Fester! Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 daca ai nevoie de martor dami pm. motoristul nu a cazut de pe moto fiind un soft enduro cred. tanti pe care a lovito sa ridicat relativ repede si parea ca nu a pattit nimic. App la cati treceau strada era si pacat sa nu lovesti unu (glumita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 martor pentru cine, pentru "caprita" sau pt motorist??.... pai daca era pe trecere ce vina avea ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Probabil treceau pe roșu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Eu vad doua variante: ori trecea ca vaca pe rosu, ori e zebra fara semafor (nu stiu zona, nu sunt din Bucale...) si a sarit tot ca vaca in fata motoristului, din scurt, si ala n-a mai apucat sa mai franeze sau sa evite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 eu conduceam masina pe Timisoara spre Razoare,politistul dadea din maini sa trecem mai repede...semaforul indica rosu pt masini,dar s-a trezit o proasta de pieton sa-mi sara in fata ca a vazut ea verde pentru pietoni! am franat si am tras putin de volan,am evitat-o la fix spre norocul ei si al meu evident! tremuram tot! noroc ca Politistul a inceput s-o mustruluiasca p-aia ca deja incepuse sa blesteme si sa scuipe nebuna,de ziceai ca intentionat vroiam s-o calc! ) acum mi se pare amuzant,dar atunci eram cac"t pe mine! deci,nu avem numai soferi care ne fac zile negre,mai sunt si alte natii de animale libere pe strazi! grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 S-a deschis sezonul la pietoni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 eu conduceam masina pe Timisoara spre Razoare,politistul dadea din maini sa trecem mai repede...semaforul indica rosu pt masini,dar s-a trezit o proasta de pieton sa-mi sara in fata ca a vazut ea verde pentru pietoni! am franat si am tras putin de volan,am evitat-o la fix spre norocul ei si al meu evident! tremuram tot! noroc ca Politistul a inceput s-o mustruluiasca p-aia ca deja incepuse sa blesteme si sa scuipe nebuna,de ziceai ca intentionat vroiam s-o calc! ) acum mi se pare amuzant,dar atunci eram cac"t pe mine! deci,nu avem numai soferi care ne fac zile negre,mai sunt si alte natii de animale libere pe strazi! grija mare! Trebuia sa ii zici: "fa, asta calca, nu f..., si e de 3 ori mai rau !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Trebuia sa ii zici: "fa, asta calca, nu f..., si e de 3 ori mai rau !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Trebuia sa ii zici: "fa, asta calca, nu f..., si e de 3 ori mai rau !" Asta chiar e buna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Moarte pietonilor..unii chiar sunt iesit din comun de idioti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Moarte pietonilor..unii chiar sunt iesit din comun de idioti. wtf man? tu esti toata ziua pe motor, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester! Postat Decembrie 8, 2013 Autor Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Din ce am vazut eu pietonul (pietonii ca au fost mai multi) au trecut pe rosu, iar motoristul cei drept venea putin cam tare a "reusit" sa darame doar unu Editat Decembrie 8, 2013 de Fester! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 daca eram in locul lui o culcam ca sa loveasc mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 wtf man? tu esti toata ziua pe motor, este? A fost o gluma prima parte..si o realitate a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Fuga de la locul accidentului este imorala, pe linga faptul ca este caz penal. Indiferent cine e vinovat de producerea unui accident (fie si fara vatamari usoare), opriti si actionati conform legii. Daca ati ranit pe cineva si riscati linsajul multimii, anuntati imediat politia. Pentrru o prostie de moment va nenorociti viitorul. Recititi codul rutier din cand in cand. Face bine sanatatii dumneavoastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Din ce am vazut eu pietonul (pietonii ca au fost mai multi) au trecut pe rosu, iar motoristul cei drept venea putin cam tare a "reusit" sa darame doar unu Slab, in locul lui dadeam un strike sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester! Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 Nu isi asuma nici unu patania? HUAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Nu isi asuma nici unu patania? HUAAAAA Ai ramas fara can-can-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester! Postat Decembrie 16, 2013 Autor Share Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Merg in fiecare zi cu masina/duba deci vad in fiecare zi tot felul de nebuni facand tot felul de nebunii, eram curios cum sa rezolvat problema. Editat Decembrie 16, 2013 de Fester! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 daca ai nevoie de martor dami pm. motoristul nu a cazut de pe moto fiind un soft enduro cred. tanti pe care a lovito sa ridicat relativ repede si parea ca nu a pattit nimic. App la cati treceau strada era si pacat sa nu lovesti unu (glumita). Tanti pe care a lovit-o putea să fie mă-ta, îți mai venea atunci să râzi ? Sau atunci ai fi scris pe 4tuning.ro Din ce am vazut eu pietonul (pietonii ca au fost mai multi) au trecut pe rosu, iar motoristul cei drept venea putin cam tare a "reusit" sa darame doar unu Din ce văd eu ești un anal-fabet ! În plus, din gașca dubangiilor de 3.5 tone, aproape la fel de huliți ca și taximetriștii. Dispari din fața noastră, nu ne amuzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snache Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Merg in fiecare zi cu masina/duba deci vad in fiecare zi tot felul de nebuni facand tot felul de nebunii, eram curios cum sa rezolvat problema. Si daca aia nu a patit nimic, tu ce treaba ai in fond si la urma urmei? Sau vrei sa-i ia aluia permisul asa, just for fun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 bai macar topcl asta inchideti-l ca nu fun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 poate e sotul .. poate il gaseste pe vinovat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 descărcare.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate