littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am fost in weekend sa iau, dar n-am luat. I-am spus omului(tiganosului) sa ma astepte cu palnie, ca n-am, dar a uitat )) .Asa ca n-am bagat. Erau niste tigani, ceea ce era de asteptat, erau cu ea in bidoane de 5 litri, ma asteptau la poarta. A fost funny pentru ca mi-au zis sa nu alimentez acolo la ei la poarta, ca ii vede lumea, dar erau numai tigani si eram in mijlocul campului )) .Le-am zis ca fara palnie nu alimentez, au zis ca poate alta data, daca vreau sa vin cu o masina mai mare sa iau mai multa.Oferta in continuare valabila, dar trebuie sa mergi 100 de km pe A2 si oleaca(400 m) pe un drum de tara.Detalii pe PM, sa nu le stricam oamenilor afacerea )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am fost in weekend sa iau, dar n-am luat. I-am spus omului(tiganosului) sa ma astepte cu palnie, ca n-am, dar a uitat )) . Asa ca n-am bagat. Erau niste tigani, ceea ce era de asteptat, erau cu ea in bidoane de 5 litri, ma asteptau la poarta. A fost funny pentru ca mi-au zis sa nu alimentez acolo la ei la poarta, ca ii vede lumea, dar erau numai tigani si eram in mijlocul campului )) . Le-am zis ca fara palnie nu alimentez, au zis ca poate alta data, daca vreau sa vin cu o masina mai mare sa iau mai multa. Oferta in continuare valabila, dar trebuie sa mergi 100 de km pe A2 si oleaca(400 m) pe un drum de tara. Detalii pe PM, sa nu le stricam oamenilor afacerea )) . Sfatul meu din experienta cu persoane care se ocupa, daca iei din bidoane o sa iti iei o mare teapa. Iei de la sursa direct din rezervor. Eu de cate ori am luat din rezervor de la moldoveni a fost calitatea 1, de cate ori am luat din bidoane, praf, imi rupea motorul in doua. Sau daca gasesti la tiristi. Mai ales cu tiganii nu e nici o afacere. Aha..ia utie ce-am gasit pe net. http://www.stiridecluj.ro/social/la-cluj-se-vinde-apa-in-loc-de-motorina-ca-painea-calda-smecherii-prospera-pe-spatele-fraierilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 Sa nu se intample sa va stricati motoarele de la benzina respectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Nu zic ca nu se poate. Pontul il am de la cineva ok, care deja a bagat(motorina). Benzina era in bidoane de 5 litri, transparente, adica se vedea. N-am desfacut bidonul sa o miros, dar parea ca e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Ce cifra octanica? Citi litri de benzina face un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Iti dai seama ca nu i-am intrebat, daca ii intrebam probabil imi raspundeau ca intre 5 si 10 ani )). N-am inteles a doua intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Cred ca se refera la calitatea benzinei..Io una n-as baga motorina de la 'precupeti nicicum tocmai pt a nu buli injectoarele..Vezi tu ca eu am avut pe cineva ,tot descurcaret,care-mi dadea motorina de la pompa si dupa un timp a dat cu subsemnatu'..Eu ma oprisem la timp pt ca sigur urmam la dat autografe..Grija mare.. Editat Septembrie 1, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Da, nu imi fac un obicei din asta, mi-e oricum greu sa ajung pana acolo de fiecare data cand bag benzina, mai ales ca la masina bag foarte des. Ma gandeam ca poate e cineva care face drumuri mai lungi, drumuri care trec chiar pe acolo si l-ar putea ajuta. Oricum, astia faceau parte din categoria de tigani "cuminti", asta daca nu stam sa ne gandim de unde si cum au luat combustibilul. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Eu ultima oara cand am luat benzina la "bidon" mi-a mers in trei pistoane, ars bujiile, umplut toba de esapament de o subtanta uleioasa si asa mai departe. S-a dovedit a fi contaminata, avea in jur de doi litri de motorina intr-un bidon de 20 de benzina. Si asta s-a intamplat de curand (Teo tu erai acolo). Nu zic ca asa ar fi peste tot insa prefer pompa, am o mica siguranta mentala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Iti dai seama ca nu i-am intrebat, daca ii intrebam probabil imi raspundeau ca intre 5 si 10 ani )). N-am inteles a doua intrebare. La 2 lei de litru economisiti citi litri de benzina trebuie sa consumi pina echilibrezi riscul stricarii motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 La 2 lei de litru economisiti citi litri de benzina trebuie sa consumi pina echilibrezi riscul stricarii motorului? Ai totala dreptate, eu am spus doar pentru cine vrea, are chef de riscuri, n-are nimic de pierdut, nu stiu, cu vreo masina de serviciu sau alte balarii. » Post actualizat in 02 Sep 2014 05:35 Tractoare, gratare ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 @vrajitorul din oz fiind anaerob , dupa cum se declara , nu te lua dupa el deoarece nu foloseste carburant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2014 Astazi s-a stabilit de Guvern valoarea euro/leu pentru anul viitor ca baza de impozitare este 1 euro= 4,74 lei... Cred ca va dati seama ce inseamna asta pentru benzina care e un produs accizabil... (la fel ca tigarile, cafeaua, alcoolul etc) Tocmai acum cand pretul la petrol a scazut sub 75 dolari pe butoi... eu ma gandeam ca se iftineste benzina la pompa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 benzina la petrom a ajuns la 5.53 lei/litru. eu am bagat cu 5.63/litru. acum depinde de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 benzina la petrom a ajuns la 5.53 lei/litru. eu am bagat cu 5.63/litru. acum depinde de oras. da. de la 6.5 sau pe acolo in jos... la hamericani a scazut de la 4+ la 3 galonu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Am un prieten care lucreaza la Rompetrol, se ocupa chiar de cumpararea combustibilului, a zis c-o sa mai scada un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 sa scada inca un pic pana la 2.5-3 lei / litru si e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Crezi ca vor mai veni vremurile alea? .Imi aduc aminte cum cu 10 ron faceam plinul la scuter si ma dadeam o saptamana..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 sa scada inca un pic pana la 2.5-3 lei / litru si e bine pt aia tre sa lucreze ponta. nu benzinarii / pretul petrolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Am un prieten care lucreaza la Rompetrol, se ocupa chiar de cumpararea combustibilului, a zis c-o sa mai scada un pic. o sa scada pretul de achizitie nu si pretul de vanzare catre noi.... ar trebui sa mergem toti o luna pe jos. fara transport in comun inafara de metrou, trolebuz, tramvai.... sa scada vanzarile poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 El s-a referit atat la pretul de achizitie cat si la cel de la pompa, ce de asta a scazut si pana acum pretul la pompa. Bine, nu e ca si cum detine el adevarul absolut, dar din ce vede el, a zis ca sunt mari sanse sa mai scada. Cu mersul pe jos sunt de acord, dar stii cum este, una zicem, alta facem. Eu nu sunt in stare, recunosc, imi place sa merg cu masina/motocicleta. Dar as vrea sa putem sa le dam o lectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 (editat) Ar mai merge si faza cu alimentatul doar de la un singur furnizor.Parca se discutase o data,dar cine tine cont???!! Editat Noiembrie 28, 2014 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 De ce nu ne sperie televiziunile cu ieftiniri de preturi ? De ce nu se infoaie proastele de prezentatoare ca s-a ieftinit petrolul ? Vreau sa-mi fie frica cand intru in hypermarket ca nu pot sa mai duc acasa cantitatile enorme de produse pe care le pot cumpara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Ar mai merge si faza cu alimentatul doar de la un singur furnizor.Parca se discutase o data,dar cine tine cont???!! Ce intelegi printr-un singur furnizor colegu? Furnizor este o rafinarie, distribuitori sunt toate lanturile de benzinarii. Culmea ironiei e ca in anumite momente toate benzinariile dintr-o anumita zona cumpara de la un singur furnizor pentru ca are preturile mai bune. Gen toate benzinariile din Bucuresti pot cumpara de la rafinaria Petromidia sau Petrobrazi sau Petrotel maine ca e mai ieftin cu 2 eurocenti. Daca tu nu cumperi de la Petrom o luna, pe ei ii doare la basca pentru ca vand la angro catre celelalte lanturi de benzinarii si la urma urmei tot de la ei cumparati. La fel e valabil si pentru ceilalti. Initiativa asta e o mare tampenie pentru ca e frectie la picior de lemn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Initiativa asta e o mare tampenie pentru ca e frectie la picior de lemn. ca si cautatul motivelor pt care benzina e scumpa la producatori / distribuitori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate