akruno Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Multumiri de upload. tocmai am vazut Catalunya,pierdut-a duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 am fost plecat fara access la net+server, cursa e publicata acum + ceva la Extras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Daca se mai doreste transfer pe VPS, si e nevoie de resurse financiare, let me know......cotizam. Tocmai ce intrasem in febra sa revad curse mai vechi pana sa pice site-ul. » Post actualizat in 27 Oct 2015 16:51Vreo sansa sa puna pe site cineva si sezoanele 2000,2001 si 2002? :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 oameni buni eu am incercat mai multe linkuri de pe aici si toate dau eroare, mai e in picioare treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Daca se afla noul link, ziceti-mi si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Cursa MotoGp Qatar 2016? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 S-a terminat naspa, nu merita sa-ti pierzi vremea cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 http://www.motogpofficialvideos.com/ deocamdata vad ca-mi merge, si se vede bine.. dar deocamdata sunt la munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Sa fie link-ul pe ultima pagina. https://motogp.evil1.net/MotoGP/2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Great work Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 La initiativa colegului @Marv care a furnizat materiale de la finalul sezonului 2015 (interviuri si reactii la conflictul MM-Ros, dar si un prim plan pe noul CM Lorenzo), am publicat aceste materiale in /2015/Extras. Cheers Marv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acre Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Salut, pune cineva cursa de azi ? mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 chiar!! se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Salut baieti. Faina treaba ce faceti voi aici, chiar faina. De la o vreme, cred ca e 1 luna, 2 nu mai pot sa accesez link-ul. Locuiesc in GB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Pentru cursa de ieri exista ceva ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Le-am postat acum, sorry de intarziere dar a fost si apache-ul varza dupa upgrade la ultima versiune si le public si cand apuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Puteți va rog da link direct către MP4 la ultima cursa? De pe mobil nu pot face scroll in lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 http://www.dailymotion.com/video/x4unwcr_full-race-motogp-2016-aragon_sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Am pus Valencia 2016 la arhiva care va mai sta in picioare cateva zile apoi merge la iernat (sper pana la anul sa fac archiva sa se poate vedea si pe dispozitivele mobile, plecand de la ideea - te mai plictisesti in aeroport sau la coada la doctor, dai drumul la o cursa pe telefon sau pe tableta ) Sau se poate da jos de aici. Nu am gasit pe net pentultima cursa (Sepang), daca o are cineva dati-mi privat va rog, e singura care lipseste pe 2016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Zi-mi cum sta treaba si de ce nu pot sa ma destrabalez in acest weekend cu un motogp 2005? Cine a umblat la butoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 MP cu Sepang 2016 Ziceti daca mai lipseste ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Unde donez pt cine tine serverul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate