November Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) siadimet...tu cred ca incurci saloanele ma cif...ce rahat ai fost sa vezi la moto in constitutiei ca erau doar moto pt pozaci si nimic de cumparat...in schimb la baneasa te loveai de reduceri considerabile de la intrare pana in spate unde zic unii ca miroase a urina. De fapt era prea concentrata solutia aia de guma turbo. Bre cif `ule mai taie din reducerile alea, da`le dreaq... Editat Aprilie 7, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 La salonul din Piata Constitutiei nici macar la masini nu aveai ce sa vezi in corturi. Nu stiu ce o fi fost in w-end pe afara, dar alea nu erau ale reprezentantelor asa ca nu se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Cel din piata a fost cu 3 clase la moto peste cel de la Baneasa, Adica?! era prea concentrata solutia aia de guma turbo. Ei ziceau ca e de Turbo, dar mie mi s-a parut ca semana mai mult a TipiTip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 am fost duminica de dim cu masina...f ok accesul, la fel si iesirea din romaero, nu au fost cozi de masini ca in anii trecuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 siadimet...tu cred ca incurci saloanele ma cif...ce rahat ai fost sa vezi la moto in constitutiei ca erau doar moto pt pozaci si nimic de cumparat...in schimb la baneasa te loveai de reduceri considerabile de la intrare pana in spate unde zic unii ca miroase a urina. De fapt era prea concentrata solutia aia de guma turbo. au fost reduceri la biletul de la intrare ......?????? singurele CHESTII de care te puleai" lovi erau MALACI de la paza.....si nu pareau REDUSI CONSIDERABIL...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) au fost reduceri la biletul de la intrare ......?????? singurele CHESTII de care te puleai" lovi erau MALACI de la paza.....si nu pareau REDUSI CONSIDERABIL...... Ooo, prietenii mei. Doua meciuri am avut! Ca de obicei, niste tarani! Si cum sa-ti denumesti firma de paza ca o marca de bere?! Editat Aprilie 7, 2014 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 A fost expus si BMW R Nine T? Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) A fost expus si BMW R Nine T? Pareri? primele 14 bucati au fost deja REZERVATE...puteti da avansul linistiti.....ASTIA DE LA BMW chiar iti dau motocicleta dupa ce platesti Editat Aprilie 7, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 .....ASTIA DE LA BMW chiar iti dau motocicleta dupa ce platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 A fost expus si BMW R Nine T? Pareri? BMW au avut R Nine T la celalalt salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Frumos mobret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Frumos mobret pai bagam un drivetest daca il au baietii de la bavaria inmatriculat BMW au avut R Nine T la celalalt salon ba uite ca futu" si la SALOONNNN SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 A fost expus si BMW R Nine T? Pareri? Bestial. Doar ca asa ceva mi-as lua doar ca sa il tin in living, sa il admir si sterg de praf. Pt ca el prea mic, eu prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 La salonul din Piata Constitutiei nici macar la masini nu aveai ce sa vezi in corturi. Nu stiu ce o fi fost in w-end pe afara, dar alea nu erau ale reprezentantelor asa ca nu se pune. Au avut cort încălzit și concurs cu mobre aerografiate, foarte frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmc Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Au avut cort încălzit și concurs cu mobre aerografiate, foarte frumoase Daaaaa.. si eu am fost - erau masini frumoase de la Tiriac si fete la concurs si masini cu difuzoare mari afara si.. cam atat. Am uitat ceva? A, scuze erau si 2 motociclete, ca de asta s-a numit Salonul Auto MOTO Penibil Editat Aprilie 8, 2014 de florinmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Dar aglomeratie de motociclisti (vizitatori) era? ca au oferit bilete gratis, parcare si loc de vanzare gratis, o masa, si o bere... asa scriau pe site... Asa a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Dar aglomeratie de motociclisti (vizitatori) era? ca au oferit bilete gratis, parcare si loc de vanzare gratis, o masa, si o bere... asa scriau pe site... Asa a fost? Nu am fost .. dar am inteles .. ca era un bufet suedez ... In 2 ore s-a terminat tot ce tinea de carne .. branzeturi ... si a ramas doar paine, salata ... patrunjel .. masline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 hehe, erau ceva mai mult de 2 motociclete. poate 2 motociclete prezentate in premiera in romania: v-strom 1000 si R nine T. + kawasakiuri, bmwuri, ducatiuri si alte suzukiuri. in legatura cu mancarea, eu am fost si am primit mici, paine, mustar si bere , nici vorba de bufet suedez, cel putin nu sambata dimineata. era si un bufet suedez acolo, insa ala cred ca era pe bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 sa moar BIBI da cu M..IA sunteti multi vreti fara intrare, vreti cu macare, vreti pasarica cea mai tare si mobra cea mai mare SI VOI IN KAKA NU CUMPARATI DECAT SH .... de unde frate asata banet de aruncat auzi la ei...... bufet suedez......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Ianachim, asa scria la ei pe prima pagina: ca ofera o masa si o bere si intrare gratuita daca vii cu mobra + loc de vanzare gratuit daca vrei sa ti-o vinzi acolo... Eu nu i-am vizitat, deci nu stiu cum a fost... Editat Aprilie 9, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Eu am avut 3 invitatii gratuite. Le-am dat .. nu am fost ... Oricum ... Mare kkkkt cu SAM si SMAEB in acelasi timp ... nu stiu ce kacakat au aia care au decis sa fie in aceeasi zi .. in cap. Acum 2 ani se numea SIAMB .. anul trecut SIAM sau SAMB ... anul asta SAM. .. la anul .. SA ... etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 aici subiectul este "SMAEB ROMAERO"! Cine a fost la nunta la cort (mancare, bautura muzica) sa cante in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 am fost in ultima zi...nu a fost ceva sa iti ramana in minte ca spectaculozitate...nici betie de gratar si mici (desi gratarele erau afara). Pacat de vremea urata, mai ales duminica ca a fost frig, parcarea de moto fiind goala (doar cativa indrazneti). mi-a placut un model de la Honda (CTXul de 700) standul BMW ..cel de la yamaha...pana la urma astia suntem...asa saloane avem. M-am ales cu o geaca si o pereche de manusi la niste preturi mai acceptabile...asa ca nu ma plang! Asteptarile? da, poate toti avem asteptari mai mari...dar trebuie sa vedem in ce limite ne incadram atat ca fenomen (moto) cat si ca putere de cumparare etc....nu cred ca ne permitem sau are rost sa avem, in conditiile noastre, un salon moto ca cel de la Budapesta, spre exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 unii dintre noi cred ca ar vrea sa se faca un salon moto ca cel pe care l-a facut tiriac! 90% din noi avem mobre sh de pana in 5000e si se vrea salon de lux? sa fim seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 (editat) Eu zic ca a fost totusi prea tarziu aleasa data... Majoritatea dintre noi am invartit deja demult roata pe anul asta. Salonul moto ideal e sa fie cat mai devreme, pe la inceputul lui martie. Daca tot e targ, macar apuci sa-ti iei o guma, o baterie, un filtru, un ulei, una-alta ca pana la sfaristul lunii sa le montezi si deja sa dai drumul la treaba. Acum e aprilile, ti-ai luat tot ce aveai nevoie pentru noul sezon - pana ajungi la service, pana ti le montezi, pana iti mai faci un RCA, un ITP deja e mai. Hop, uite cum ai pierdut doua luni... Nu inteleg de ce e musai ca la salonul moto sa vii cu motocicleta?!?? Autobuzul te lasa fix la intrare... mai mergi 200m pe jos. oamenii seriosi nu merg la ghici la salon. eu de exmplu nu-mi iau ce-mi cade in mana doar pentru ca e putin mai ieftin. daca stii ce ai nevoie poti sa mergi sa vezi asa comparativ dar marea majoritate isi fac lista si cauta pe net reducerile. la salon poate m-as duce cu lista doar pentru echipament . de fapt asa am si fost doar ca nu am gasit nimic din ce imi doream (manusi bune, tricou rosu de la ducati, vesta reflectorizanta, bluza de tras peste armura). asa ca pentru mine salonul a ramas loc de pelerinaj (ca sa-l citez pe ala mare) manusile o sa le iau de pe fc-moto, tricoul ducati o sa-l primesc cadou de la un prieten din germania...iar bluza pentru armura probabil o iau tot de pe fc-moto sau vreun magazin cu produse alpinism. Editat Aprilie 13, 2014 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate