ca relochez ajutorul de somaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) ianachim, din partea mea ai tot respectul Editat Octombrie 31, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ianachim, din partea mea ai tot respectul pai ce dracu am mai facut man???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Aoleeeu, io acu am aflat ca vineri e...AZI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Ramaneti si peste we prin zona? Ca as bea o bere cu Adrian si cu Gospo... da, raminem pina duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 da, raminem pina duminica. Din pacate cap mare+mobreala=not good. Ramane pe data aviatoare. Drumuri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) super...te invidiez si eu... ai prins o zii bestial de frumoasa, atat de senin, de liber pe TF mai rar.. 10 si pentru traseul ales.. "Predeal-Rasnov-Zarnesti-Sinca-Lisa-Cartisoara-TF"... multi ar fi ales B- BV-Fagaras-TF..ne stiind ce peisaje se pierd pe drumurile secundare(Zarnesti-Poiana Marului-Valea Sambetei)... comentarile si claxoanele de pe filmare in schimb, nu imi plac..!! Editat Noiembrie 3, 2013 de ovideu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxell22 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 buna. ...AI CEA MAI DE CALITATE FILMARE.. dintre toate filmarile facute de motociclisti pe transfagarasan. ai avut si un timp foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate